Şimdi Ara

Şifa taşkını rünü nedir tam olarak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

şifa taşkını tam olarak nedir fazlalık dediği ne acaba

• kanasusamış pasifinin aynısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vslerde en çok kullanılan ründür kendisi (saldırı hızı rünü seçtiysen) benim yorumum zaferi kaldırmadıkları veya über ağır bir nerf yemediği sürece hiçbir şekilde kullanılmaz.

• Baskın matchuplarda nişancılara alınıyordu bi ara daha guclu goruluyordu. Sonra nedense triumpha döndüler.

• Sana gelen fazla canı, kalkana çeviriyor.
    * Kalkan, canının %10'unu geçemiyor.

* Kalkan, hasar yemediğin sürece sonsuza kadar üstünde durabiliyor.

* Can Çalma/emme yetenekleri ile can kazandığın taktirde, canın doluysa kazanmış olduğun canın %30 unu kalkana çeviyiyor. (%30 muydu tam emin değilim, bayağıdır bakmıyorum.)
    Örneğin Caitlyn ile düz vuruşundan 100 can çektin, canın da tamamen dolu, 30 kalkan kazanıyorsun.

* Eğer başka biri sana can verirse (Nami/Soraka/başkasından gelen kefaret vs) canın doluysa kazanmış olduğun canın %300 ünü kalkana çeviriyor.
    Soraka sana 50 can bastıysa, 150 kalkan oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 4 Eylül 2018; 3:47:18 >
  • Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Tank support + nişancı birlikte targon alıyordu, üstünde sürekli kalkan oluyordu saçma bi' şeydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Baskın matchuplarda nişancılara alınıyordu bi ara daha guclu goruluyordu. Sonra nedense triumpha döndüler.
    beyler yeni oyuna başlamış biri olarak daha açık en azından ingilizce terimlerin ne anlama geldigini söylerseniz başka kişiler için de faydalı olabilir.

Örneğin matchup ve triump ne demek ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruella

Sana gelen fazla canı, kalkana çeviriyor.
    * Kalkan, canının %10'unu geçemiyor.

* Kalkan, hasar yemediğin sürece sonsuza kadar üstünde durabiliyor.

* Can Çalma/emme yetenekleri ile can kazandığın taktirde, canın doluysa kazanmış olduğun canın %30 unu kalkana çeviyiyor. (%30 muydu tam emin değilim, bayağıdır bakmıyorum.)
    Örneğin Caitlyn ile düz vuruşundan 100 can çektin, canın da tamamen dolu, 30 kalkan kazanıyorsun.

* Eğer başka biri sana can verirse (Nami/Soraka/başkasından gelen kefaret vs) canın doluysa kazanmış olduğun canın %300 ünü kalkana çeviriyor.
    Soraka sana 50 can bastıysa, 150 kalkan oluyor.
    cok tesekkür ederim hocam güzel açıklayıcı olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodyxTR

beyler yeni oyuna başlamış biri olarak daha açık en azından ingilizce terimlerin ne anlama geldigini söylerseniz başka kişiler için de faydalı olabilir.

Örneğin matchup ve triump ne demek ?

Alıntıları Göster
    matchup- eşleşme
    triumph- şifa taşkınının yanındaki rün
  • Şu zafer tam noob rünü ya.
    10 canla çıktım qnqcilarin kutsal rünü resmen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.