Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sıfır 16" MacBook Pro Vatan Bilgisayar Satıldı Satın Al 2 Eylül 2021 11:42 1 1 Sıfır 16" MacBook Pro Vatan Bilgisayar Satıldı Vatan bilgisayardan 01.09.2021 tarihinde aldım.Cihazın kutusu açılmamıştır. Kullanıcıya açılmamış kutu ve faturası ile birlikte teslim edilecektir.Kargoya teslim etmeyi düşünmüyorum. Ankara içi elden satılıktır.Şu anda piyasa fiyatı SATILDI dir. Uygun fiyata verdiğimi düşünüyorum. Takas düşünmüyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 18500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 2 Eylül 2023 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MacBook Pro 16" MK1E3TU/A M1 Pro Sıfır Kutusu Açılmamış Apple Watch Series 7 41mm Mavi-Siyah Sıfır-Faturalı-Garantili Sıfır 16" MacBook Pro Vatan Bilgisayar Satıldı En Ucuzu Macbook Pro 15" 2018 model 15 Ay Apple Garantili