fiesta sadece şehir içinde uygun olur..gecenlerde arka koltukta 2 saatlik yolculuk yaptım midemi atacaktım az kalsın..sürekli hop hop hop zıplayıp duruyordu bidaha asla uzak kalsın o aracın arka koltuğuna oturmam
Bu marka kötüleme alışkanlığı nereden geliyor acep.. Fiestaya böyle dedin diye rakip markalar ödül filanmı veriyor.yalan söylüyorsun öylesine yalanki kendini bile inandırmışsın.. nickin kovalasın emi seni:) Fiestayı anca rüyasında görecek olanlar ahkam keser olmuş..
quote:
Orijinalden alıntı: denizin
quote:
Orijinalden alıntı: KediQ
fiesta sadece şehir içinde uygun olur..gecenlerde arka koltukta 2 saatlik yolculuk yaptım midemi atacaktım az kalsın..sürekli hop hop hop zıplayıp duruyordu bidaha asla uzak kalsın o aracın arka koltuğuna oturmam
Bu marka kötüleme alışkanlığı nereden geliyor acep.. Fiestaya böyle dedin diye rakip markalar ödül filanmı veriyor.yalan söylüyorsun öylesine yalanki kendini bile inandırmışsın.. nickin kovalasın emi seni:) Fiestayı anca rüyasında görecek olanlar ahkam keser olmuş..
geçenlerde arka koltukta 2 saatlik yolculuk yaptım civic typer ile midemi atacaktım az kalsın..sürekli hop hop hop zıplayıp duruyordu bidaha asla uzak kalsın o aracın koltuğuna da oturmam. dedim arkadaşa bu ne biçim araba yazık buna verilen paraya. o da dedi böbrek taşına iyi geliyormuş diye aldım, hem bagaja da kavanozla ayran koyuyorum indiğimde yayık ayranı oluyor. sonra ayranları açtık serin serin içtik biz de
Aradaki 6 bin TL fark sorun değilse fiesta alın ama ben olsam bu kadar para vermezdim. İkisinide test eden biri olaraktan fiyat/kalite tercihim clio hb olurdu.
Full clio dizel nasıl 30 bin tl?
İnternet sitesindeki rakamlar çok uçuk
1. Fiesta'ya cok kereler bindim. Clio'ya da cok kereler bindim. Clio arkada oturan yolcular icin cok daha ferah bir arac. Bence bu onemli bir ozellik. 2. Fiesta mi ulasamadigim ciger? 37 yasindayim ve bundan once sahip oldugum tum arabalar Fiesta'dan ya markaca ya sinifca ustundu. Sonucta B sinifi vasat bir arabadan soz ediyoruz. Karalasan ne, karalamasan ne...kim takar.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: blue rondo
Bu ikisi arasinda kesinlikle Clio. Fiesta'nin arka yolcu kabini bence fiyasko. Hem dar hem karanlik. Utanirim aracima yolcu almaya...arkada gidenler oyle ucuncu sinif vatandas gibi. Ustelik benim gorebildigim, Clio'ya gore motor-donanim vs. acisindan belirgin bir artisi da yok. Clio makul, ferah aractir. Bizim ailede hastasi cok. Diger olasiliklar:
1. B sinifi araca 35'in uzerinde verecek olsam herhalde Polo TDI Comfortline ya da Bluemotion alirdim. 2. Bir de Punto Evo var. Onu da Fiesta'ya tercih ederim. 3. Skoda Fabia da tas gibi B sinifidir. Fiyatini hak eder. 1.2 TSI DSG dizel kadar az yakmaz ama, bence cok cok guzel bir secenek olur.
Arka koltuğa 1.85 boyunda arkadaşım bindi rahatsız olmadı ama sen olmuşsun araca binmeden birde utanıyorsun:)).. karanlık olması camların siyah olmasından olabilirmi.Millet bu işi zevkine yaptırıyor fiesta standart ve legal olarak araca eklemiş rahatsız olmuşsunuz.. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der hesabı sen clioya binmeye devam et..Ailenide al utanmadan gez arabayla.. 1 yıldır araca biniyorum 1 gün bile beni pişman etmedi ama işin acı tarafı Aracın yanından bile geçmemiş olanlar fiestayı karalamaya devam ediyor.. Fiesta konfor olarakta kalite olarakta Clio ile karşılaştırılmaz.. Karşılaştıracaksan Polo ile karşılaştır.
fiestaya hiç binmedim ama yeni 2. el clio aldım ve cok memnunum tavsiye ederim ister sehir içi sehirler arası ve köy yolunda benden tam puan aldı
quote:
1. Fiesta'ya cok kereler bindim. Clio'ya da cok kereler bindim. Clio arkada oturan yolcular icin cok daha ferah bir arac. Bence bu onemli bir ozellik. 2. Fiesta mi ulasamadigim ciger? 37 yasindayim ve bundan once sahip oldugum tum arabalar Fiesta'dan ya markaca ya sinifca ustundu. Sonucta B sinifi vasat bir arabadan soz ediyoruz. Karalasan ne, karalamasan ne...kim takar.
Çok Kereler bindiğin araca ben hergün biniyorum.. Arka koltukta oturanlardan sizin kadar rahatsız olan duymadım.. Fiestanın tasarımından bahsediyorsun farkındamısın.. Ben 4-5 kişilik aile olsam fiestaya verdiğim paraya 5-10 bin daha ilave edip Focus alırım. Fiestayı alan zaten tasarımını ön planda tutarak alıyor.. Spor görünümlü araçların hepsinde iç kabin dardır.. BMW'nin tek kapılı 4 kişilik arabaları var onlarıda eleştirirsen şaşırmayacağım:).. B segmentinde araç alan adamın ihtiyaclarını karşılıyormu önemli olan bu.. Yaşın kadar para ödediğim bu aracın arka koltuğuda,dizaynıda beni memnun ediyor Ne gariptir fiestaya sadece bindiğini iddia eden kişilerde rahatsız oluyor.. Ferahlıktan bahsediyorsun ya en üst segment araç olan traktör al römorkunda ferah ferah seyahat et olmazmı..
Hayir yani, nedir anlasilmayan, ben bunu anlamiyorum. Iki arac sorulmus: Clio ve Fiesta. Ikisinde de cok kereler yolculuk ettim, kisisel deneyimime gore diyorum ki, Clio arkada oturan yolcular icin daha ferah. Hepsi bu. Clio'ya oranla Fiesta'nin arka koltugu bana kasvetli, dar, karanlik geliyor. Olamaz mi? BMW ile, traktor ile, kedi-ciger ile ne ilgisi var? Hic ilgisi yok. Fiesta'yi begenen alsin. Ne mutlu onlara.
Hayir yani, sizce Fiesta arkada oturan yolcular icin Clio'dan daha mi ferah? Var mi boyle bir iddiasi olan?
quote:
quote:
Çok Kereler bindiğin araca ben hergün biniyorum.. Arka koltukta oturanlardan sizin kadar rahatsız olan duymadım.. Fiestanın tasarımından bahsediyorsun farkındamısın.. Ben 4-5 kişilik aile olsam fiestaya verdiğim paraya 5-10 bin daha ilave edip Focus alırım. Fiestayı alan zaten tasarımını ön planda tutarak alıyor.. Spor görünümlü araçların hepsinde iç kabin dardır.. BMW'nin tek kapılı 4 kişilik arabaları var onlarıda eleştirirsen şaşırmayacağım:).. B segmentinde araç alan adamın ihtiyaclarını karşılıyormu önemli olan bu.. Yaşın kadar para ödediğim bu aracın arka koltuğuda,dizaynıda beni memnun ediyor Ne gariptir fiestaya sadece bindiğini iddia eden kişilerde rahatsız oluyor.. Ferahlıktan bahsediyorsun ya en üst segment araç olan traktör al römorkunda ferah ferah seyahat et olmazmı..
2010 model iki aracada bindim. renoyu sevmememe rahmen clio daha geniş ve daha çekici geldi kendimi megane 2 hbde sandım diyebilirim. clionun oturuşu ve koltukları daha rahat. dizel düşünüyorsanız renodaki 1. dcı motor en az yakan motordur.
Arada %20 fiyat farkı var ki bu parayı hak edecek elle tutulur hiç bir fark yaratmıyor fiesta ki sadece daha yeni üretime başlamaış bir model olması dışında.
Auto motor sport taki master testte fiesta 2. clio 3. olmuştuki 400 puanlık bir değerlendirmede arada sadeec 1 puan fark vardı.
Bu fiyat skalasında %20 fark çok ciddi bir farktır ki benim gözümde pek kabul edilemeyecek bir seviye.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme