Şimdi Ara

SIFIR 2011 MODEL - CLİO HB Mİ YOKSA FORD FİESTA MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fiesta full+full 36 küsür

ikiside diesel gönlüm fiesta diyor ama siz ne düşünüyorsunuz?

• tabii ki ve kesinlikle fiesta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eac

tabii ki ve kesinlikle fiesta.
    test etmeden, performans, yakıt tüketimi gibi önemli verilere bakmadan karar verme, başka alternatifler de çıkabilir karşına, i30 dizel'e bakabilirsin boş ama rahat araba, focus tdci'ın boşları olabilir o fiyatlara(eski kasa), ama donanım önemli ise tabiki bu fiyat aralığında B sınıfı fiesta, punto evo, clio, corsa tipi araçlar daha mantıklı, hem yakıtı da dahaz harcarlar, karar yine senin ama kesinlikle 2sini de kullan öyle seç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teamfodul

test etmeden, performans, yakıt tüketimi gibi önemli verilere bakmadan karar verme, başka alternatifler de çıkabilir karşına, i30 dizel'e bakabilirsin boş ama rahat araba, focus tdci'ın boşları olabilir o fiyatlara(eski kasa), ama donanım önemli ise tabiki bu fiyat aralığında B sınıfı fiesta, punto evo, clio, corsa tipi araçlar daha mantıklı, hem yakıtı da dahaz harcarlar, karar yine senin ama kesinlikle 2sini de kullan öyle seç.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: teamfodul

Alıntıları Göster
    Ben olsam Clio alırım.Fiesta'nın iç tasarımı hiç hoşuma gitmiyor ve sert süspansiyonları oldukça rahatsızlık veriyor.Toprak yolda yarış bisikletine biner gibi..Arada fiyat farkı da var.En iyisi test etmek şahsen 10bin km Clio 3'e 1000km kadar da Fiesta tit-x'e bindim tercihim Clio 3.

• Bu ikisi arasinda kesinlikle Clio. Fiesta'nin arka yolcu kabini bence fiyasko. Hem dar hem karanlik. Utanirim aracima yolcu almaya...arkada gidenler oyle ucuncu sinif vatandas gibi. Ustelik benim gorebildigim, Clio'ya gore motor-donanim vs. acisindan belirgin bir artisi da yok. Clio makul, ferah aractir. Bizim ailede hastasi cok. Diger olasiliklar:

1. B sinifi araca 35'in uzerinde verecek olsam herhalde Polo TDI Comfortline ya da Bluemotion alirdim.
    2. Bir de Punto Evo var. Onu da Fiesta'ya tercih ederim.
    3. Skoda Fabia da tas gibi B sinifidir. Fiyatini hak eder. 1.2 TSI DSG dizel kadar az yakmaz ama, bence cok cok guzel bir secenek olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue rondo

Bu ikisi arasinda kesinlikle Clio. Fiesta'nin arka yolcu kabini bence fiyasko. Hem dar hem karanlik. Utanirim aracima yolcu almaya...arkada gidenler oyle ucuncu sinif vatandas gibi. Ustelik benim gorebildigim, Clio'ya gore motor-donanim vs. acisindan belirgin bir artisi da yok. Clio makul, ferah aractir. Bizim ailede hastasi cok. Diger olasiliklar:

1. B sinifi araca 35'in uzerinde verecek olsam herhalde Polo TDI Comfortline ya da Bluemotion alirdim.
    3. Skoda Fabia da tas gibi B sinifidir. Fiyatini hak eder. 1.2 TSI DSG dizel kadar az yakmaz ama, bence cok cok guzel bir secenek olur.
    Bu da soru mu

• fiestanin arka kisminin dar oldugunu iddia edenler sadece disardan bakiyor araca.. fiestanin tasarim felsefesi budur zaten.. clionun karsisinda fiestanin kendiliginden kapanan motorlu yan aynalari yeter.. ambiyans aydinlatmayi ve mercekli farlari, 6 hoparlorlu muthis ses sistemini, yagmur ve far sensorlerini, hatta muthis EPAS direksiyon sistemini hic saymiyorum bile... 30 bine ordek yavrusu alacagina 3 5 fazla ver fiesta al. kapilarini ac kapat, bi fiestanin 3 katmanli kapi fitillerine bak bi de clionun 1 tane dandik fitiline kararini verirsin zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Ben olsam Clio alırım.Fiesta'nın iç tasarımı hiç hoşuma gitmiyor ve sert süspansiyonları oldukça rahatsızlık veriyor.Toprak yolda yarış bisikletine biner gibi..Arada fiyat farkı da var.En iyisi test etmek şahsen 10bin km Clio 3'e 1000km kadar da Fiesta tit-x'e bindim tercihim Clio 3.

Alıntıları Göster
    Konfor önceliğiniz ise Clio, sportif kullanımı seviyorsanız Fiesta.
  • quote:

fiestanin arka kisminin dar oldugunu iddia edenler sadece disardan bakiyor araca.. fiestanin tasarim felsefesi budur zaten.. clionun karsisinda fiestanin kendiliginden kapanan motorlu yan aynalari yeter.. ambiyans aydinlatmayi ve mercekli farlari, 6 hoparlorlu muthis ses sistemini, yagmur ve far sensorlerini, hatta muthis EPAS direksiyon sistemini hic saymiyorum bile... 30 bine ordek yavrusu alacagina 3 5 fazla ver fiesta al. kapilarini ac kapat, bi fiestanin 3 katmanli kapi fitillerine bak bi de clionun 1 tane dandik fitiline kararini verirsin zaten...
    hocam baktımda Punto Evo da fena araba deilmiş harbiden aklım karıştı..
  • quote:

Bu ikisi arasinda kesinlikle Clio. Fiesta'nin arka yolcu kabini bence fiyasko. Hem dar hem karanlik. Utanirim aracima yolcu almaya...arkada gidenler oyle ucuncu sinif vatandas gibi. Ustelik benim gorebildigim, Clio'ya gore motor-donanim vs. acisindan belirgin bir artisi da yok. Clio makul, ferah aractir. Bizim ailede hastasi cok. Diger olasiliklar:

Arka koltuğa 1.85 boyunda arkadaşım bindi rahatsız olmadı ama sen olmuşsun araca binmeden birde utanıyorsun:)).. karanlık olması camların siyah olmasından olabilirmi.Millet bu işi zevkine yaptırıyor fiesta standart ve legal olarak araca eklemiş rahatsız olmuşsunuz.. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der hesabı sen clioya binmeye devam et..Ailenide al utanmadan gez arabayla.. 1 yıldır araca biniyorum 1 gün bile beni pişman etmedi ama işin acı tarafı Aracın yanından bile geçmemiş olanlar fiestayı karalamaya devam ediyor.. Fiesta konfor olarakta kalite olarakta Clio ile karşılaştırılmaz.. Karşılaştıracaksan Polo ile karşılaştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tekilas

quote:

Arka koltuğa 1.85 boyunda arkadaşım bindi rahatsız olmadı ama sen olmuşsun araca binmeden birde utanıyorsun:)).. karanlık olması camların siyah olmasından olabilirmi.Millet bu işi zevkine yaptırıyor fiesta standart ve legal olarak araca eklemiş rahatsız olmuşsunuz.. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der hesabı sen clioya binmeye devam et..Ailenide al utanmadan gez arabayla.. 1 yıldır araca biniyorum 1 gün bile beni pişman etmedi ama işin acı tarafı Aracın yanından bile geçmemiş olanlar fiestayı karalamaya devam ediyor.. Fiesta konfor olarakta kalite olarakta Clio ile karşılaştırılmaz.. Karşılaştıracaksan Polo ile karşılaştır.

Alıntıları Göster
    ikisi arasındaki fiyat farkını göz önünde bulundurarak ve iç hacim olarak clio hb daha mantıklı bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_gorunmez -- 8 Haziran 2011; 14:10:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dr_gorunmez

ikisi arasındaki fiyat farkını göz önünde bulundurarak ve iç hacim olarak clio hb daha mantıklı bence

Alıntıları Göster
    Clio'nun konforu daha başarılıdır, süspaniyonu daha yumuşak çalışır, yalıtımı daha iyidir, bunun dışındaki her kriterde Fiesta öndedir benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Clio'nun konforu daha başarılıdır, süspaniyonu daha yumuşak çalışır, yalıtımı daha iyidir, bunun dışındaki her kriterde Fiesta öndedir benim için

Alıntıları Göster
    Clio`yu gecen Kirmizi isiklarda gördüm, ne kadar hosuma gitti cok güzel bir tasarimi olusmus. Yol bilgisayari, otomatik vites, cok sportif duruyor. Aksam eve gittikten sonra inceledim bence Clio iyi duruyor Fiestaya göre tabi karar sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaaxxx

Clio`yu gecen Kirmizi isiklarda gördüm, ne kadar hosuma gitti cok güzel bir tasarimi olusmus. Yol bilgisayari, otomatik vites, cok sportif duruyor. Aksam eve gittikten sonra inceledim bence Clio iyi duruyor Fiestaya göre tabi karar sizin.

Alıntıları Göster
    fiesta sadece şehir içinde uygun olur..gecenlerde arka koltukta 2 saatlik yolculuk yaptım midemi atacaktım az kalsın..sürekli hop hop hop zıplayıp duruyordu bidaha asla uzak kalsın o aracın arka koltuğuna oturmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panmordeczka -- 8 Haziran 2011; 14:23:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KediQ

fiesta sadece şehir içinde uygun olur..gecenlerde arka koltukta 2 saatlik yolculuk yaptım midemi atacaktım az kalsın..sürekli hop hop hop zıplayıp duruyordu bidaha asla uzak kalsın o aracın arka koltuğuna oturmam

s klasse sahibisiniz sanırım?
    abartmayın abartmayın. o kadar da değil.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KediQ

s klasse sahibisiniz sanırım?
    abartmayın abartmayın. o kadar da değil.

Alıntıları Göster
    Fiesta

• quote:

Orijinalden alıntı: postgres

Fiesta

Alıntıları Göster
    6 milyar fark var. clio kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

6 milyar fark var. clio kesinlikle

Alıntıları Göster
    dostum ikisinlede test sürüşüne çık ve para hesabını yap ondan sonra karar ver bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

dostum ikisinlede test sürüşüne çık ve para hesabını yap ondan sonra karar ver bence

Alıntıları Göster
    Tekrardan "B" segmentinde araç alacak olursam yüksek ihtimalle yine Corsa ve Fiesta arasında kalırdım. Fakat hem yeni ve sıradışı bir görünüme sahip olmasından hem de tutulan bir kasa olmasından dolayı (tabi ki en önemlisi aradaki 6.000 TL fiyat farkı çok sorun teşkil etmeyecekse) tercihim Fiesta olurdu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.