Şimdi Ara

Kangoo 1.4 motor alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
19.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2001 model 1.4 lpgli kangoo çekişi filan nasıldır acaba önerirmisiniz.. bayırlarda zorlarmı ve yakıt olarak nasıldır sizce.. birde fiyatını yazayım alacağımız arabanın .. 2001 model kangoo 14 lpgli klima hidrolik direksiyon camlar otomatik çift sürgü bagaj tek açılır kapı araç otomobil geciyor muanesi 2 yılda bir yani.. fiyatı 14500 uygunmudur sizce

• Yapay Zekanın Yanıtı

Renault Kangoo 1.4 Motorlu Modelleri İncelemesi

Renault Kangoo, hem ticari hem de kişisel kullanım için popüler bir araçtır. 1.4 litrelik motoru, yakıt verimliliği ve yeterli güç sunmasıyla bilinir.

Kullanıcı Yorumları:

Renault Kangoo 1.4 kullanıcı yorumları genel olarak olumludur. Kullanıcılar, aracın düşük yakıt tüketimini, pratik kabinini ve güvenilirliğini övmektedir.

Tutulan Modelleri:

Renault Kangoo 1.4'ün en tutulan modeli, geniş iç mekanı ve çok yönlülüğüyle bilinen Express 1.4'tür. Rte ve Rna donanım seviyeleri de popüler seçeneklerdir ve çeşitli özellikler ve teknolojiler sunmaktadır.

Kangoo 1.4 Rte Yorumları:

Kangoo 1.4 Rte, orta seviyede bir donanım seviyesidir ve klima, elektrikli camlar ve çok fonksiyonlu direksiyon gibi özellikler sunar. Kullanıcı yorumları, bu modelin dengeli bir fiyat-performans oranına sahip olduğunu göstermektedir.

Kangoo 1.4 Rna Yorumları:

Kangoo 1.4 Rna, giriş seviyesi bir donanım seviyesidir ve temel özelliklere sahiptir. Kullanıcı yorumları, bu modelin bütçe dostu ancak yine de güvenilir ve pratik bir seçenek olduğunu belirtmektedir.

Alınıp Alınmama Kararı:

Renault Kangoo 1.4, yakıt verimliliği, pratikliği ve güvenilirliği arayanlar için uygun bir seçenektir. Kullanıcı yorumları ve uzman değerlendirmeleri genellikle olumludur. Ancak nihai alım kararı, bireysel ihtiyaçlara ve tercihlere bağlıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • fiyat iyi broadway motoruyla aynı motoru.
  • 2000 modelini kullaniyorum vitesleri kisa oldugu icin bayirlarda zorlanmaz 10 litre lpg yakar bircok parcasi clio ile ortak lpg ile uyumlu basit yapili oldugu icin cok ariza vermez yuksek suratte fazla ses alir (ticari temelli oldugu icin normal geliyo bana) frenleri zayiftir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babapars

2000 modelini kullaniyorum vitesleri kisa oldugu icin bayirlarda zorlanmaz 10 litre lpg yakar bircok parcasi clio ile ortak lpg ile uyumlu basit yapili oldugu icin cok ariza vermez yuksek suratte fazla ses alir (ticari temelli oldugu icin normal geliyo bana) frenleri zayiftir

10 litre lpg yakar derken ne demek istediniz.. siz memnunmusunuz yakıtından özelliklerinden çekişinden filan sizce fiyatı nasıl alalımmı arabayı
  • maestro_16 M kullanıcısına yanıt
    bahsettğin aracın aynısından yaklaşık 1 seneye yakın kullandım. Araçtan performans beklemeyin. lpg de ortalama 10 litre civarı yakar. motor yönünden 98 - 99 broadvay ne ise bu da aynıdır yani. Süspansiyonları rahattır. Sürücü olarak değilde yolcu olarak rahat ettirir. Ticari gibi görünsede çok fazla yükle ilgili hayal kurmayın derim. arkalar makaslı olmadığı için fazla ağırlıkta yük atmaya müsait değildir. Trim sesi gayet fazladır fakat her araçta takıntım olan trim sesi o araçta pekte umrumda olmamıştı. ambiansından mdır nedir :) Çok fazla hor kullanmaya uygun değildir. Yani R9 gibi düşünüp eşek niyetine kullanayım demeye gelmez. Hmen orasından burasında koyuveryeme başlar.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Bayağı bir zaman oldu aracı satalı.
  • maestro_16 M kullanıcısına yanıt
    100 km de 10 litre lpg yakar yani
    Km bilgisi vermemissin ama araci gozunuz tuttuysa hic bekleme al
    Kullanisli arabadir cekisi bana yetiyor kimseyle yarismiyorum ilk uc vites zaten cok kisa...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aracı kullandım.hususi olması harika...ben biraz nasipsizdim sanırım sürekli sorun çıkarttı..fiyat düşürerek sattım...
    fiyatı uygun çok iyi baktır sorun yok derse düşünmeden al her işini görür...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    clıo 1.2 16v alınırmı ?
    15 yıl önce açıldı
    TOYOTA YARİS 1.3 ALINIRMI???
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.