Aracımı 18 haziran 2014 tarihinde KÜTAHYA PEUGEOT ERDEN PLAZADAN ALDIM.SATMA NEDENİM ARAÇ FAZLALIĞIDIR(ALACAK KARŞILIĞI ALDIM).ARAÇ ÜZERİNDE REHİN YOKTUR,BORÇSUZDUR,BENİM ÜSTÜMEDİR
SAHİBİNDEN İLAN NOM 168922767 ARACIMIN RESİMLERİ MEVCUTTUR
1.2 VTİ MANUEL ACTIVE+METALİK RENK+ÖN ARKA PARK ASSIST(2000 TL)
YAKIT TÜKETİMİ Şehir dışı 4.2 Şehir içi 6.4 Karma 5
ESP/ASR /ABS Hill Assist (Yokuş yardım sistemi) Akustik ön cam Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu Elektro-Hidrolik taviyeli sportif direksiyon Hazneli, ayarlanabilir ön kol dayama Mat/Parlak krom görünümlü konsol çerçeveleri Arka Elektrikli Camlar DİJİTALKlima (Elektrik kontrollü yönlendirme) Soğutmalı/Işıklandırmalı torpido Deri kaplı direksiyon simidi ve üzeri kumanda buton LED gündüz farları Elektrikli katlanabilen yan aynalar Sis Farları Elektrikli/Isıtmalı yan aynalar 16 QUARTZ Alüminyum alaşımlı jantlar Bluetooth Handsfree telefon kiti Cruise Control (SMEG) AUX/USB bağlantıları Follow me home / Uzaktan kumanda SMEG 9.7" kontrol ekranı Ön/Arka Park sensörleri(850 tl) metalik renk 1080 tl
Yeni Peugeot 308'in bagaj hacmi 470L [su hacmi] / 420dm3 [VDA standartlarında] ile sınıfının en büyüğüdür. (İlan kriterlerinde 1.2 motor seçeneği henüz eklenmediği için mecburen 1.6 kategorisinde ilan veriyorum) BAYİ SATIŞ FİYATI aracımda bulunan paketlerle birlikte 58.000 TLdir