Aracımı 18 haziran 2014 tarihinde KÜTAHYA PEUGEOT ERDEN PLAZADAN ALDIM.SATMA NEDENİM ARAÇ FAZLALIĞIDIR(ALACAK KARŞILIĞI ALDIM).ARAÇ ÜZERİNDE REHİN YOKTUR,BORÇSUZDUR,BENİM ÜSTÜMEDİR
SAHİBİNDEN İLAN NOM 168922767 ARACIMIN RESİMLERİ MEVCUTTUR
1.2 VTİ MANUEL ACTIVE+METALİK RENK+ÖN ARKA PARK ASSIST(2000 TL)
YAKIT TÜKETİMİ Şehir dışı 4.2 Şehir içi 6.4 Karma 5
ESP/ASR /ABS Hill Assist (Yokuş yardım sistemi) Akustik ön cam Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu Elektro-Hidrolik taviyeli sportif direksiyon Hazneli, ayarlanabilir ön kol dayama Mat/Parlak krom görünümlü konsol çerçeveleri Arka Elektrikli Camlar DİJİTALKlima (Elektrik kontrollü yönlendirme) Soğutmalı/Işıklandırmalı torpido Deri kaplı direksiyon simidi ve üzeri kumanda buton LED gündüz farları Elektrikli katlanabilen yan aynalar Sis Farları Elektrikli/Isıtmalı yan aynalar 16 QUARTZ Alüminyum alaşımlı jantlar Bluetooth Handsfree telefon kiti Cruise Control (SMEG) AUX/USB bağlantıları Follow me home / Uzaktan kumanda SMEG 9.7" kontrol ekranı Ön/Arka Park sensörleri(850 tl) metalik renk 1080 tl
Yeni Peugeot 308'in bagaj hacmi 470L [su hacmi] / 420dm3 [VDA standartlarında] ile sınıfının en büyüğüdür. (İlan kriterlerinde 1.2 motor seçeneği henüz eklenmediği için mecburen 1.6 kategorisinde ilan veriyorum) BAYİ SATIŞ FİYATI aracımda bulunan paketlerle birlikte 58.000 TLdir
İLGİLENEN ARKADAŞLARA TELİMİ VEREBİLİRİM
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme