Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SIFIR - 20 AY GARANTİLİ - MSI GG CLUTCH GM08 GAMING MOUSE - 350 ₺ Satın Al 8 Şubat 2025 15:58 1 1 SIFIR - 20 AY GARANTİLİ - MSI GG CLUTCH GM08 GAMING MOUSE - 350 ₺ Selamun aleyküm.Hayırlı günler.Renk değişimi ve en önemlisi orjinal programı ile makro ataması yapılmadığı için satıyorum. (Orjinal olmayan programlarla yapılabiliyormuş, ben denemedim) 24 Eylül 2024 tarihinde Amazon.com.tr üzerinden satın alınmıştır. Sadece 1-1,5 saat test amaçlı ve makro denemesi için kullanılmıştır.Fiyat Son'dur.İZMİR İÇİ elden teslim önceliğimdir.Diğer sorularınızı PM ile iletebilirsiniz.www.akakce.comJust a moment...https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-msi-clutch-gm08-optik-kablolu-oyuncu-fiyati,813656995.html?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIg5Dm4YjVigMV-0NBAh0UIgj_EAAYASAAEgJ9xPD_BwESistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ÇALIŞIR 17' CRT 150 TL - ARIZALI 17' LCD 100 TL // SADECE İZMİR İÇİ SIFIR - 20 AY GARANTİLİ - MSI GG CLUTCH GM08 GAMING MOUSE - 350 ₺