Şimdi Ara

Sıfır 3GS mi İkinci El 4 mü ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende isterim bütçeyi artırıp 4s,5 gibi cihazlar almak ancak bütçem çok zorlarsam 450 borç harç alırsam 500 olur. İphone 3gs 1 yıl idare etse yeter..

Birde BB 9900 bold garantili,full kutulu ve orjinal aksesuarları, hiç kullanılmamış deri kılıfından, koruma kapağı, kulaklığına kadar orjinal bir cihazım var. Bir mağazaya sordum 250TL veririz dediler.http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sayan-iletisimden-apple-iphone-3g-s-8-gb-siyah-renk-174634866/detay/ bu ilanla kafa kafaya takas dediler. Şimdi sıfırını 400 TLye alırsam borç alıp alcam daha sonra bbyi satmakla uğraşıcam. Ne dersiniz sıfır mı kafa kafaya takas mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxbgrxxx

Teşekkür ederim. Ancak sizinki yazılımsal olduğunu düşünüyorum, 3Gs hiçbir şekilde 4'ten daha rahat (hızlı olduğunu düşünüyorum) olamaz.

Yok hayır kişisel düşüncem tutuş açısından falan 3GS IOS 6 yüklüydü ip 4 İOS 7 yüklüydü ip 4 ios 7 yi iyi çalıştırmıyo geri dönüşte yok oyuzden yani iyi forumlar iyi tercihler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RAFREF kullanıcısına yanıt
    Evet anladım. Bu konuda haklısınız Sizede
  • Önemli değil iyi günler

• ben olsam ipod touch'ı da satıp bütçeyi yükseltir daha üst modeli tercih ederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxbgrxxx

Tabiki. Neden istemiştiniz ki :)

3GS kullanıcısıydım gözüm gibi bakmıştım deyim yerindeyse özledim keratayı. Şimdilerde karşılaştığım 3GSler berbat durumda oluyor, şöyle temiz bir şekilde elde duran 3GS görmek isterim şahsen.

• İkisi arasında 4 daha mantıklı ama az daha ekleyip 4s almaya çalış derim
  • underwater kullanıcısına yanıt
    iPod Touch piyasası çok değişik ayrıca ipod komple kırılmıştı yurtdışından parça getirip tamir ettirdim. Böyle bir cihazı çalışır durumda olsada kimseye satmak istemiyorum.
  • Haftaya alırsam fotoğraflarını çekip koyacağım.
  • Biraz daha ekleyemiyorum sıkıntı bu malesef. 4 bile bütçemi zorluyor.. Şuanlık 3gs sıfır almaya niyetliyim. Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.