Şimdi Ara

Sıfır 3GS mi İkinci El 4 mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sıfırıyla değişmiş kutusu açılmamış bir 3gs buldum ve fiyatı 400TL. Kulaklık hariç tüm aksesuarları var ve orjinal, ekime kadarda garantisi var. Diğer tarafta şuan tahminen 450TL'ye gelecek 2.el bir İphone 4 var. Garantisi bitmiş, Türkiye çıkışlı bir cihaz ve fotoğraflarda temiz görünüyor. Kulaklık dahil tüm aksesuarları veriyor.

Şimdi mantıken daha ucuza hemde sıfır bir cihaz daha doğru duruyor. Öğrenciyim ama 65 lira fark verip İphone 4 almaya gücüm yetiyor. İphone 4'ün tamir görmüş olabilir ve şüphesizki birçok kez düştüğü aşikar.. Ayrıca tüm aksesuarları 2-2.5 senedir kullanıldığı için deformede olmuştur. Verdiği kulaklığı zaten kullanmamda diğer aksesuarlarda pis duruyor. Bataryası eski, wifi sorunu olabilir, telefonda baya bir deformede vardır.

İki cihazıda daha önceden kullandım ve farklarını biliyorum. Retina ekran ve hız umrumda değil. Kamerayı pek kullanmasamda biraz daha iyi olması güzel olurdu. Çok kararsız kaldım ancak 400TL'ye alacağım 3GS sıfır olması ve tasarımını sevmemden dolayı bir adım önde duruyor ki bütçeyide zorlamamış olur, yerine aksesuar alıp telefonu titizlikle bakabilirim. Öte yandan bütçeyi zorlayıp her an elimde patlayabilecek bir cihaz var ancak 65 liralık fark verilip almaya değer bunuda biliyorum.

Lütfen mantıklı açıklama yapıp fikir verebilir misiniz ?

• Şimdi 3gs 4 çöp ikinci el 5 alıncılar damlar. Neyse 3gsde ön kamera yok bunu aklında bulundur. Hem 3gsden hem 4ten çok bi performans bekleme. Ama 4 benim gözümde iphoneler arasında devrimdir. Bahsettiğin 4ü alma, başka ikinci el bulmaya çalış, bulamazsan 3gsi al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana kalsa ikiside alınmaz ikisininde destegi kesildi çünkü az daha ekleyebılırsen 4s al derim dostum
  • Zamanında 3g,3gs ve 4 kullandım, farklarını biliyorum. Evet destekleride kesildi kabul ancak bütçem buna yetiyor ve hala benim için bir efsane :) Size katılıyorum 4 devrim ancak 3gs almaya karar verdim. İphone 4 450TL'ye gelmeyecek ve içime sinmemişti, zaten aklım 3gs'e takılmıştı. Kararımı verdim yinede teşekkürler :)

4S almaya param yetmiyor, yetse bile 4 ile arasında pek bir fark yok. Yazılımda benim için önemli değil, fazla bir uygulama kullanmayacağım zaten..
    Facebook,Twitter ve Whatsapp en çok kullanacağım uygulamalar olacak bunlarda da bir sıkıntı çıkcağını düşünmüyorum. Teşekkürler, İyi Geceler..
  • Sakın 3gs alma ios6 ile tamamen bir kağnı gibi çalışıyor eşim 4den sonra mecburen şuan 3gs kullanıyor ve çok ama çok sinirleniyor he şeye çok geriden tepki veriyor. Yani sadece telefon ile ara konuş yapacaksan al ama yukarda bahsettiğin uygulamarı eşim kullanıyor ve sonuç bu yazdıgım gibi . Telefon çok manyak yavaş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxbgrxxx

Zamanında 3g,3gs ve 4 kullandım, farklarını biliyorum. Evet destekleride kesildi kabul ancak bütçem buna yetiyor ve hala benim için bir efsane :) Size katılıyorum 4 devrim ancak 3gs almaya karar verdim. İphone 4 450TL'ye gelmeyecek ve içime sinmemişti, zaten aklım 3gs'e takılmıştı. Kararımı verdim yinede teşekkürler :)

4S almaya param yetmiyor, yetse bile 4 ile arasında pek bir fark yok. Yazılımda benim için önemli değil, fazla bir uygulama kullanmayacağım zaten..
    Facebook,Twitter ve Whatsapp en çok kullanacağım uygulamalar olacak bunlarda da bir sıkıntı çıkcağını düşünmüyorum. Teşekkürler, İyi Geceler..

İkisini de kullandım. 3gs deki 256 mb ram sıkıntı oluyor. Mesela instagram çok yavaş çalışıyor. 4 ün kasası açılmışsa alınmaz.

• quote:

Zamanında 3g,3gs ve 4 kullandım, farklarını biliyorum. Evet destekleride kesildi kabul ancak bütçem buna yetiyor ve hala benim için bir efsane :) Size katılıyorum 4 devrim ancak 3gs almaya karar verdim. İphone 4 450TL'ye gelmeyecek ve içime sinmemişti, zaten aklım 3gs'e takılmıştı. Kararımı verdim yinede teşekkürler :)

sen 3gs alda iphone dan felan anlamıyorsun sen kesinlikle anlasan 4 ile 4s arasında fark yok demezdin 4 ile 4s arasındaki fark bütün ana v s modeller arasındaki farktan çok daha büyüktür 3 vs 3gs 5 vs 5s bunları söyleseydin evet belki çok fark yok diyebilirdik ki yinede çok fark var ama 4 ve 4s birisi mercedes e serisi diğeri lamborghini aventador

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bütçeye hangi 2. el telefon
    11 yıl önce açıldı
    Sıfır mı temiz 2. El mi???
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilko

quote:

sen 3gs alda iphone dan felan anlamıyorsun sen kesinlikle anlasan 4 ile 4s arasında fark yok demezdin 4 ile 4s arasındaki fark bütün ana v s modeller arasındaki farktan çok daha büyüktür 3 vs 3gs 5 vs 5s bunları söyleseydin evet belki çok fark yok diyebilirdik ki yinede çok fark var ama 4 ve 4s birisi mercedes e serisi diğeri lamborghini aventador

+999999

• ilko İ kullanıcısına yanıt
    İphone'dan anlıyorum ancak bütçeyide yükseltmeyeceğim için başka alternatifim kalmadı. Günlük kullanımda bana pek bir sıkıntı çıkarcağını sanmıyorum. Arama,mesaj ve whatsapp sürekli kullancağım şeyler ki varsın 5 saniye geç açılsın düşüncesindeyim. Şuanki telefonum Blackberry 9900 Bold, İphone 4'üm bozulunca geçtim ve sıkıldım. Daha önce 3G,3GS,4 sahibiydim ve şuanda da İpod Touch 4G 32GB sahibiyim. Yani anlayacağınız bütçem bu kadarına yetiyor, öğrenciyim ve bu telefon beni 1.5-2 sene kadar çok rahat idare etceğini düşünüyorum.
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    İnstagram kullanmıyorum ancak iphone 4'ün ucuz olması içime kurt düşürdü. Kaldıki 3gs sıfır hiçbir tarafı açılmamış, bataryası uzun yıllar götürecek türde. İphone 4'ü alırsam heran elimde patlayacak bir durumda, bataryası, wifisi, düşmeye bağlı zamanla ortaya çıkacak hasarlar olabilir ve bunları karşılayamam. Yinede teşekkür ederim değerli yorumunuz için :)
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Bütçem daha iyisine yetmiyor. Elbette dediğiniz gibi yavaşlık vardır ancak bu fiyata daha iyi bir cihaz bulamadım. Günlük kullanımda çok nadir facebook,twitter kullanırım ancak whatsapp devamlı kullanacağım bir uygulama durumunda. 5 saniye geç açılsa benim için önem teşkil etmiyor, elbet yavaş gelir sinir eder ancak bütçe bu cihaz bu :) Bütçem zaten elverse 4s-5'e geçiş yaparım. Teşekkür ederim değerli yorumunuz için
  • facebook hariç diğer uygulamalarda öyle çok bekletmez ama facebook kullanılamayacak seviyede yavaş çalışıyor, çoğu zaman safariden mobil facebook kullanıyorum. 3GS için konuşuyorum
  • Nymphadora kullanıcısına yanıt
    Değerli yorumunuz için teşekkür ederim biraz içimi rahatlattınız. Zaten kesin alacağım ancak kullanıcı yorumu benim için daha değerli :) Facebook'a ayda yılda bir girerim diye düşünüyorum, o da mesajlaşmak için olacaktır ve Facebook Messenger kullanmayı düşünüyorum. Yani genel olarak Whatsapp, Facebook Messenger, arama ve mesajlaşma olarak kullanmayı düşünüyorum.
  • internet paketiniz olsa bile cihaz arada mesajlaşma uygulamalarında sekteye uğrayabiliyor, gün içinde 1-2 defa girip kontrol etmek gerekebiliyor ama mail facebook twitter instagram bildirimlerinde en ufak hata yok. oyun konusuna girmesek daha iyi olur :)
  • Nymphadora kullanıcısına yanıt
    Oyun için zaten ipod touch 4 var ve jailbreak. Eskiden her iphone'umda çok oyun oynardım ancak büyüdük :)) Dediğim gibi whatsapp,normal mesajlaşma ve arama yetecek gibi duruyor :) Teşekkürler değerli yorumunuz için :)
  • rica ederim :)
  • 2 cihaza da o paralar verilmez. Madem cihazda cok uygulama istemiyorsun git giris seviyesi bir lumia al.

• ilhan_28 kullanıcısına yanıt
    Giriş seviyesi lumia 620 var ve 488TL bütçeyi aşıyor.. Ayrıca abimde var ve hiç memnun değil WP8'den hiçbirşey yok o telefonda.
  • 3Gs nin tek sorunu whatsapp ta bazen bildirimler cihaza gelmiyor. Whatsapp i acinca fark ediyorsunuz birinin mesaj attigini. Ayrica karsi taraf her yazdigi kelimeyi gonderen biriyse klavyede sismeler olabiliyor. 5 yillik bir cihaz icin normal gerci bunlar. Ancak yerinizde olsam 500tl ye tamamlayip ios 6 iphone 4 alirdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peregrino kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyordum kötü oldu şimdi bu Malesef bütçeyi artıramıyorum. Şu whatsapp olayı canımı sıktı şimdi bir araştırayım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.