Şimdi Ara

Sıfır 3GS mi İkinci El 4 mü ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok emin değilim ama şuan 3GS ye whatsapp nasıl kuruluyor yani ios 7 olanı kuramassınız zaten app storedan hadi ipa dosyasını bulup ios 6 versiyonunu kurdunuz o zamanda whatsapp güncel değil uyarısı vermez mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acoskunoglu kullanıcısına yanıt
    Biraz araştırdım, bir ara bütün cihazlarda gelişen bir durummuş ? Yani şuanlık bildiğim kadarıyla öyle. Whatsapp iOS +6 yazıyor App Store'da bir sıkıntı olcağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxbgrxxx

Biraz araştırdım, bir ara bütün cihazlarda gelişen bir durummuş ? Yani şuanlık bildiğim kadarıyla öyle. Whatsapp iOS +6 yazıyor App Store'da bir sıkıntı olcağını sanmıyorum.

Anladım sağolun bi ara forumda görmüştümde

• Acoskunoglu kullanıcısına yanıt
    İkazınız için teşekkürler ancak şuanda bir sıkıntı gözükmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxbgrxxx

İkazınız için teşekkürler ancak şuanda bir sıkıntı gözükmüyor.

Önemli değil ben teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için

• 3GS'i alırsanız buraya SS koyar misiniz?

• Tabiki. Neden istemiştiniz ki :)
  • dalga mı geçtiniz anlamadım ? 4 ile 4s arasında fark yokmu Allah aşkına güldürmeyiniz beni
    biri a4 tek çekirdek diğeri a5 çift çekirdek 4s zorlanırsa 2 sene daha gider 4 bittibile çoğu oyun ve uygulamada kasıyor geçişleri çok yavaş evet dediğinize inanamıyorum

• Abi 3gs kullanıyorum günlük kullanımda kesinlikle ile yeterli asphalt 7 oynuyorum 0 kasma
    Zaten cihaz 0 diyorsun daha ne kesinlikle alabilirsin
    Bende bütçeden dolayı tıkılıp kaldım 3gs de ıpod touch alacağım
  • Basketball is my life B kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim değerli yorumun için aradığım cevap bu idi. İnşallah dilediğin cihaza sahip olursun
  • Sağolun hocam
    Gerçekten iOS 6 olduğu halde çok akıcı hayırlı olsun şimdiden
  • GümüldürTİTAN kullanıcısına yanıt
    Kaç mesajımda belirttim Günlük kullanımda bana bir fark yaratmayacak. Bu forumun mantığını anlamış değilim... Akıl sahibi olmadan fikir sahibi olan çok ! Bütçe bu kadar diyorum egoistler birliği toplanmış 2 katı fiyata cihaz al gerisi çöp diyor ! Bütçem zaten o kadar olsa forumda boş konu açmam.

Düzgün cevap veren arkadaşlar lütfen alınmasın..
  • Basketball is my life B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim Allah razı olsun
  • Bencede haklısın 3GS iyi Eskiden Annem kullanıyordu bozuldu ama neden bilmiyoruz kablosundan diyorlar neyse 4ü tercih etmiyorum bizzat kendim 4 sahibiydim ve iyi değil kişisel düşüncem bence 3GS annemin telefonu 4 ten daha rahat ve sıfır diyorsun şu an telefonum Iphone 5s ve çok memnunum iyi forumlar iyi kararlar

• RAFREF kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Ancak sizinki yazılımsal olduğunu düşünüyorum, 3Gs hiçbir şekilde 4'ten daha rahat (hızlı olduğunu düşünüyorum) olamaz.
  • Anlamadığım burda 3GS almaya karar vermişsinix insanlardan yorum bekliyorsunuz kabul fakat olumsuz yorumlara niye tahammül edemiyorsunuz. Zaten kafanızda bitirmişsiniz gidin alın cihazınızı güle güle kullanın burda ego tatmin etmeye gerek yok. Ayrıca telefon için yorumuma gelirsek 3GS 5 yıllık bir model en son IOS6 aldı ve 3G en son IOs4 aldı ama artık whatsapp çalışmıyor (IOS6 zamanında yani 2 sürüm sonra whatsapp destegi kesildi) simdi IoS8 çıkınca 2 sürüm fark olcak ve yine destegi kesilcek 1-2 sene kullanırım hayali kurmayın en azından whatsapp için cihazınızda hayırlı olsun

• Ben sadece 2 cihazdan birini sordum. İkiside çöp 4s al diyen insan var ? Ben zaten o bütçeye ulaşabilsem direk alırım. Burdaki önemli nokta sıfır 3gs'i o fiyata alıp kullanmaya değer mi ya da 2.el iphone 4 o fiyata alınıp kullanılır mı ? 100 lira farkla en az 3 sene kullanılmış haşatı çıkmış iphone 4 almak mantıklı mı diye soruyorum.. Kullancağım programlar belli 1.5 sene idare eder mi ? 450TL'ye düzgün iphone 4 bulamayacağımı düşünüyorum, ilk mesajımdaki ilan get kaldırılsa 465tlye düşüyor. 450 yapsa gidip incelerdim ancak 480 tl diyince kafam direk 3gs'e gitti. 450TL beni zorlar ancak 50 lira daha katıp temiz bir cihaz bulabilirsem güzel olur. Daha önce 3g,3gs ve 4 kullandım farklarını biliyorum ancak günlük kullanımda retina ekran hariç pek bir fark oluşturmaz benim için diyorum. Diğer arkadaşlarda sen iphonedan anlamıyosun, çok far var ahahah hahaa diyor. Akıl sahibi olmadan fikir sahibi oluyorlar bende buna sinirleniyorum.

• Bence biraz daha araştır ve bütçene uygun haşat olmamış 4 bul zaten yakında 6 çıkınca dahada ucuzlar

• İki cihaz da sıfır olsa bile bence mümkün dahilinde beklenmeli ve uygun bütçe yaratılıp daha üst model bir iPhone alınmalı. 3GS ve 4 artık miadını doldurmuş cihazlar. Olay sizin bahsettiğiniz gibi sadece 5 - 10 saniye fazladan bekleme durumu değil. Kullandıkça anlaşılan, yorum yaparken anlatılamayan noktalar var. Bence bunu birinci elden tecrübe edip hayal kırıklığına uğramak yerine bütçeyi genişletmeye çabalamak çok daha doğru bir hareket olur.

Ayrıca lityum iyon bataryalar üretildiği andan itibaren ömürlerinden tüketmeye başlarlar. O kadar eski bir cihaz hiç açılmamış dahi olsa batarya konusunda full kondisyonda çalışmayacaktır.

• hayırlı olsun hocam şimdide 3gs in... ne diyelim.. biz bir kullanıcı olarak diyeceğimiz dedik ama sen zaten 3gs alacaksan cokda fazla kurcalamanın geregi yok.. al kullan keyfine bak... kullandıkca farkına varacaksın zaten...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.