Şimdi Ara

sıfır 4s mi-ikinci el 5s mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 7 senedir kullandığım eski model telefondan sonra bende artık teknolojiye ayak uydurup bir dokunmatik telefon almaya karar verdim.Benim için son model olması önemli değil zaten son modeller çok pahalı ortalama 1000 lira civarı bir bütçele telefon bakıyorum büyük boyutlu telefon istemediğim için iphone 4s ve ikinci el 5s arasında kaldım.iphonu genelde telefon ihtiyacı için kullanıcam bütün gün oyun oynayıp internete girip telefonu elinden düşürmeyen biri değilim.sizce ikisinden hangisini almak daha mantıklı.

• Sadece telefon ihtiyaci icin baska tel de alabilirsiniz. Yine de ikisi arasinda kaldiysaniz temiz bir 5S cok daha iyi olacaktir lakin 1000 tl'e bunu bulmak zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum 4 ay önce sıfır iphone 4s aldım..telefonu konuşma,mesaj,mail trafiği ve whatsapp için kullanıyorum..arada sıradada fotoğraf çekiyorum..sende bu şekilde kullancaksan ihtiyacını çok rahat rahat karşılar..4 çekirdek android cihazdan geçtim ben..düşün işte..sıfır 4s 999tl teknoloji mağazalarında..bu fiyata 5s bulamazsın bılsanda ekmeği yenmiş olur dert alırsın başına..kasa kalitesi ve tasarım olarak 4s gelmiş geçmiş en sağlam ve en kaliteli cihaz..hayırlı olsun şimdiden..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu sadece ihtiyaclarınızı karsılamak icin kullanıcaksanız 4s cok rahat yeter, kaldı ki 3gs bile yeter. 4s öneririm. İkinci el bulasmayın hiç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Telefonu sadece ihtiyaclarınızı karsılamak icin kullanıcaksanız 4s cok rahat yeter, kaldı ki 3gs bile yeter. 4s öneririm. İkinci el bulasmayın hiç.
    4S almayın, ama 2. el (tanıdıktan değilse) 5S de almayın. Şimdilik idare edecek bir telefonla devam edin ve bütçeniz arttığı zaman sıfırını alırsınız (5S veya 6) en azından kafanız rahat eder.
  • Tanidik harici 5s almayin derim arkadaslara katiliyorum,sen telefonu bir kez alip uzu yillar kullanan birisin bence sifir ilk kurulumunu senin yapacagin 4s almak cok daha mantikli bir karar olacaktir 4s yabana atilacak bir telefon asla degil hatta note 2 de donma yasarsin 4s de ios 8 haric nadir yasarsin tas gibi de telefondur.Simdiden hayirli olsun.

• Ben de 4 ay önce sıfır 4s aldım kesinlikle harika bir telefon her ihtiyacımı karşılıyor bin lira edecek bir telefon değil belki ama açıkçası hiç o telefoncularla ya da ikinci el cihaza bulaşmak istemedim memnunum da açıkçası kararımdan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır mı temiz 2. El mi???
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1000TL' ye bulabilirsiniz ikinci el 5S çok daha mantıklıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

1000TL' ye bulabilirsiniz ikinci el 5S çok daha mantıklıdır.
    iphone alacaksan sıfır ya da garantisi 1 yıl üstü uygun fiyatlı swap cihaz alabilirsin bataryası sıfır olacağından.
    çünkü iphone un sıkıntısı şarj dır o da ikinci elde batarya zayıf olduğundan memnun kalmazsın.

sıfır 4s 1000 lira ya işini görebilecek fiyat performans cihazıdır.
    s4 de alabilirsin o fiyata ama ios stabilliğini bulamazsın.
    ikinci 5s de dediğim gibi swap lara bak ya da 2-3 aylık garantili temizlere.
    onlarda 1500 civarı olur.

tamamen duygusal yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral1840

iphone alacaksan sıfır ya da garantisi 1 yıl üstü uygun fiyatlı swap cihaz alabilirsin bataryası sıfır olacağından.
    çünkü iphone un sıkıntısı şarj dır o da ikinci elde batarya zayıf olduğundan memnun kalmazsın.

sıfır 4s 1000 lira ya işini görebilecek fiyat performans cihazıdır.
    s4 de alabilirsin o fiyata ama ios stabilliğini bulamazsın.
    ikinci 5s de dediğim gibi swap lara bak ya da 2-3 aylık garantili temizlere.
    onlarda 1500 civarı olur.

tamamen duygusal yani.

Alıntıları Göster
    Tanıdıktan temiz biz iphone 5s bulursan, uygunsa kaçırma derim

• Sıfırın tadı başka zorlarsan 4s bulursun ama artık 5s olmalı en az günün şartlarında

• İhtiyaçlarına bağlı hocam. Ben olsam 1000 tl ye sıfır G2 alırdım. Ama 4S yeter diyorsan tamam ama, çok eski cihaz ya 2011 de çıkmıştı. İkinci ele de güvenemezsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayra39

İhtiyaçlarına bağlı hocam. Ben olsam 1000 tl ye sıfır G2 alırdım. Ama 4S yeter diyorsan tamam ama, çok eski cihaz ya 2011 de çıkmıştı. İkinci ele de güvenemezsin.
    hocam sıfır 4s alın geçin çok güzel bi cihaz gerçekten
  • Swap 5 uyguna bulursaniz dusunebilirsiniz

• Temiz bi 5s bulabilirseniz 5s alın, 4s kötü olmayabilir ama güncele yakın kalmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: megadethci

Temiz bi 5s bulabilirseniz 5s alın, 4s kötü olmayabilir ama güncele yakın kalmak lazım
    5s daha mantıklı bir tercih, hız olarak da iyi.. sadece telefon modunda kullansan da sattığında avantajlı durumda olman lazım, bu açıdan da düşün
  • Mümkünse kesinlikle 5s

• quote:

Orijinalden alıntı: EtkisizEleman95

Mümkünse kesinlikle 5s
    mümkünse 5S hocam 2.el bile olsa değer yeter ki cihaz az yıpranmış olsun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanoksuz1903

mümkünse 5S hocam 2.el bile olsa değer yeter ki cihaz az yıpranmış olsun .

Alıntıları Göster
    3 yıldır 4s kullanıyorum hiçbir problemle karşılaşmadım çok memnunum bütçen 1000 tl civarındaysa hiç düşünme sıfır 4s al ikinci el 5si hiç düşünme derim umarım yardımcı olmuşumdur
  • quote:

Orijinalden alıntı: blade111

3 yıldır 4s kullanıyorum hiçbir problemle karşılaşmadım çok memnunum bütçen 1000 tl civarındaysa hiç düşünme sıfır 4s al ikinci el 5si hiç düşünme derim umarım yardımcı olmuşumdur

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sıfır 4s aldım 1000 liraya 50 lirada bonus geldi telefon çok güzel iyiki iphone almışım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.