Şimdi Ara

SIFIR ALBEA 1.4 MÜ YOKSA 98 MODEL VOLVO S70 T5 Mİ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eyvallah, benim araç 2000 model, dizel fieta 20 bin km de idi henüz... ama olmuyo işte ilk günlerde çok kanka idik araç ile az yakıyor iyi kaçıyordu ama sonra gözüme batmaya başladı keşke daha büyük bir arç alsaydım , keşke dizel almasaydım çok gürültülü, keşke otomatik vites olaydı, keşke 120 yi geçince yolda dolaşmaya başlamasaydı.. keşkeler birikince bir gün koydum internete ilan hemen sattım, 82 binde bir passat buldum soktum checkup' a 70 ytl vedim her yerini incelettim okey alınca verdim parasını aldım hemde cebimden para çıkmadı kafa kafaya yetti para...

Şimdi bir asfalt uçağına biniyorum, güç, konfor ... yolda merso gibi gidiyor fısır fısır 150 ile gidiyorsun 90 sanıyorun öyle bir araç içi açık sütlü kahve , koltuklar kalantor , maun kaplı göğüs , tiptronik..., klima elektronik sessiz, yalıtım mükemmel ... e km de lpg ile şehir içi 160 ykr yakıyor , bundan iyisi şamda kayısı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 6 Haziran 2007; 17:06:41 >

• Ben bu kıyaslamayı çok yaparım aynı fiyata sıfır sıradan bir araç mı yoksa çok daha iyi 2. el temiz bir araç mı diye ,sonuçta 2. el daha iyi bir araç bence.
  • Adı üzerinde sıfır.

Sıfır araç almak varken 9 yaşındaki araba mercedes olsa almam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.