Şimdi Ara

SIFIR ALBEA 1.4 MÜ YOKSA 98 MODEL VOLVO S70 T5 Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar. 21-23 bin ytl arası araç almayı düşünüyorum. sıfır albea ile 98 volvo s70 t5 in fiyatı aynı. sizce hangi aracı almalıyım. iki araca da lpg düşünüyorum. ayrıca volvo yu aldığımda alım-satım ücreti, yıllık kasko ücreti ne kadar olur ? sıfır mı ikinci el mi ?

önerilerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

• biraz daha alakalı araçlar için kıyas istesen bisiürü cevap gelirdi şimdiye kadar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlkkln

biraz daha alakalı araçlar için kıyas istesen bisiürü cevap gelirdi şimdiye kadar :)
    Albea'nın çarpışma testi videoları yayınlandı. Uçan metal yığınındansa Volvo tercih edilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: smuggler88

Albea'nın çarpışma testi videoları yayınlandı. Uçan metal yığınındansa Volvo tercih edilir

Alıntıları Göster
    bu nası bi kıyas arkadaşım ne arıyosun kriterlerin ne sen onu söle ona göre yorumlar gelsin istersen biri 225 BGlik bi canavar diğerinden performans bekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLMVER -- 3 Haziran 2007; 16:02:29 >
  • volvo çok çok iyi bi markadır kıyaslamandan ne istediğini anlıyamadım ama mdaen 23 bin ytl verebilirsin şöle bi arabaya baksana
    Seat Toledo 1.6 Techno Plus 16V
    2005 model ve 23 bin ytl pazarlıkta varmış
    http://www.araba.com/637326.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLMVER

volvo çok çok iyi bi markadır kıyaslamandan ne istediğini anlıyamadım ama mdaen 23 bin ytl verebilirsin şöle bi arabaya baksana
    Seat Toledo 1.6 Techno Plus 16V
    2005 model ve 23 bin ytl pazarlıkta varmış
    http://www.araba.com/637326.html
    birisi performans kalite sağlamlık abidesi,diğer seçenek volvonun yanında yanlız bir oturgaçlı götürgeç.biraz alakasız seçenekler olmuş ama şöyle cevap vereyim.albea'yı düşünüyorsanız ve 1.4 cc.'lik bir araç düşünüyorsanız bu araçtan beklentiniz,servisi,yedek parçası,yakıt tasarrufu olarak ve 2.el olarak size hitap etmesidir.ama gelgelelim volvonun ne 2.eli albea kadar iyi değil hatta meraklısı hariç bu araçtan çekiniyorlarkorkuyorlar malum bütçe meselesi,servis ücretleri keza yüksek,yedek parçaları pahalı.ama bunun yanında kalite, sağlamlık ve prestij sunuyor.bence volvodan vaz geçin albea ve sınıfındaki yerli araçlara bakın.çünkü aradığınız kriterleri volvoda bulamayacaksınız(ekonomik olarak)lütfen yanlış anlaşılmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: gt-40

birisi performans kalite sağlamlık abidesi,diğer seçenek volvonun yanında yanlız bir oturgaçlı götürgeç.biraz alakasız seçenekler olmuş ama şöyle cevap vereyim.albea'yı düşünüyorsanız ve 1.4 cc.'lik bir araç düşünüyorsanız bu araçtan beklentiniz,servisi,yedek parçası,yakıt tasarrufu olarak ve 2.el olarak size hitap etmesidir.ama gelgelelim volvonun ne 2.eli albea kadar iyi değil hatta meraklısı hariç bu araçtan çekiniyorlarkorkuyorlar malum bütçe meselesi,servis ücretleri keza yüksek,yedek parçaları pahalı.ama bunun yanında kalite, sağlamlık ve prestij sunuyor.bence volvodan vaz geçin albea ve sınıfındaki yerli araçlara bakın.çünkü aradığınız kriterleri volvoda bulamayacaksınız(ekonomik olarak)lütfen yanlış anlaşılmasın.

Alıntıları Göster
    evet bunların alakasız olduğunu biliyorum sadece buraya çok sayıda araç yazmak istemedim. toledo linki veren olmuş( seçeneklerim arasında ikinci el vectra passat civic ve sıfır astra da var ). asıl öğrenmek istediğim sıfır mı? ikinci el mi? buydu biraz da bundan dolayı arasında uçurum olan modelleri seçtim. volvo ya herkes servis, yedek parçası pahalı demiş bu sorun olmaz zira çok fazla arıza yapacağını düşünmüyorum.

dediğim gibi asıl öğrenmek istediğim sıfır mı? ikinci el mi? buydu. yoksa bu iki araç arasındaki farkları bilmediğimden değil

teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: puyol

evet bunların alakasız olduğunu biliyorum sadece buraya çok sayıda araç yazmak istemedim. toledo linki veren olmuş( seçeneklerim arasında ikinci el vectra passat civic ve sıfır astra da var ). asıl öğrenmek istediğim sıfır mı? ikinci el mi? buydu biraz da bundan dolayı arasında uçurum olan modelleri seçtim. volvo ya herkes servis, yedek parçası pahalı demiş bu sorun olmaz zira çok fazla arıza yapacağını düşünmüyorum.

dediğim gibi asıl öğrenmek istediğim sıfır mı? ikinci el mi? buydu. yoksa bu iki araç arasındaki farkları bilmediğimden değil

teşekkürler.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: puyol

teşekkürler.

ama şuda var sıfırmı ikinci elmi derken bi tarafta albea sıfır diğer tarafta volvo s70 ikinci el varsa ben şahsen ikinci el derim

• quote:

quote:

teşekkürler.

ama şuda var sıfırmı ikinci elmi derken bi tarafta albea sıfır diğer tarafta volvo s70 ikinci el varsa ben şahsen ikinci el derim

Alıntıları Göster
    ayrıca bu iki arabanın aynı fiyat olduğu da üphe götürür... mesela şu linklere bi göz atn
    http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3914671
    http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3844734

• quote:

quote:

teşekkürler.

Alıntıları Göster
    puyol sende alemsin dostum baktın alakasız gibi fikirler geliyor çevir kazı yanmasın yaptınlatife için kızmayasın ama yukarıdada arkadaşın dediği gibi ise 2.el volvo.ama başka seçeneklerde istersen audı'lerede bakabilirsin.madem problem olmaz dersen bu fiyata 2.el alman daha mantıklı.ama mutlaka bir usta veya arabadan anlayan birileri ile gitmende yarar var.bütçen gayet iyi çok sıkı ,kaliteli,performanslı araçlar bulabilirsin.ama söylediklerinin arasında en mantıklısı passat gibi duruyor.birde 21-23.000 ytl verebilirim demişsin daha sonrada sıfır astra seçeneklerimin arasında demişsin.o fiyata varda bizmi bilmiyoruz yoksa yanlış yazdın düzeltmedinmi.sıfır astra nerden baksan 30.000 ytl ve üzerindedir.eğer okadar para çıkartabilirsen seçeneklerin dahada artar.bize tam olarak ayırdığın bütçe ile isteklerini biraz daha detaylandır. (hb-sedan-tekkapı-motor gücü-yakıt-)ona göre bizlerde fazla kafanızı bulandırmadan seçenek sunalım.yoksa seçeneklerin arkası gelmez kafanız allak bullak olur.

• quote:

puyol sende alemsin dostum baktın alakasız gibi fikirler geliyor çevir kazı yanmasın yaptınlatife için kızmayasın ama yukarıdada arkadaşın dediği gibi ise 2.el volvo.ama başka seçeneklerde istersen audı'lerede bakabilirsin.madem problem olmaz dersen bu fiyata 2.el alman daha mantıklı.ama mutlaka bir usta veya arabadan anlayan birileri ile gitmende yarar var.bütçen gayet iyi çok sıkı ,kaliteli,performanslı araçlar bulabilirsin.ama söylediklerinin arasında en mantıklısı passat gibi duruyor.birde 21-23.000 ytl verebilirim demişsin daha sonrada sıfır astra seçeneklerimin arasında demişsin.o fiyata varda bizmi bilmiyoruz yoksa yanlış yazdın düzeltmedinmi.sıfır astra nerden baksan 30.000 ytl ve üzerindedir.eğer okadar para çıkartabilirsen seçeneklerin dahada artar.bize tam olarak ayırdığın bütçe ile isteklerini biraz daha detaylandır. (hb-sedan-tekkapı-motor gücü-yakıt-)ona göre bizlerde fazla kafanızı bulandırmadan seçenek sunalım.yoksa seçeneklerin arkası gelmez kafanız allak bullak olur.

Alıntıları Göster
    MARKALARA FAZLA TAKILMADAN ŞÖYLE SÖYLEYEBİLİRİM.
    UZUN SÜRE (EN AZ 4-5 YIL) KULLANILACAKSA SIFIR KM ALMAK DAHA MANTIKLIDIR...
    BUNUN DIŞINDAKİ HER SEÇENEK 2. EL E ÇIKAR...

• quote:

Alıntıları Göster
    hlkkln kardeşim hem yüksek kilometrede olanları hemde istanbul da olan araçların linklerini vermişsin. ben ankaradayım ve ankara da ikinci el piyasası istanbul a göre daha yüksektir. benim ankara da bulduğum araç 126.000 de. belki biraz daha araştırırsam daha az km de bir araç da bulabilirim.

birde bunlara bak http://www.araba.com/280275.html
    http://www.araba.com/330414.html
    http://www.araba.com/592698.html

bahsetmiş olduğum astra klasik olanı. 26.000-27.000 civarında. gerekirse o parayı da verebilirim ama ikinci el bi arçta daha uygun fiyata yakın konfor ve kaliteyi bulabilirsem ki volvo nun çok daha kaliteli ve konforlu olduğu tartışılmaz daha fazla para vermek istemem.

gt-40 dostum aracım mutlaka sedan olmalı yakıtta lpg düşündüğüm için çok fazla oynama olmaz. sıfır astra da alsam lpg taktırırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puyol -- 6 Haziran 2007; 16:37:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: puyol

hlkkln kardeşim hem yüksek kilometrede olanları hemde istanbul da olan araçların linklerini vermişsin. ben ankaradayım ve ankara da ikinci el piyasası istanbul a göre daha yüksektir. benim ankara da bulduğum araç 126.000 de. belki biraz daha araştırırsam daha az km de bir araç da bulabilirim.

birde bunlara bak http://www.araba.com/280275.html
    http://www.araba.com/330414.html
    http://www.araba.com/592698.html

bahsetmiş olduğum astra klasik olanı. 26.000-27.000 civarında. gerekirse o parayı da verebilirim ama ikinci el bi arçta daha uygun fiyata yakın konfor ve kaliteyi bulabilirsem ki volvo nun çok daha kaliteli ve konforlu olduğu tartışılmaz daha fazla para vermek istemem.

gt-40 dostum aracım mutlaka sedan olmalı yakıtta lpg düşündüğüm için çok fazla oynama olmaz. sıfır astra da alsam lpg taktırırım.

Alıntıları Göster
    evet alacağım aracı 4-5 yıl hatta daha fazla kullanmayı düşünüyorum.

• bizde 97 model volvo s40 var. annem kullanıyor full otoamtik. ankarada tek di bir zamanlar. şu an 280,000km de. çok sağlam araç . yakıtı fazlaydı geçen yıl BRC sıralı sistem taktırdık. epey memenunuz. size diyeceğim şu 97-98 model bir volvo almaktansa 0 km bir araç almak daha mantıklı olacaktır. ayrıca volvonun yedek parçası çok pahalı ve özel servisleri sınırlı. yani yetkili servise muhtaçsınız çok para yer o araçlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cell-im

bizde 97 model volvo s40 var. annem kullanıyor full otoamtik. ankarada tek di bir zamanlar. şu an 280,000km de. çok sağlam araç . yakıtı fazlaydı geçen yıl BRC sıralı sistem taktırdık. epey memenunuz. size diyeceğim şu 97-98 model bir volvo almaktansa 0 km bir araç almak daha mantıklı olacaktır. ayrıca volvonun yedek parçası çok pahalı ve özel servisleri sınırlı. yani yetkili servise muhtaçsınız çok para yer o araçlar.
    İki aracı kıyaslanamaz cok farklı hatta alakası bile yok ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_b

İki aracı kıyaslanamaz cok farklı hatta alakası bile yok ...

Alıntıları Göster
    Sıfır araçın tadı başkadır albea derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Atatürkcüyüm_

Sıfır araçın tadı başkadır albea derim

Alıntıları Göster
    Aslında çok güzel bir soru

1. Sıfır araç alayım moktan olsun ama sıfır olsun diyorsan sıfır al, 1-2 ay sonra araçtan sıkılınca sağını solunu sorgulamaya başla, bu arada sıfır demek sorunsuz olacak demek değil unutma.

2. Bu paraya 2. el alırım , dünya çapında kendini kanıtlamış bir marka olsun, hele bir de olayı güvenlik üzerine olsun, şöyle otoparka çekince okkalı dursun, bastımı kükresin, konforlu olsun , koltuklarına gömüleyim, kliması küfür küfür sessiz olsun yolda yağ gibi kayayım, varsın olsun 7-8 yaşında beni ilgilendirmez isveç çeliği olsun dersen tabiki de Volvoooo ( Bir de diğer Alman Turbo araçlara da bak örneğin imzamdaki araca , 2006 ford fiesta dizel aracımı satıp aldım sana örnek olsun...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 6 Haziran 2007; 11:16:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgao2000

1. Sıfır araç alayım moktan olsun ama sıfır olsun diyorsan sıfır al, 1-2 ay sonra araçtan sıkılınca sağını solunu sorgulamaya başla, bu arada sıfır demek sorunsuz olacak demek değil unutma.

2. Bu paraya 2. el alırım , dünya çapında kendini kanıtlamış bir marka olsun, hele bir de olayı güvenlik üzerine olsun, şöyle otoparka çekince okkalı dursun, bastımı kükresin, konforlu olsun , koltuklarına gömüleyim, kliması küfür küfür sessiz olsun yolda yağ gibi kayayım, varsın olsun 7-8 yaşında beni ilgilendirmez isveç çeliği olsun dersen tabiki de Volvoooo ( Bir de diğer Alman Turbo araçlara da bak örneğin imzamdaki araca , 2006 ford fiesta dizel aracımı satıp aldım sana örnek olsun...)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

bakalım arkadaş volvonun yedek parçasını yada bakımını kaldırabilecek kapasitedemi ? birde orası var ön ızgarası 250 ytl olan bir aracı servise bakıma götürmek her babayiğidin harcı olmasa gerek...

• quote:

Orijinalden alıntı: playstation_5

quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

bakalım arkadaş volvonun yedek parçasını yada bakımını kaldırabilecek kapasitedemi ? birde orası var ön ızgarası 250 ytl olan bir aracı servise bakıma götürmek her babayiğidin harcı olmasa gerek...

Alıntıları Göster
    Bugün 20-23 milyarı çıkarabilen bir bütçeye sahip herkes o panjuru aslında taktırabilecek güçtedir, araba işi şans işidir, başını derde de sokar kazanç da getirir, alırken iyi bir mjuyaeneden sonra uzun yılalr sorunsuz bineceği kaya gibi bir araçtan bahsediyoruz, bakımları piyasadan yukarı olabilr, varsın olsun , T5 den bahsediyoruz ben T4 kullandım T5 'i düşünemiyorum bile....

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgao2000

Bugün 20-23 milyarı çıkarabilen bir bütçeye sahip herkes o panjuru aslında taktırabilecek güçtedir, araba işi şans işidir, başını derde de sokar kazanç da getirir, alırken iyi bir mjuyaeneden sonra uzun yılalr sorunsuz bineceği kaya gibi bir araçtan bahsediyoruz, bakımları piyasadan yukarı olabilr, varsın olsun , T5 den bahsediyoruz ben T4 kullandım T5 'i düşünemiyorum bile....

Alıntıları Göster
    tolgao2000 sorumun amacını anlayan sadece sen oldun şimdiye kadar. önerilerin için sağol. passat 1.8T de seçeneklerim arasında.

tamam volvo nun yedek parçası pahalı servisi pahalı da sanki araç hergün sorun çıkartacakmış gibi konuşuluyo. benim şu anki arabam 99 model 99 dan beri bende sadece lastik masrafı oldu 8 yılda o kadar o da masraf sayılmaz zaten mecburi. o yüzden parça ve servis sorun olmaz birde özel servis bulursam daha iyi olur.

ayrıca şunu da söyleyeyim yılda en fazla 10.000 kilometre yapacağım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.