Şimdi Ara

Sıfır Aldığım Aracın Tam 5. Yıldönümünde Aküsü Bitti! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Şimdilik sorun yok, tekleme yapıp işaret verene kadar devam ederiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben olsam garantiden arabayı değiştirirdim. yeni araç talep edin hocam. geçmiş olsun.

• hocam o araba size ağır masraf açacak görünüyor . ben üstleneyim ne olacaksa aracı yarın hemen satışını alabilirim 600den . bugün yarın şanzıman ve motorda da bişeyler çıkar mahveder

• Son 2.5 ayda daha iyisi gelmezse 2024 yılının otomobil bölümündeki eğer makarasına açılmamış ise en saçma konusu

• fiat bravo 2011 model aracın aküsü 2018 yılında bitmişti. 60a fabrikasyon akü. yatıyordu araba aynı şekilde. sizin akü dandik bence.

not: sonraki aldığım akü 4 yıl dayandı. 72 varta. yani marka model farketmeksizin garip bir şekilde orjinal akü daha iyi gidiyor. fiamm marka aldım bu sefer. 2. senesi daha tık demedi bakalım.

sizin olay tam "abdala malum oldu" ya uyuyor. akünün düşük geldiğinde marşa basma gibi beyinden bir ayarlama yapmış olabilirler. arabaya zarar verecek diye düşük verdiriyor olabilir. belirli V aşağısında koruma gibi birşey olabilir. bu da japon mühendisliğidir.

akünün olayı o zaten birgün tak diye basmaz marşa. hani ben bitiyorum ölüyorum beni değiştir diyen sistemi ben görmedim. alacaksınız çakmaklığa bir volt gösterge. ordan bakarsınız.

masraf elbette araba yapacak. bunu kısmak için toplu taşımaya binebilirsiniz. ayda 150 km ise yakın sayılır mesafe. o parayı daha efektif kullanırsınız. vergisi olmaz yaktısı olmaz.

• Benim araç da 9700 oldu dün, ama 4 ay oldu alalı sadece. Konuya gelecek olursak megane 3 7. Yılında , 2016 i10 ise 8. Yılında bitirdi aküyü. Sizin araç hiç kullanılmadığı için erken bitmiş bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Max Damage M kullanıcısına yanıt
    Az kullanılan aracın aküsü erken biter. Yatan arabaları arada çalıştırmak lazım.Gayet normal fazla bile gitmiş.

Aküyü bitiren siz olmuşsunuz, Allah başka dert vermesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEVENİNTEORİ -- 18 Ekim 2024; 20:23:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • muthisbishi kullanıcısına yanıt
    Hatta 10 tane de sıfır akü alsın üstüne.

• Konu sahibi haklı ayda 150 km yaptığından yola çıkarsak aküsünün en az 25 yıl dayanması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akü üretilme sebebini unutmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilerek o kadsr hassas ayarlayabiliyorlarsa helal olsun. Git bir tepsi baklava götür aldigin bayiye. Bilincli eskitme var ama o kadar hassas değil. O kadar hassas olsa baslari mahkemeden kurtulmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ahgsdjhasdhgaghs ya komedi ya :D

ya çenin akün mü bitti? ya çen akün bitince markaya mı saldırıyorsun? :D

hjasdghja valla şu japon kullanıcıları efsane ya :D cebinden 1 tl para çıkınca ortalığı ayağa kaldırıyorlar :D

üüüüüüğğ akü bitti üüüüüüğğ

hıhıhıhı :D :D :D

Suzuki şu an kahroluyor sana anlatamam :D Allahın beleşçisi seni :D

• 2003 model golf'ümün kendi orijinal aküsüydü. Bir sabah aniden çalışmadı , akü ömrü bitmiş.6 yıllıktı. Sadece bir iki gün önce marş hafiften uzun sürmüştü çalıştırırken tek belirti bu yani . Aküyü bu kadar dert etmeyin bence. Bir akü ile markayı yerden yere vurmak gereksiz En azından görünen 5 yıl var. Bir yıl sonra bitmemiş yani

• Benim doblonun akusu de 2.senesinde bitmisti araci bayinin onunde yaktim aracin yenisini hediye ettiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • firma ne diye onunla uğraşsın, sanki aküyü oradan almak zorundasın.

onu ayarlayacak olan firma günü gününe ayarlayacağına gider +-3 ay ayarlar ki üzerinde şüphe oluşmasın.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.