Arkadaşlar başlıktada belirtmiş olduğum gibi yeni harddisk aldım kesinlikle açılmamış ambalajında geldi aradan 1 aya yakın süre geçti şimdi bilgisayarıma bağladım hhdlife programını yükleyip sağlık durumuna baktım %72 diyor bunun %100 olması gerekmiyormuydu? Eğer öyleyse geri verebilirmiyim aradan biraz süre geçti çünkü..
farklı program deneyin bakalım ne çıkacak
bendede % 84 çıktı 7 aydır çalıştığı halde bi sorun yok sanırım
SOn 1 yılda 4 bozuk haddisk gördüm. SMART status bad uyarısı veriyordu. 3 tanesi western digital 1 tanesi seagater idi. Western almayın derim.
Ben böyle programlara pek inanmıyorum.Arabanın motorunu test sokuyorlar 200 bin kmdeki arabanın motoru %99 çıkıyor 10 bin kmdeki arabanın motoru %85 çıkıyor.
Böyle şeylere takılmayın derim illa içinizde şüphe varsa 2 3 tane daha farklı hdd test eden programları deneyin onlardada aynı sonuç veriyordu test sonuçlarının kopyaları ile garantiye verin hddyi.
Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.
Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.
Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme