Şimdi Ara

sıfır aldığım telefonun daha önce kullanılıp kullanılmadığını nasıl anlayabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 hafta önce sıfır diye mağazadan Nokia 6100 aldım 2 gün sonra telefonda kayıtlı bir mesaj gördüm. mesaj kesinlikle benim kaydettiğim bir mesaj değildi. bi anlık gafletime geldi ve önemsiz diye mesajı sildim. sonra kafama dank etti. Bu mesajı ben yazmadıysam demekki daha önce kullanılmış sifir diye aldığım telefon. Telefonun daha önce kullanılıp kullanılmadığını belirten bundan başka da bi işaret de yoktu sanırım. Ha bir de telefonu ilk açtığımda mesaj merkezi numarası falan kayıtlıydı. sifir telefonda bu nasıl olabilir ki?

Şimdi aldığım yere geri götüreceğim ama bu şekilde kullanılmış bir telefonu sıfır diye satan adam garanti bunu inkar ederek çirkeflik yapacaktır diye düşünüyorum.

Ben kesin eminim ama onlara bu telefonun daha önce kullanılııp kullanılmadığını nasıl kanıtlayabilirim? Varmıdır acaba ilk kullanılma tarihini yada ne kadar kulllanıldığını belirten bir gizli ayar falan?
    Yardım ederseniz sevinirim.

• bu şekilde bir ayarı yok ama anlattıklarına göre elindeki telefon gerçekten kullanılmamış olabilir belkide sadece simkart takılmıştır??
  • benimde tahminim simkart takılıp denendiği yönünde bnce için rahat olsun...
  • Kardeş ben de 3 gün önce aldım cihazı telefona simkart takmışlar bide resim cekmişlerdi bu kadar problem yapmana gerek yok adamlar teşhir amaçlı kullanmış olabilir yani haricinde eğer sende gidip kardeşim ben bu marka cihaz alıcam desen sanada aynı fırsattı sunacaktır benim telefoncum sağlam ben güverniyorum ama seni bilemem
  • bencede kafana takmana gerek yok benim 1 sene önce aldıgım spot 6600da vidyo kaydetmişler şerefsizler evde çay içerken.bende ozaman hemen silmiştim aklıma bile gelmedi iade etmek kendi kendime heralde test ettiler kamerayı demiştim.heh sonra jeton düştü kullanılmıs ikinci el teli satmıslardı bana.
  • evet teşhir amaçlı falan olabilir. hiç aklıma gelmemişti . ama eğer bi müddet kullanıp sonra sıfır diye sattılarsa bunu kabul edemem zaten. bu karşıdakini aptal yerine koymaya çalışmaktır, dalga geçmektir saygısızlıktır.

Neyse arkadaşlar son bir şey soruyum 6100 ile ilgili.
    Kullanan arkadaşlar ses kalitesinden memnun olup olmadıklarını söyleyebilirlermi acaba. daha önce siemens s45 kullanıyordum sesler gayet net geliyordu ama bunda seslerde bir boğukluk var gibi. bazen karşıdakini anlamakta zorlanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liqueurx -- 1 Şubat 2005, 0:04:12 >
  • demekki sıfır değil..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ewt ben de sx1 i almıştım hem arama kaydı vardı hemde bi 2 tane resim vardı tamamen denem amaçlı bunu hmen hemn bütün telfoncular yapıyo ancak işte tknosa fln gibi yerlrde olmas bu olay
  • bise yoksa tel.de takma kafana!
  • quote:

Orjinalden alıntı: liqueurx

merhaba arkadaşlar,

1 hafta önce sıfır diye mağazadan Nokia 6100 aldım 2 gün sonra telefonda kayıtlı bir mesaj gördüm. mesaj kesinlikle benim kaydettiğim bir mesaj değildi. bi anlık gafletime geldi ve önemsiz diye mesajı sildim. sonra kafama dank etti. Bu mesajı ben yazmadıysam demekki daha önce kullanılmış sifir diye aldığım telefon. Telefonun daha önce kullanılıp kullanılmadığını belirten bundan başka da bi işaret de yoktu sanırım. Ha bir de telefonu ilk açtığımda mesaj merkezi numarası falan kayıtlıydı. sifir telefonda bu nasıl olabilir ki?

Şimdi aldığım yere geri götüreceğim ama bu şekilde kullanılmış bir telefonu sıfır diye satan adam garanti bunu inkar ederek çirkeflik yapacaktır diye düşünüyorum.

Ben kesin eminim ama onlara bu telefonun daha önce kullanılııp kullanılmadığını nasıl kanıtlayabilirim? Varmıdır acaba ilk kullanılma tarihini yada ne kadar kulllanıldığını belirten bir gizli ayar falan?
    Yardım ederseniz sevinirim.

eğer doğu baktan aldı isen kullanılmış olabilir çünkü bir formda bundan bahsedildigini duymustum

• Arkadaşlar SİM Kart takılan telefon almayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.