Şimdi Ara

Satılık >> iPhone 13 Pro Max 256GB Silver ((Amazon TR Faturalı, Garantili ))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara Renk #Gümüş Model #Iphone 13 Pro Max Kapasite #256 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık >> iPhone 13 Pro Max 256GB Silver ((Amazon TR Faturalı, Garantili ))

İletişim; pm ya da 0546 742 1000 Koray

Takas sadece para ile olur :) Pazarlık düşünmüyorum(ek not: pazarlık düşünmüyorum yazan ilana 3000 lira pazarlık yapan ileri zekalıların mesajlarını hakaret kabul ediyorum. Allah akıl fikir versin. 1 TL pazarlık yoktur. Daha uyguna varsa onu tercih ediniz. Fiyatım net sondur).

İlginize Teşekkürler.

- Apple iPhone 13 PRO MAX- Silver- 256GB  (17 Şubat 2022 Amazon TR Faturalı) >> 30250 TL

2 günde bir şarj ettim. Kozmetik ya da donanımsal hiçbir kusuru yok.

Satılık >> iPhone 13 Pro Max 256GB Silver ((Amazon TR Faturalı, Garantili ))

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 17 Şubat 2024 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 17 Şubat 2022 Amazon TR Faturalı --> Apple TR yetkili servis garantili mi oluyor acaba ? Bir de pil sağlığı kaç ?

Edit : Sabah arayan bendim :) cevaplar için teşekkürler ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technician77 -- 13 Mayıs 2022; 10:51:34 >
  • Ben olsam satmak yerine amazona iade ederdim.

• neden bu kadar ucuz kral :D

• termomuk kullanıcısına yanıt
    İlan 6 ay öncesine ait dostum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EHABERDAR kullanıcısına yanıt

Aynen öyleymiş. Hala satışta dediği için dikkat etmemişim hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.