Şimdi Ara

SIFIR, TR HP Laptop, 15.6'' FHD, Intel Core i3-1115G4, 256 GB SSD, 4GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SIFIR, TR HP Laptop, 15.6'' FHD, Intel Core i3-1115G4, 256 GB SSD, 4GB

İletişim; pm ya da 0546 742 1000 Koray

Tam model koduyla adı:

HP Dizüstü Bilgisayar, 15.6'' FHD, Intel Core i3-1115G4, 4 GB RAM, 256 GB SSD, FreeDOS, 2N2Q9EA, Beyaz

* Ürün Amazon.com.tr faturalı olup, sıfır kutusundadır. Kutu jelatinleri orijinal olarak üzerinde, kesinlikle açılmamıştır. Lütfen telefonda cihaz açılmadı de mi diye sormayın. EVET AÇILMADI. SIFIR.

** Fatura tarihi: 19 Kasım 2021 bu zamandan beri niye açmadın diyen olabilir, cevap vereyim. Macbook air kullanıyordum, sattım evdeki masaüstüne geçtim. Satacağım diye kutuyu açmadım, aylardır duruyor. Kesinlikle kutunun güvenlik bantları dahi açılmamıştır.Türkiye garantilidir 19 Kasım 2023'e kadar.

*** Cihaz sıfır kutusunda amazon.com.tr faturası ile teslim edilecektir.

**** Yanında Hepsiburada faturalı yine sıfır kutusunda 150 tl değerinde Everest RAGE-X2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse hediye edeceğim. (Faturası da mevcut)

***** Genellikle celeron i3 gibi işlemciler ilk çıktığında çok güçlü olmadığı için tercih edilmiyor ama şu bilgiyi vereyim. Bu i3 11.nesil işlemci 9.nesil i7 işlemciden daha güçlü ve az güç tüketiyor, ısınmıyor vs. Adı i3 sadece. Oyun oynamak dışında bu pc'de yapılmayacak iş yok. Ram takviyesi tabiki gerekebilir ihtiyacınıza göre.

Kargo ile gönderim düşünmüyorum, çok ısrar eden olursa hiçbir sorumluluk kabul etmeden kargolama yapabilirim. Sıfır bile olsa faturayı kesen şirket kargo yapmadığı sürece sigortalı göndermek hiçbir kargoda mümkün değil. Bilginize. Aksini söyleyen varsa inanmayın, yalan söylüyordur.

Fiyat: 5450 TL. Pazarlık ve Takas düşünmüyorum. İlginize Teşekkürler

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 5000 teklif eden dix1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.