Şimdi Ara

SIFIR ARABA FIRSATLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam sıfır araba almak istiyorum bütcem 50 ye kadar çıkar ama kredi ile almam gerekiyor varmı bildiğin bir kampanya şu ara ( bayide kredi verse olur )

özellike otomatik bakıyorum

• 50 ye kadar sıfır otomatik ya i10 yada stepway. Hyundai ve dacia bayileri ile görüşün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seat Ibiza, Skoda Fabia, Kia Rio gibi seçeneklere de bakabilirsiniz.

• Bu devirde kredi ile araç almak çok riskli vazgeç bu işten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Seat Ibiza, Skoda Fabia, Kia Rio gibi seçeneklere de bakabilirsiniz.

bu saydıklarından hangisi sıfır km otomatik vites olarak 50 bine alınabilir?

• o fiyata zor. üzerine bi 5.000 bin ekleyip mitsubishi atrage filan alınır.
    Forumda bi arkadaş vardı atrage nin DH temsilcisi
    onla görüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reallist55 -- 23 Mart 2017; 12:14:33 >
  • Özür dileyerek birsey soracagim. Markalarin internet sitelerine girip fiyat ve kampayalara bakamiyor musunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SIFIR ARAÇ "SICAK FIRSATLAR"
    9 yıl önce açıldı
    Sıfır araç tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Bu devirde kredi ile araç almak çok riskli vazgeç bu işten

Ama Reno Megane alacam

• 200ugececekaga kullanıcısına yanıt
    Aslında bakıyorum ama arabadan çok anlamıyorum o yüzden tavsiye istedim. yani en azından bi fikrim olur
  • Malum sitede otomatik micra vardı o fiyata 2016dan kalma sıfır km

• micra biraz kücük gibi ben biraz cüsseliyim dostum :)
  • Hocam o paraya motosiklet tavsiye etsek?
  • İkinci el bence daha avantajlı olur
  • İkinci ele yönel bence de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz_ua

micra biraz kücük gibi ben biraz cüsseliyim dostum :)

50bin lira, sıfır km ve otomatik kriterlerinde tek seçenek bu. 52-53e mitsubishi attrage lar var hala kaldıysa, 57-58 gibi corsalar var yine kaldıysa. Corsa iç hacim olarak sınıfına göre baya iyi, ben 1.97 boyla kullanıyorum. Tabi ki arkam kullanışlı değil, suv gibi ferah değil ama gayet yeterli (günde minimum 100 km yapıyorum haftada 4 gün, diğer günler de şehiriçi vs.)

Hem sıfır hem otomatik hem nispeten geniş olsun derseniz de sandero stepway o civarlarda olsa gerek benzinlide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loutrec_

Hocam o paraya motosiklet tavsiye etsek?

Abartmayin. Ulkenin durumu cok iyi degil tamam ama kotu de denmez alim gucu yine de var. Konu sahibi kardesim sana i10 öneririm guzel araba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysuleymany

Bence 50-53 bine 2011-2012 CVT şanzımanlı Honda Jazz alınır ve sorunsuz binilir.
    2009-2011 arası i-shift şanzımandır. 2011'lerin Eylül'den sonra çıkanları ve 2012'leri CVT şanzımandır.
    Jazz'larda Fun ve Joy olarak iki versiyon vardır. Fun olanı daha makbuldür.

Bilmem kacinci sahibi olacaginiz 100 150 bin kmde kac yillik atmosferik benzinli arabaya sirf honda ve memur kesimi ozellikle bayanlar seviyor satmasi kolay diye cuvalla para vermek mantikli degil bence.cvt sanzimanin esprisi ilk 100 bin km ondan sonra sesi de arizasi da korkutur lpg taksan zaten gucsuz motor benzinde hic de ekonomik degil bence 50 bine en alinmayacak otomatik araclara girer jazz

• quote:

Orijinalden alıntı: turgay0651

quote:

Bence 50-53 bine 2011-2012 CVT şanzımanlı Honda Jazz alınır ve sorunsuz binilir.
    2009-2011 arası i-shift şanzımandır. 2011'lerin Eylül'den sonra çıkanları ve 2012'leri CVT şanzımandır.

Bilmem kacinci sahibi olacaginiz 100 150 bin kmde kac yillik atmosferik benzinli arabaya sirf honda ve memur kesimi ozellikle bayanlar seviyor satmasi kolay diye cuvalla para vermek mantikli degil bence.cvt sanzimanin esprisi ilk 100 bin km ondan sonra sesi de arizasi da korkutur lpg taksan zaten gucsuz motor benzinde hic de ekonomik degil bence 50 bine en alinmayacak otomatik araclara girer jazz

"memur kesimi ozellikle bayanlar seviyor satmasi kolay diye"
    "50 bine en alinmayacak otomatik araclara girer jazz"
    demişsiniz.
    Yorum yok.
    Saygılar.

• yok arkadaş vazcaydım bu sevdadan yaşasın metrobüs
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgay0651

quote:

Bu Jazz Fun+ donanımında cvt araç yerine, mesela ne alabiliriz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.