Şimdi Ara

sıfır arabanızı kaç günde teslim aldınız ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
48.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana da vw bayisi asbis sisteminde sorun olduğu için plaka geç çıkıyor falan diyor. Ama ne kadar doğru bilmiyorum.
  • Vvv vosmer skoda 3 gunde teslim alindi
  • pazzat 12 ay
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

Hocam araci teslim aldigimizda daha bayiye kargo ile yolladigimiz vekaletnane bile ulasmamisti dusunun istenirse vekaletnameyi mail yolu ile alip is yapiyoelar

onda sıkıntı yok her şey hızlı olsun diye takasa gireceğim ve 0 aracın vekaletini aynı gün arabanın ücret ile birlikte teslim ettim. Fakat aynı çaba bayide yok .
  • Hocam neden moraliniz bozuluyor. Acele etmeyin. Geç olsun güç olmasın. Takmayın kafanıza elbet gelecek o araç size. Bayi de bekletmeyi sevmiyor emin olun. O aracın sorumluluğunu almak kolay değil sizin araç gibi onlarca araç geliyor TÜRKİYE ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

Hocam neden moraliniz bozuluyor. Acele etmeyin. Geç olsun güç olmasın. Takmayın kafanıza elbet gelecek o araç size. Bayi de bekletmeyi sevmiyor emin olun. O aracın sorumluluğunu almak kolay değil sizin araç gibi onlarca araç geliyor TÜRKİYE ye.

abi bilmiyorum psikolojik olarak ilk defa böyle birşey hissediyorum. Sabahları uyku tutmuyor dışarıdan komik gözüküyor ama istenmeden oluyor .
  • smail14 S kullanıcısına yanıt
    abi 0km araba almissin hayirli olsun daha yeni giris yapmis ulkemize sen niye telaş ettin? az bekle araba senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: l0chness

abi 0km araba almissin hayirli olsun daha yeni giris yapmis ulkemize sen niye telaş ettin? az bekle araba senin

istem dışı oluyor her şey hocam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: smail14

quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

Hocam neden moraliniz bozuluyor. Acele etmeyin. Geç olsun güç olmasın. Takmayın kafanıza elbet gelecek o araç size. Bayi de bekletmeyi sevmiyor emin olun. O aracın sorumluluğunu almak kolay değil sizin araç gibi onlarca araç geliyor TÜRKİYE ye.

abi bilmiyorum psikolojik olarak ilk defa böyle birşey hissediyorum. Sabahları uyku tutmuyor dışarıdan komik gözüküyor ama istenmeden oluyor .

Hocam sakin ol takma kafana. Sıfır araç almışsın olur böyle heyecanlar biraz sabır et.

• İçin rahat olsun hocam. Ben de geçen cuma hyundai elantra aldım. Bugüne teslimat bekliyordum satış temsilcisinin dediklerine göre. Sabah aradı cuma 16:00 gibi gelecek ruhsat dedi cumaya kaldı dedi. Hayırlısı dedim ben de. Benim de ilk 0 arabam. Sakin olmak lazım hocam bi şekilde.
  • 2010da aralıkta aldık
    ocakta trafiğe çıkacaktı 13 ocakta teslim aldık
  • Geçen hafta Çarşamba günü anlaşmayı yaptık bayii ile Cuma günü de teslim aldım aracı, 2 günde yani... Araç Peugeot 308 bu arada...
  • Pazartesi para yattı perşembe teslim edeceklerdi seramik kaplama için bir gün daha bayide kaldı. Cuma günü oldu cumartesi sabahtan alırız dedik akşamına ortalık karıştı (15 Temmuz). Pazartesi alabildik. En kötü halde Opel 1 haftada teslim etmişti.

Not: Araç 2 Temmuz'da gemiden ayrılmıştır.
  • forumda benden başka aynı gün teslim alan yok galiba
  • smail14 S kullanıcısına yanıt
    Parayi verdikten sonra plakasiz teslim alip 4 gun evin bahcesinde sevmistik
  • Araba gemideydi, gemi limana yanaşmıştı ben siparişi verdikten 2 gün sonra. 2 gün sonrada teslim edeceklerdi bana, yani toplam 4 gün sürecekti. 15 temmuzda limandaydı gemi, sonra darbe marbe 14 günü buldu.
  • 3 gün dediler, 3 günde teslim ettiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

forumda benden başka aynı gün teslim alan yok galiba

2011 aralıkta biz de aynı gün teslim almıştık cruze aracımızı. Sabahtan bayiye gidildi, akşam üstü araba teslim alındı.
  • Vw polo opsiyonsuz model.Ankarada kalmamisti, konyadan aldim, 2-3gun flaan surmustu.Mtv odememek icin 1 hafta sonra yil donuncr almistim
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    showroom aracı miydi? Ben hyundai ve kia dan aldım ikiside bayide mevcuttu. Zaten opsiyon olayı da yok akşama teslim almıştım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.