Şimdi Ara

sıfır arabanızı kaç günde teslim aldınız ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
0
Favori
49.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2.5 ayda geldi benim yavru. Tee ispanyalardan
  • Daha evvel aracı netten ve gerekse bayiden bizzat giderek inceledim, gittik anlaşmayı yaptık araç gemide gelmek üzere dediler takbiri 5-10 gün içinde teslim ederiz dediler ve 9.günde aracı teslim aldım.
  • Sabah 9:00'da benden alacakları araç için noterden vekalet verdim. Aynı günün akşamı 18:15 gibi aracımı teslim aldım.Aslında daha erken de alabilirdim ama benim aracın üzerindeki rehinin kaldırılması ve benden önce 3 araç teslimatının yapılması süreyi biraz uzattı.
  • Ağustos ayında Megane 4'ü 3 günde teslim aldım. Diğer aracım olan Megane 2'yi teslim almam 13 yıl önce 1 aya yakın sürmüştü. Sıfır bir araba için neredeyse 1 ay bekleyecek kadar manyakmışım demek ki. Şimdi düşününce çok mantıksız geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adurgun -- 8 Aralık 2016; 15:35:23 >
  • Geçen yıl sıfır focus almıştım salı günü ödeme yaptım perşembe günü gidip teslim aldım.
  • Çarşamba arabayı beğendim, perşembe ödemeyi yaptım, cuma teslim aldım.
  • Benim aracim anlasitigim gunden 1 hafta sonra geldi.araci 1 ay bayide beklettim,parasini da vermedim. Sagolsunlar adamlarda yamuk yumuk yapmadilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eosvos 8 ay 12 gün
  • Bayideki aracin islemi aslinda sabah baslayinca gun icinde tamamlaniyor fakat islemleri halledecek personel yogunsa, kredi vs. isin icine girerse, trafik subede yogunluk varsa vs. uzayabiliyor. Yolda olan aracta ise yol hali gecikmeler yasanabiliyor. En son astrayi sifir almistik (2007) pazartesi anlasildi, carsamba eski araci takasa teslim ettik, cuma yeni araci teslim aldik.
  • Haziranda seat ibiza aldım. Öğleden sonra 15.30 da gittim kredi kasko vs her sey halledildi 16.50 de her şeyi ile teslim aldım. Bir buçuk saat bile sürmedi
  • Sabah bayiye girdim akşam araçla çıktım. Plaka ruhsat , kasko sigorta tam takır bir şekilde ...
  • Öğle saatlerinde eft yaptım, aynı günün akşamına plakam ve ruhsatım hazırdı. (Çok şaşırmıştım hıza). Aynı gün içerisinde sigortacımdan trafik sigortası ve kasko işlerini halledip gece otobüse binip izmire gittim. Ertesi gün sabah bayiyi beraber açtık ve imzaları atıp bayiden çıktığımda saat 09.30du. Telefonda pazarlık edip parayı yolladıktan sonra yaklaşık 20 saatte araç teslimi yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stainless Hardness -- 8 Aralık 2016; 21:13:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Toyota'dan 5-6 güne teslim aldık. Ama dokunmatik ekran, çelik jant, sis farı vs. 1000 bakımında takıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumartesi aracı görüp 4,750 peşinatı ödedim, pazartesi günü bayi kredi işini halletti, salı sabahı bankaya gidip evrakları imzaladım, çarşamba sabahı teslim aldım.
  • İlk aracımızı 6 günde teslim aldık 1997 senesinde...
    Son aldığımız sıfır aracıda istediğimiz özelliklerde olduğu için gemide satın aldık... aracın gelmesi ve özel plaka falan 10 gün sürdü...
  • 2014 ekimde avcılara gittim kasımda siyah araç ve istediğiniz paket gelecek dediler tamam dedim kasımda aldım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.