Şimdi Ara

Sıfır araç 3 gün sonra arızalandı, araç değişimi olur mu?[SONUCLANDI] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
8
Favori
22.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence sonuna kadar gitmeliydiniz. Adamların kazancına olmuş. Bozuk araba satıyorlar. Bunu kabulleniyorlar. Sonra size verdik artık diyorlar.
    Bence manevi tazminat açarak davadan oldukça fazla para kazanabilirdiniz. Uğraştılar yıprattılar diyorsunuz ama adamların kazanmasına izin vermişsiniz.
  • Öncelikle geçmiş olsun.
    Fakat ben sizin yerinizde olsam kesinlikle 1.500 lira eksik verilmesini kabul etmezdim.
    O kişiler hem sizin paranızı işletmiş ve faizini vermemiş hemde sizin paranızdan 1.500 lira keserek geri ödemişler ise bu durumda karlı olan taraf galeri.
    Açıkcası madem 1500 lira fiyat kırılacaktı satmanız daha iyi olurdu,hiç firma ile uğraşmazdınız.
  • valla şahsen ben mahkeme sürecine girdikten sonra sonuna kadar giderdim, 1 yıl falan farketmez sonucun lehinize olacağı çok açık, zaten ford tutuşmuş mahkemeyi duyunca anlaşmaya çalışmışlar, ayrıca 1.500 tl zararlı çıktınız belkide yaptığınız masraflarla daha fazla anlaşmayı keşke bütün giderlerinizi hesap edip hem araç iadesi hemde giderlerinizin karşılanması olarak yapsaydınız çok daha iyi olurdu, sağlık olsun sonuçta başarılı çıkmışsınız tebrikler.
  • Arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum japon araçlarında bu durumla karşılaşan varmı, hiç denk gelmedim daha...
  • helal olsun
  • yerinizde olsam 50.000 tlden aşağı tazminat almazdım yazık olmuş böyle şans az gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: esenlik

Tebrikler hakkınızı aramışsınız...
    Maalesef davadan çekilmekle doğru yapmışsınız ileri gitsenizde Türk hukuk sisteminde zararlı çıkan siz olurdunuz sanmayınki daha ilerisi olurdu hatta haksız bile çıkabilrdiniz firmanın davadan çekmek istemesi sadece marka adına bir dava olmaması bununda nedeni açılan tüm hukuki davalar firmanın genel legal biriminin bilgisine sunuluyor onlarda kapatın bir şekilde talimatı veriyolar..
    Yine yazıklar olsunki böyle büyük firmaların Türkiye temsilcilikleri işgüzarlıkta sınır tanımazlar, bu işin aslında buraya kadar bile gelmesi saçma yurtışından genel birimden daha arıza ile ilgili talebinizde iade onayı alınabilirdi bu taraf ek prosedürlerle uğraşmamk için zorluk çıkarıyor, Asal ford serviste garantsi süresi dolan 5 yaşındaki trnasitin motor bloğundaki arıza nedeni ile motor değişim onayı aldığına şahit olmuştum gerisini siz düşünün..

bence yanlış düşünüyorsun evet adalet sistemimiz geç çalışıyor ama hakliysaniz mutlaka kazanırsınız
    Ne insanlar firmalara karşı ne davalar kazandı bunların çoğu gizleniyor ve anlaşma düşüncesi ile korkutuluyor vede korkutulmayada devam ediyor benim sigortaya açılmış fatura altı işlem vede aracının toplanmaması ben dava açmadan bu gün bana yapılan yarın sana yapılacak banada kaybedersin dediler onların parası var her türlü yalanı bilirler ama ben yılmadım kapı gibi yetkili serviste çekilmiş resimler ve hasar dosyasına yazılanlar var benden once açılmış bir davada var bak sana emsal karar yani
    bir defa emeğini kaptirdim bir daha kaptirmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba öncelikle hakkını aradığınız için tebrik ediyorum.bende haziran ayında sıfır titanyum x paket fiesta aldım ve bugün beni arayıp geri çağrımda bulundular krank kasnağı değişmesi gerekiyormuş.ben kesinlikle kabul etmiyorum 5 aylık bir arabanın neden krank kasnağı değişssin dedim ve mutlaka hatalı bir üretim olduğunu düşündüm biraz araştırdım sizin yazıları görünce olayı anladım.mutlaka bi hata var ve şimdi sizin olayın aynısı yaşamamak için o seri araçları geri çağırıyolar benim aracımda şuan bi sıkıntı yok ama madem böle bi sıkıntı var kesinlikle değişimi kabul etmiyorum bende hakkımı arıcam ve araç değişimi yada para iadesi talep edicem bu konuda ne dersiniz?
  • geçmiş olsun. Eksik ödemeye karşılık bende yasal faiz isityorum deseniz güzel olurdu..100.000 Lira bir yılda net 8500 Lira getiriyor.. Hayırlısı olmuş..
  • Arkadaşlar 4077 ve devamındaki 6502 sayılı Tük. Kor. Hk. Kanun'da muğlaklık var. Şöyleki;

Arıza tiplerine sanki bir ayrım ve kategorize edilme yok. Yani bırakın şanzıman/motor arızasını; stop lambası bozulan adam onarım istemek yerine seçimlik haklarına göre direkt yeni araç talebiyle dava açabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.