Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ ALANLAR ,SIFIR ARAÇ TEKLİFİ ALANLAR BURAYA (1334. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.569
Cevap
653
Favori
3.266.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13321333133413351336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2001den beri kullanilan vvt toyota motorunda subap eritme var mi ki? lpgye en uyumlu verimli motor tipi toyotanin saniordum opel ve vw ye karsin.ezberler bozuldumu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

2001den beri kullanilan vvt toyota motorunda subap eritme var mi ki? lpgye en uyumlu verimli motor tipi toyotanin saniordum opel ve vw ye karsin.ezberler bozuldumu?

Bir hocamizin 2005 makyajlı kasa corolla, yine yakın arkadaşımın 2007 1.6 avensisinde "sübap sıkma" teşhisi ile sübap takımları komple değişmişti.
    Herhalde bahsedilen sübap eritme ile aynı şey olsa gerek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    2008 Toyota Corolla LPG takılı sübap eritme sorunu ve yağ yakma durumu var. LPG' ye uyumlu motor vardır ama sorun çıkarmayanı yoktur. Araç ya benzinlidir ya dizeldir. Ülkemizde elektrikli otomobil var mı o konuda bilgim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    Euro 5 ve 6 gibi yeni nesil motorlarda emisyon değerleri için magnezyum alaşımlı subap kullanılıyor, benim bildiğim sadece fabrika çıkışlı lpgli hondalarda subaplar çelik olarak revize ediliyor o yüzden yeni nesil motorlarda eritme sorunu tüm araçlarda olabilir.

• masterap M kullanıcısına yanıt
    elimizde ön ve arka park sensörlü, kendi kendine park etme, kör nokta, dijital klima cam tavan, fark yagmur sensörü, özel seri otomatik ve glam paket ADAM vardır 25.000 tl 12 ay 0,05 kredi imkanı var 75,000 tl den yardımcı olabilirim. whatsappdan fotoları gönderebilirim
  • cenkmy kullanıcısına yanıt
    hb mi yoksa sedan mı dusunuyorsunuz
  • sedatank S kullanıcısına yanıt
    sedan hariç ve 75,000 tl lik olan astra hb 1.4 100 hp enjoy donanımda gecerli degildir diger modellerimizde gecerlidir
  • husamsdu kullanıcısına yanıt
    7 kişilik combo gelecek
  • Hocam ben çok sıkıldım . bu hafta almak istiyorum artık. Combo değil de Grandland'ın 7 kişilik versiyon olsa 5008 bu kadar lider olamazdı. Adamlar artık kuruş ümdirim yapmıyorlar.

• Golf 1.6 TDI DSG Highline 2018 model, renkler mevcut, Altur/İst
    139.000TL, arayan için günün şartlarında güzel fiyat.
  • Merhaba, Nisan ayında 2018 Corolla 1.33 life (Liste fiyatı : 71.500 TL) için pazarlıkla son fiyat alan oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Golf 1.6 TDI DSG Highline 2018 model, renkler mevcut, Altur/İst
    Bayi fiyatımı nedir bu

• arkadaşlar kusura bakmayın ama sıfır arabaya tüp taktırmak nedir ya. bana biraz abest geliyor. ekonomi istiyorsanız dizel 2. el temiz bir araba alın. yok param yok ama sıfır arabam olsun diye zorlamayın kendinizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Golf 1.6 TDI DSG Highline 2018 model, renkler mevcut, Altur/İst
    cam tavan yok. cam tavanla alınınca dilime giriyor 150 küsürlere çıkıyor.
  • av.ak kullanıcısına yanıt
    Aradım kalmadı dediler

• deverboyu D kullanıcısına yanıt
    LPG li fabrika çıkışlılar napacak, geri dönüp dizel motor mu taktiracak LPG candır ihtiyaç sahibine, dizel gürültüsü yok, cebi yakmiyor, bakım maliyetleri düşük, ekonomik, haa ben her gün Akyaka sakar inip çıkıyorum diyorsan bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: turkhun

Bayi fiyatımı nedir bu

Evet bayi fiyatı, kalmamış mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: headhuntergs

Merhaba, Nisan ayında 2018 Corolla 1.33 life (Liste fiyatı : 71.500 TL) için pazarlıkla son fiyat alan oldu mu ?
    1.33 kaldi mi? 1.6 geldi artik. 1.33 getirmeyecekler diye duyduk.

• quote:

Orijinalden alıntı: emindoner09

LPG li fabrika çıkışlılar napacak, geri dönüp dizel motor mu taktiracak LPG candır ihtiyaç sahibine, dizel gürültüsü yok, cebi yakmiyor, bakım maliyetleri düşük, ekonomik, haa ben her gün Akyaka sakar inip çıkıyorum diyorsan bilemem
    ona lafım yok tabi ama bence tüp arabayı yiyor ve onun da bir sürü sorunları var, o yüzden sıfır motora bari taktırmayın. anlatmak istediğim bu.
  • Astra 1.6 cdti dynamic manuel 115 olarak daha önce verilen son fiyat bugün geri aranarak 4 bin indirimle 111e çekildi. İsteyene bayi adı yazarım.

• 
Sayfa: önceki 13321333133413351336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.