Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ ALANLAR ,SIFIR ARAÇ TEKLİFİ ALANLAR BURAYA (1333. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.569
Cevap
653
Favori
3.266.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13311332133313341335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18 model 0 km higline sanroflu sari renk 1.4 125 beygir benzin otomatik golf 135 nasil fiyati sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakan3185 H kullanıcısına yanıt
    Fena değil ama 0 a yakın 2017 lere bakıyorum, sunrooflu, 110-115 arasında alırsınız, yerinizde olsam onu düşünürdüm. Tercih sizin tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan3185

18 model 0 km higline sanroflu sari renk 1.4 125 beygir benzin otomatik golf 135 nasil fiyati sizce
    Mutlaka sıfır olsun diyorsanız alınabilir. İkinci elde değerini koruyor vw arabaları, bir vw kullanıcısı olarak halkımızın vw aşkını şaşırarak izliyorum :)

• Opel Arden Otomotiv kullanıcısına yanıt
    Opel adam otomatık fıyat alabılır mıyım elınızde varsa, mumkunse 2017

• quote:

18 model 0 km higline sanroflu sari renk 1.4 125 beygir benzin otomatik golf 135 nasil fiyati sizce

Hocam yanlış anlama ama bu paraları verdikten sonra, dizel araba bak. Tdi otomatik comfortline ne kadar istiyorlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hayalet gösterge ve anahtarsız giriş var mi

• Vay arkadaş daha 2 hafta önce 5008 için fiyat teklifi almıştım Ankara ABC'den. Dün mail attım Clio takas için fiyatlar yenilendi dediler. Citröen'e geçeceğiz sanırım.

• Hayalet gosterge var anahtarsiz calistirma var mi tam bilmiyorum bugun bi kez daha gidicem

Dizeline 156 diyolar

Aslinda a3 almak istiyorumda onun 1.0 motor design galiba ust paketi ona 160 dediler caydim

• 156 higline dizele ama bu paketi dusunuyorum sadece

Avek i aradınız mı bi de onlardan fiyat alin. Ayrıca şu da çok güzel ekstra donanımlı.

• quote:

Hayalet gosterge var anahtarsiz calistirma var mi tam bilmiyorum bugun bi kez daha gidicem

Dizeline 156 diyolar

Aslinda a3 almak istiyorumda onun 1.0 motor design galiba ust paketi ona 160 dediler caydim
    Highlineda hayalet gösterge standart ama anahtarsız çalışma exstra diye biliyorum

• quote:

Hayalet gosterge var anahtarsiz calistirma var mi tam bilmiyorum bugun bi kez daha gidicem

Dizeline 156 diyolar

160 HB mi Sedan mı hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: fictionpulp

Fena değil ama 0 a yakın 2017 lere bakıyorum, sunrooflu, 110-115 arasında alırsınız, yerinizde olsam onu düşünürdüm. Tercih sizin tabi.
    O fiyata cam tavanli highline dsg sifira yakin bulursaniz lutfen haber verin 3-5 hepsini alirim samimiyim

• LPG uyumluluk konusunu napacaz peki hcm? Bu arada 1.6 corollayı 75e veriyorlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 8 Nisan 2018; 17:21:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A3 hb design panet sanroof dahil 158.700

• Golf dizel otomoatik higline anahtarsiz calistirma geri gorus kmera var sanroof yok bunada 157 fiyat verdiler

Çok yol yapmıyorsanız 135 bine 1.4 daha mantıklı. 22 bin fark çok. Ayrıca sunroofu, geri görüş kamerası ve anahtarsız giriş çalıştırmaya tercih ederim. 1.4 goflerde arka süspansiyonun bağımsız olması da cabası.

• TekstilciSase T kullanıcısına yanıt
    Tam olarak dikkatimi çeken konuya parmak basmışsınız. İstanbul gibi izmirden anlaradan gelen bizlerin şaşırarak baktığı zengin araç havuzuna sahip şehir bile sadeleşti eskiden ne arabalar alabiliyordu insanlar şimdi istanbul bile diesel 1.5 tercihinden dışarı çıkamıyor. .

• dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    Corolla 1.6 life 75e alınır, 3000 tl ye lpg kit takılır,

Astra 80 bine alınır 4000 tl servis garantili kit takılır ve

Turbo motor

Otomatik (tork konvertörlü) vites

Hız sabitleme

Deri direksiyon

Alüminyum alaşımlı jant

Sis farı gibi artılar kazanılır.

İkisinde de subap eritme sorunu olur.

Atmosferik motor benim için pişmanlıktır ben bunu yaşadım tercih meselesi tabii.

• Bu hafta süperb 2017 2018 style prestig dsg dizel. Fiyat alan.fiyat verebilen. Varmı

• 
Sayfa: önceki 13311332133313341335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.