ALMIŞ OLANLAR VARSA FİYAT VE ALDIGI YERİ YAZARSA BENDE ALABİLİYİM :)
TEŞEKÜRLER..
quote:
Orijinalden alıntı: golgebir
quote:
Orijinalden alıntı: caneryendi
206 plus 1.4 hdi liste fiyatı 27500 ve stil güvenlik paketi 1500... ful paket indirimli aldığım fiyat 25500 yanında karter koruma kapağı park sensörü uzaktan kumanda hediye...
Fiyat çok iyimiş. Yeni mi aldınız? Bir de nereden aldığınızı yazabilir misiniz?
evet yeni aldım dün itibariyle arabam elimde 100 km yol yaptım süper araba görüntü kullanım vs vs ... ankara göral otodan aldım ... bana özel bi fiyat oldu bukadar indiirmli birdaha veririlermi bilmiyorum nedenide şu benzinli aldım 40 gün bekledim getirmediler bende dizel özel indirim istedim yaptılar ve aldım :) çok memnunum fiyat çok iyi çünkü :)
quote:
Orijinalden alıntı: Heroisboceq
Burdaki cevaplara göre ben çok pahalı almışım. Millet atıp tutuyor mu yoksa gerçekten bize giydirdiler de haberimiz yok
malesef oto bayilerin giydirmeleri fazla fazla oluyor ... başıma gelen olayı anlatayım 206 plus almaya karar verdim netten baktım kampanyalı fiyat 23500 gittim x bayiye bana 2010 verin daha ucuz olursa onu alırım dedi elimizde 2010 model var 22500 e size veririz yanındada deri koltuk kılıfı karter koruma hediye dedi bizde hemen atladık tabi anlaştık kredi onayı bekliyoruz oara ben arabaya bakmak için gezerken bayinin içinde bi arkadaşa denk geldim hemen iptal et yanıma gel dedi aynı arabayı 21300e bıraktı meğersem deri kılıfı ve karter korumayı bana satmış arkadaş :) ucuz kurtuldum tabi o bayiden soğudum hemen gittim başka bayiye tecrübelendik tabi 21800e 2011e fyat aldım :) ok dedim 40 gün araba bekledim 20 günde vereceklerdi en sonunda kızdım ya iptal edin satışı yada bana dizeli ucuza verin sağolsunlar ful paket dizeli 25500e verdiler ... olay şu bütün bayilerden fiyat almadan ve iyi bir pazarlık yapmadan araba almayın kesinlikle kazık yiyoruz :) özellikle kesin almaya geldim havası vermeyin siz değil onlar sizin peşinizden koşsun ...
caneryendi hocam hayırlı uğurlu olsun . sitesine baktım donanım zayıf ama fiyatlar makul geldi full albeanın 2400 olduğu düşünülürse. benzinli aracı still paketli 2300 ün biraz üzeri alırım geliyor. malzeme kalitesi nasıl. konforu iç gürültü . biraz ayrıntılı bilgi verirmisiniz.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: golgebir
quote:
206 plus 1.4 hdi liste fiyatı 27500 ve stil güvenlik paketi 1500... ful paket indirimli aldığım fiyat 25500 yanında karter koruma kapağı park sensörü uzaktan kumanda hediye...
Fiyat çok iyimiş. Yeni mi aldınız? Bir de nereden aldığınızı yazabilir misiniz?
evet yeni aldım dün itibariyle arabam elimde 100 km yol yaptım süper araba görüntü kullanım vs vs ... ankara göral otodan aldım ... bana özel bi fiyat oldu bukadar indiirmli birdaha veririlermi bilmiyorum nedenide şu benzinli aldım 40 gün bekledim getirmediler bende dizel özel indirim istedim yaptılar ve aldım :) çok memnunum fiyat çok iyi çünkü :)
Güle güle kullanın. Ben de bir araba almayı düşünüyorum da fiyat çok iyi geldi. Eğer bi de memnunum diyorusanız bu da benim için iyi bir olumlu bir düşünce de yaratır.
quote:
Orijinalden alıntı: daldiy
caneryendi hocam hayırlı uğurlu olsun . sitesine baktım donanım zayıf ama fiyatlar makul geldi full albeanın 2400 olduğu düşünülürse. benzinli aracı still paketli 2300 ün biraz üzeri alırım geliyor. malzeme kalitesi nasıl. konforu iç gürültü . biraz ayrıntılı bilgi verirmisiniz.
merhaba dostum şimdi albeayı ben tip olarak hiç sevmiyorum ki tipini düşünürsek plusın yanından geçemez donanım zayıf ama mesela albeada artı olarak ney var ? bence benzinliye albeaya 24000 çok para 25800e punto evo veriyorlar pazarlık iyi yap düşerlerde ben öylesine sormuştum o fiyatı vermişlerdi albeaya göre çok daha iyidir özellikle içi mükemmel puntonun ve albeaya 24000 benzinli alacağına hiç düşünmeden 25500 e dizel 206 plusı gözün kapalı al plusda abs klima 2 airbag merkezi kilit sis farı gövde rengi aynalar ve çıtalar... bu benim için yeterli kaldıki benzinliden dizele geçmeseydim boş bi araba alacaktım ona bile razıydım bu tamamen görüş ve beklenti işi... malzeme kalitesi iyi öyle hiçbiryeri elimde kalaak gibi durmuyor bence sağlam araba konforunu çok beğendim mesela çukurdan geçerken hissetmiyorum yol tutuş sürüş felan başarılı içide beklediğimden ferah ve geniş benim araç dizel olduğu için motordan başka ses duymuyorum :) bütün dizeller böylemi bilmiyorum ama motor gürültüsüne alışmam gerekiyor şuan çok gürültülü geliyor eskiden hep benzinli kullandım...
Güle güle kullanın. Ben de bir araba almayı düşünüyorum da fiyat çok iyi geldi. Eğer bi de memnunum diyorusanız bu da benim için iyi bir olumlu bir düşünce de yaratır.
teşekkürler daha iyisi sizin olsun inş. valla ben çok memnunum arabama hasta oldum süper bir görüntüsü var bunuda her gören söylüyor tabi bu işler beklentiye göre değişir kimi başka şeyler arar bekler kimisi daha farklı almayı düşünüyorsanız 25500e zorlayın alanlar var bu fiyattan başka vermem felan iyi bir pazarlık yapın en önemlisi teestt sürüşü yapın karaınızı öyle verin sonuçta överim alırısnız memnun kalmazsınız üzülürüm :) o yüzden deneyin derim...
quote:
Burdaki cevaplara göre ben çok pahalı almışım. Millet atıp tutuyor mu yoksa gerçekten bize giydirdiler de haberimiz yok
malesef kardeşim ucundanda olsa biraz giydirmece olmuş valla senin makinanın aynı özelliklerde üstelik 105 liği için 40.000 TL fiyat aldım çok yerden (yaklaşık 1 ay ileri teslim tarihli)
quote:
Orijinalden alıntı: attila24
quote:
Orijinalden alıntı: cossolina
2010 model Renault Megane HB 1.5dCi 85bg Expression+Konfor Paketi liste fiyatı 41.000 TL
%37 indirimle 27.750 TL'ye aldık
%37 iddirim derken ötv zamanımı aldınız
Engelli indiriminden faydaladım %37
quote:
quote:
quote:
2010 model Renault Megane HB 1.5dCi 85bg Expression+Konfor Paketi liste fiyatı 41.000 TL
%37 indirimle 27.750 TL'ye aldık
%37 iddirim derken ötv zamanımı aldınız
Engelli indiriminden faydaladım %37
Ben şimdi hesapladım 31 bin lira çıkıyor. liste fiyatının %37 sini düşüp, düştüğümüz fiyatın %18 ini ekliyoruz diye biliyorum hata bendemi acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: alibekir
quote:
malesef kardeşim ucundanda olsa biraz giydirmece olmuş valla senin makinanın aynı özelliklerde üstelik 105 liği için 40.000 TL fiyat aldım çok yerden (yaklaşık 1 ay ileri teslim tarihli)
Yalnız ben hemen teslimden bahsediyorum, ama gene anladığım kadarıyla genede kazık yemişiz olsun nede olsa ilk sıfır arabamız
quote:
Megane HB Expression 1.5 dCi 105 bg + KP (Açılır tavan yok) için 3 ay önce 38500 fiyat almıştım. O zamanlardaki liste fiyatıyla şimdiki liste fiyatı aynı. 85 liğine ise 37500 demişlerdi açılır tavansız.
Tabi ilerli teslim tarihli fiyatlardan vermişlerdi bu teklifi ama aracı 1 ay içinde teslim edebileceklerini söylemişlerdi.
quote:
Orijinalden alıntı: caissa
quote:
Megane HB Expression 1.5 dCi 105 bg + KP (Açılır tavan yok) için 3 ay önce 38500 fiyat almıştım. O zamanlardaki liste fiyatıyla şimdiki liste fiyatı aynı. 85 liğine ise 37500 demişlerdi açılır tavansız.
Tabi ilerli teslim tarihli fiyatlardan vermişlerdi bu teklifi ama aracı 1 ay içinde teslim edebileceklerini söylemişlerdi.
benimde demek istediğim o zaten... hemen almaya kalksanız bile araba bulunamıyor istediğiniz gibi, gelene kadar iyi-kötü 1-2 hafta geçiyor... yani erken ödeme yapılınca aylarca bekletmiyorlar , en fazla 1 ay sonraya teslim edebilecekleri araçlara fiyat veriyorlar ve bu fiyatlardan almakta çok daha mantıklı...benim şu aralar tek kafamı karıştıran oyak kampanyası... 40 TL fiyat aldığım 105 exp.+sunrof+konf.pak. şubat teslim 38700 dahası 42 ye kampanyayla gene Privilage+PP+sunroof almak mümkün...
quote:
Orijinalden alıntı: mavicili
Arkadaşlar hiç ya da çok az peşinat vererek alınabilecek bir araba kampanyası var mı bildiğiniz?
2010 pejo 206+ 1.4 hdi 70bg + Stil Güvenlik Paketi liste fiyatı 28500 , 26000 e aldım hediye:park sensorü,trafik seti
jetta comfortline 1.6 tdı 49.700TL Kasım ortasında teslim...sabırsızlıkla bekliyorum
astra sedan 111,yıl cdti teknil gri 2011 paspas+1 depo mazot+cam filmi+karter koruma 38600 liste:40200
quote:
Orijinalden alıntı: wenigma
astra sedan 111,yıl cdti teknil gri 2011 paspas+1 depo mazot+cam filmi+karter koruma 38600 liste:40200
Kazasız belasız kullanmanız dileğimle..
Bana nasip olmayacak şu aracı almak büyük ihtimalle..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: adigeakar
quote:
Orijinalden alıntı: TuRKiSH__DeViL
ARKADASLAR ORDU MENSUBUYUM VE OYAK İNDİRİMİYLE FLUENCE NİN EN DOLUSUNU SUANDA YAKLASIK 6500 TL İNDİRİMLİ ALABİLİORUM SİZCE DEĞERMİ ALMALIMIYIM?BİLMİORUM ASLINDA ÇOK İÇİME SİNDİĞİNİ VEYA İŞTE BU ARABA DEDİĞİMİ SÖYLEYEMEM AMA NE BİLİM İŞTE İNDİRİMDE KAFA KARISTIRIOR YANİ????????
Merhaba , Ordu mensubu değilim ama, bir tanıdığa Megane HB Expression 1.5 dCi 85 bg aldırsam OYAK indirimiyle kaça geliyor acaba? Fiyat listesinde 38700 TL diyor. Teşekkürler.
35190tl
35.190 TL ,ama şubat-mart teslim fiyatı;bunun yanında faiz 0.74 60 ay buda güzel...
Opel astra classic 2011 model 1.3 CDTİ aracı 36.850 TL'ye bırakıyorlar Adana 'da;bilgilerinize
Arkadaşlar,yeni araç alırken ,aracın teknik özelliklerinide iyice baksınlar;Renault fluence ve megane III araçların 1.5 DCİ leri 8 valf,ama opel astra classic araç 16 valf,astra ilk kalkışta biraz hantal kalıyor ama diğer ara hızlanmalrı ve sürüşü sessiz ve yeterli derecede ;Astra 6 ncı vites 3000 devirde 160 yaptı ,3200 devirde de 180 i gördüm,yol bilgisayarı anlık tüketimi 7.2 lt.gösterdi;fluence ya da megane III ün 160 ve 180 kmdeki devir sayısını söylermisiniz. Kazasız sürüşler dilerim hepimize!