Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ ALANLAR ,SIFIR ARAÇ TEKLİFİ ALANLAR BURAYA (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.569
Cevap
653
Favori
3.264.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TuRKiSH__DeViL

ARKADASLAR ORDU MENSUBUYUM VE OYAK NDİRİMİYLE FLUENCE NİN EN DOLUSUNU SUANDA YAKLASIK 6500 TL İNDİRİMLİ ALABİLİORUM SİZCE DEĞERMİ ALMALIMIYIM?BİLMİORUM ASLINDA ÇOK İÇİME SİNDİĞİNİ VEYA İŞTE BU ARABA DEDİĞİMİ SÖYLEYEMEM AMA NE BİLİM İŞTE İNDİRİMDE KAFA KARISTIRIOR YANİ????????

geçen hafta fluence nin en ful 109 luk dizelini test ettim.. kesinlikle hoşuma gitmedi.. direksiyon herkesin malumu felaket derecede hissiz.. araba mı kullanıyorsun atari mi oynuyorsun belli değil.. ön konsolun üzerine navigasyon koymuşlar grafik vs iğrenç.. eski 80 lerdeki oyunlardan fırlamış gibi bir görüntüsü vardı.. 109 bg turbolu bir araç kullanmama rağmen o hissi kesinlikle bana vermedi.. en azından 3000 devir üzerinde hafifde olsa bir kafa kaldırma beklerdim ama nafile..

• quote:

ARKADASLAR ORDU MENSUBUYUM VE OYAK İNDİRİMİYLE FLUENCE NİN EN DOLUSUNU SUANDA YAKLASIK 6500 TL İNDİRİMLİ ALABİLİORUM SİZCE DEĞERMİ ALMALIMIYIM?BİLMİORUM ASLINDA ÇOK İÇİME SİNDİĞİNİ VEYA İŞTE BU ARABA DEDİĞİMİ SÖYLEYEMEM AMA NE BİLİM İŞTE İNDİRİMDE KAFA KARISTIRIOR YANİ????????

Merhaba ,
    Ordu mensubu değilim ama, bir tanıdığa Megane HB Expression 1.5 dCi 85 bg aldırsam OYAK indirimiyle kaça geliyor acaba? Fiyat listesinde 38700 TL diyor.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adigeakar

quote:

ARKADASLAR ORDU MENSUBUYUM VE OYAK İNDİRİMİYLE FLUENCE NİN EN DOLUSUNU SUANDA YAKLASIK 6500 TL İNDİRİMLİ ALABİLİORUM SİZCE DEĞERMİ ALMALIMIYIM?BİLMİORUM ASLINDA ÇOK İÇİME SİNDİĞİNİ VEYA İŞTE BU ARABA DEDİĞİMİ SÖYLEYEMEM AMA NE BİLİM İŞTE İNDİRİMDE KAFA KARISTIRIOR YANİ????????

Merhaba ,
    Ordu mensubu değilim ama, bir tanıdığa Megane HB Expression 1.5 dCi 85 bg aldırsam OYAK indirimiyle kaça geliyor acaba? Fiyat listesinde 38700 TL diyor.
    Teşekkürler.

35190tl
  • quote:

quote:

Merhaba ,
    Teşekkürler.

EVET DOSTUM TAM 35.190 TL YE DENK GELİOR İSTEDİĞİN ARAÇ.
  • Mercede C180K AMG paket 2010 ocak ayı 45.500€
    Hediye olarak amg halı ve lastik paspas + 4 adet pasta cila kuponu + 2 adet amg anahtarlık =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysaglam

quote:

ARKADASLAR ORDU MENSUBUYUM VE OYAK NDİRİMİYLE FLUENCE NİN EN DOLUSUNU SUANDA YAKLASIK 6500 TL İNDİRİMLİ ALABİLİORUM SİZCE DEĞERMİ ALMALIMIYIM?BİLMİORUM ASLINDA ÇOK İÇİME SİNDİĞİNİ VEYA İŞTE BU ARABA DEDİĞİMİ SÖYLEYEMEM AMA NE BİLİM İŞTE İNDİRİMDE KAFA KARISTIRIOR YANİ????????

geçen hafta fluence nin en ful 109 luk dizelini test ettim.. kesinlikle hoşuma gitmedi.. direksiyon herkesin malumu felaket derecede hissiz.. araba mı kullanıyorsun atari mi oynuyorsun belli değil.. ön konsolun üzerine navigasyon koymuşlar grafik vs iğrenç.. eski 80 lerdeki oyunlardan fırlamış gibi bir görüntüsü vardı.. 109 bg turbolu bir araç kullanmama rağmen o hissi kesinlikle bana vermedi.. en azından 3000 devir üzerinde hafifde olsa bir kafa kaldırma beklerdim ama nafile..

Merhaba.

Öncelikle renault 109 luk dizel bir araba üretmiyor. Birde merak ettim doğrusu neye göre performansı düşük ? Birde direksiyon hizzizliğini megane2 lerden sonra çözdüklerini sanıyordum?

• quote:

Orijinalden alıntı: EXCALIBUR

Mercede C180K AMG paket 2010 ocak ayı 45.500�
    Hediye olarak amg halı ve lastik paspas + 4 adet pasta cila kuponu + 2 adet amg anahtarlık =)

Çok güzel seçim, hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imnobody

quote:

Orijinalden alıntı: EXCALIBUR

Mercede C180K AMG paket 2010 ocak ayı 45.500�

Çok güzel seçim, hayırlı olsun.

Teşekkürler =)
  • Megane HB Expression 1.6 16V + Konfor Paketi Manuel ya da
    Astra HB Classic III 1.6 Essentia (Konfor paketli) Manuel veya Easytronic

Bu araçlar en son kaça alınabilir?

Güncel fiyat hakkında bilgisi olanlar (araç alan ya da bayilerden fiyat alanlar) yardımcı olabilirlerse sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirlil35

quote:

quote:

Merhaba.

Öncelikle renault 109 luk dizel bir araba üretmiyor. Birde merak ettim doğrusu neye göre performansı düşük ? Birde direksiyon hizzizliğini megane2 lerden sonra çözdüklerini sanıyordum?

109 değil 105 olacak haklısınız.. Hatta burada nicki Antalya olan arkadaşımla beraber gittik.. O yan tarafta oturdu.. Aracı ben kullandım.. Abi dedi sen kullandın ama dedi ben dahi yanda en ufak bir zevk almadım dedi.. Kendisi arabalar konusunda oldukça bilgilidir.. Babası eski oto galericilerden öyle söyleyeyim.. Neyse indik, işyerine geldiğimizde halen inanamamıştım.. Ya dedim bu bizim kullandığımız 85 lik falan olmasın.. Yok abi dedi 105 lik di dedi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gareysar -- 3 Ekim 2010; 19:13:48 >

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gareysar -- 3 Ekim 2010; 19:13:20 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba.

109 değil 105 olacak haklısınız.. Hatta burada nicki Antalya olan arkadaşımla beraber gittik.. O yan tarafta oturdu.. Aracı ben kullandım.. Abi dedi sen kullandın ama dedi ben dahi yanda en ufak bir zevk almadım dedi.. Kendisi arabalar konusunda oldukça bilgilidir.. Babası eski oto galericilerden öyle söyleyeyim.. Neyse indik, işyerine geldiğimizde halen inanamamıştım.. Ya dedim bu bizim kullandığımız 85 lik falan olmasın.. Yok abi dedi 105 lik di dedi..

Peki rakipleri arasında performanslı buldugunuz araç hangisi ? Mesela golf TDİ 105, astra CDTİ 95 ?.. Demek istediğim şu performanssız bulabilirsiniz fakat neye göre performanssız buldunuz o önemli. Elbette TSİ,THP motor kadar performans veremez ama rakipleriyle kıyaslamak lazım. PSA ortak yapımı 1.6 litrelik motorlar ve 1.6 multijet motorlardan sonra DCİ gelir ki bu motorun amacı en yüksek performans değil en iyi tüketimdir. Performans konusunda ortalarda tüketim konusunda en başlarda olan başarılı bir motordur DCİ.

• quote:

Peki rakipleri arasında performanslı buldugunuz araç hangisi ? Mesela golf TDİ 105, astra CDTİ 95 ?.. Demek istediğim şu performanssız bulabilirsiniz fakat neye göre performanssız buldunuz o önemli. Elbette TSİ,THP motor kadar performans veremez ama rakipleriyle kıyaslamak lazım. PSA ortak yapımı 1.6 litrelik motorlar ve 1.6 multijet motorlardan sonra DCİ gelir ki bu motorun amacı en yüksek performans değil en iyi tüketimdir. Performans konusunda ortalarda tüketim konusunda en başlarda olan başarılı bir motordur DCİ.

Geçen ay 2002 model 1800 cc 116 Bg LPG li 406 aracımı sattım.. Belkide kıyaslamayı 8 yıl kullandığım bu araca göre yapıyorumdur.. Ama bu aracım 160 Nm torklu bir araçtı.. Pek tabiki fluence, tüketimi ön planda tutularak üretilmiş olabilir bu o aracın artısıdır ama bana göre yeri geldiğinde gazına dokunduğunuzda sizi üzmemeside gerekir.. Rallici değiliz sonuçta hep bu şekilde gidecek değiliz keza aracı çok sakin kullanan birisiyimdir.. Şimdi size focus TDCI, astra CDTI, golf TDI kullandım bunlara bakarak yorum yapıyorum desem yalan söylemiş olurum.. Ama kullandığım 116 beygir 406 mı arattı bu araç..

• Bir örnek daha vereyim.. Kia Sprotage'nin siparişini vermek için şirkette bir arkadaşın sıfır 1,6 mondeosunu ödünç aldım.. Yanımda şirketten yine bir arkadaşım vardı.. Araç yolda gaza dokunduğumda kafa kaldırıyordu.. Yanımdaki arkadaşıma bu 2000 cc mi dedim.. 1600 olması lazım dedi.. Yok abi 2000 e benziyor dedim.. Bir ruhsata bakarmısın dedim.. Baktık ki 1600 cc araç..

İşte kimi araç var 1600 cc iken kendini 2000 cc zannettiriyor, kimi araç var 105 Bg lik iken 85 Bg zannettiriyor..
  • Fikirleriniz nedir ? megane 3 hb dusunuyorum 1.6 16 115 bg benzinlimi almalıyım yoksa 1.5 dci 85 bg hangisi dizel olan 8 valf cok farkeder mi ? 105 bg olana param yetmiyor birde senede 10bin 15bin arası ancak yaparım benzinli motor uygun mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk5554

Fikirleriniz nedir ? megane 3 hb dusunuyorum 1.6 16 115 bg benzinlimi almalıyım yoksa 1.5 dci 85 bg hangisi dizel olan 8 valf cok farkeder mi ? 105 bg olana param yetmiyor birde senede 10bin 15bin arası ancak yaparım benzinli motor uygun mu

benzinli motor hiçbir şekilde uygun değil. ş.içi 10 lt yakarsın 100 km de cebinden 36 tl çıkar. fahiş yani...
  • Megane HB Expression 1.5 dCi 85 bg almayı düşünüyorum. 105 beygiri ile arasında donanım farkı yok zannediyorsam sadece beygir farkı var diye biliyorum. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Tam alma arafesindeyim:)

Bir de arkadaşlar Megane HB Expression 1.5 dCi 85 bg+KP+açılır tavan 39000 TL ye uygun mudur?
  • Bugün Ford bayisine gittim. Focus HB Collection 1.6 tdci 90 ps, trafik sigortası alım satım vs.. tüm vergiler dahil metalik renk 38000 TL fiyat aldım. Belki alım aşamasında biraz daha indirim yapılır. Yeni kasa focus Şubat-Mart aylarında çıkar ve fiyat olarak şu ankilerle pek bir fark olmaz diyor. Şu anki kasalarda da pek ucuzlama olmayacağını söylüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adigeakar -- 5 Ekim 2010; 0:24:23 >
  • quote:

Bugün Ford bayisine gittim. Focus HB Collection 1.6 tdci 90 ps, trafik sigortası alım satım vs.. tüm vergiler dahil metalik renk 38000 TL fiyat aldım. Belki alım aşamasında biraz daha indirim yapılır. Yeni kasa focus Şubat-Mart aylarında çıkar ve fiyat olarak şu ankilerle pek bir fark olmaz diyor. Şu anki kasalarda da pek ucuzlama olmayacağını söylüyor.

bahsettiğiniz araç için 36500 sedan kasası için 37750 fiyat almıştım. İzmir otokoçtan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybalim

quote:

Bugün Ford bayisine gittim. Focus HB Collection 1.6 tdci 90 ps, trafik sigortası alım satım vs.. tüm vergiler dahil metalik renk 38000 TL fiyat aldım. Belki alım aşamasında biraz daha indirim yapılır. Yeni kasa focus Şubat-Mart aylarında çıkar ve fiyat olarak şu ankilerle pek bir fark olmaz diyor. Şu anki kasalarda da pek ucuzlama olmayacağını söylüyor.

bahsettiğiniz araç için 36500 sedan kasası için 37750 fiyat almıştım. İzmir otokoçtan.

Otokoç araçları fatura kesmeden direkt fabrikasından alıyor, bayilere ise fatura kesiliyormuş.Bu yüzden aracı otokoç'dan almak daha avantajlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adigeakar -- 5 Ekim 2010; 21:13:22 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.