Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ ALANLAR ,SIFIR ARAÇ TEKLİFİ ALANLAR BURAYA (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.569
Cevap
653
Favori
3.264.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2010 model Renault Megane HB 1.5dCi 85bg Expression+Konfor Paketi liste fiyatı 41.000 TL

%37 indirimle 27.750 TL'ye aldık
  • iyi fiyat ellerinde kalan 2010 lara bu kadar indiirm yapıyorlarmı.siz hangisinden aldınız.
    quote:

Orijinalden alıntı: cossolina

2010 model Renault Megane HB 1.5dCi 85bg Expression+Konfor Paketi liste fiyatı 41.000 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: cossolina

2010 model Renault Megane HB 1.5dCi 85bg Expression+Konfor Paketi liste fiyatı 41.000 TL

%37 iddirim derken ötv zamanımı aldınız
  • Ben cok uyguna aldim.Gecen sene passat 1.4Tsi 122hp comfortline 58.000tl iken 51.000tlye aldim arti comfortda olmayan birkac ozellik ekletmistim.
  • Lacetti 1.4 HB + 670 TL Metalik Renk Farkı + 1600 TL BRC Sıralı LPG = 25200 TL ( Park Sensörü, İlk yardım çantası, 1 depo LPG hediye)

Aracın liste fiyatı 24400 TL iken aldık, şimdi 23500 TL ...
  • %37 indirim sakatlar için yapılan bir indirim diye biliyorum.
  • merhaba arkadaşlar
    bugün eşimle birlikte ford, toyota ve opel bayilerini ayrıntılı denebilecek şekilde gezdik. Araçların teknik özelliklerini tek tek burada değerlendirecek değilim. Nacizhane 1-2 saptamada bulunacağım ve bir soru soracağım o kadar... İşte izlenimlerim..
    1) 2011 model, sıfır ve Dizel araçlarla ilgileniyorum. Bu doğrultuda ilk olarak 1.4 Dizel Toyota Auris için Toyota bayilerini gezdik. aracın otomatik olanı için 48.000, düz vitesli olanı için 45.800 TL fiyat biçtiler. Kampanya olmadığını belirtip indirim yapmadılar bu fiyattan. Aracın İç donanımını yakından inceledim. Açıkcası, öyle "golf ile yarışır" dendiği kadar kaliteli bir iç mekan kalitesine sahip değil. Ön konsolu fotoğraflarda çok şık görünüyor; fakat kalitede o kadar başarılı bulmadım. Ayrıca, arabanın iç hacmi enlemesine geniş olsa da, özelikle ön kısımdaki ilginç tasarımı nedenile bir darlık seziliyor.
    Sonuçta, Auristen, açıkladığım nedenleri de gz önünde bulundurarak vazgeçtik...
    2) 2. olarak ford fiesta için bir ford bayisine gittik. Segment larak daha düşük bir araba olduğunu biliyordum; ama yine de fiestalara baktık. Fiyat olarak 1.4 dizel Titanium paket için (indirimli olarak) 34.800 TL dediler. Düz paket için 32.800 (indirimli) fiyat biçildi. Bu (haliyle), Aurise göre daha iyi bir fiyat dedik ve aracı incelemeye başladık...Sanki eski fiestalara göre içi daha da daralmış fiestanın. İç dizayn olarak aslında gayet sportif; kullanılan malzeme ise (kanaatimce) auris kadar olmasa bile ona yakın nitelikte. Ama aracın tavanı çok basık ve yanlardan oldukça dar. Aracın ağırlığı iise Aurise göre daha az, bu nedenle şehir içinde daha az yakıt harcayacağını düşündük; ama yine de içimize sinmedi işte...
    3) SOn olarak Opel Astra Classic 1.3 Dizel için bir Opel Bayiine gittik. Şöyle söyleyeyim, araç gerçekten içimize sindi... Bu aracın 2011 model "0"'nın Konfort paketinin (ki içeriği oldukça dolu bir paket) liste fiyatı olarak 38.600 diyorlar. Ancak pazarlıkla 36.500'e kadar indiler. İç dizayn ve malzeme kalitesi olarak, Auristen daha başarılı bulduk. Ayrıca, 1.3 dizel (her ne kadar araç kilo olarak ağır ve bu durum şehirde onu biraz hantal olarak hareket etmesine neden oluyor ise de) yakıt olarak gayet makul geldi bize.
    Sonuç olarak, Sizin de özellikle fiyat olarak Astra Classic 1.3 Dizel için bu fiyatın nasıl olduğu konusundaki fikirlerinizi merak ediyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seedar -- 30 Eylül 2010; 0:38:23 >

• Geçen hafta 42650ye blazer mavi,Ford Focus HB 1.6 Tdci Titanium araç aldım.

@seedar,ben de astrayı çok inceledim ve birçok bayiden fiyat aldım,aynı senin gibi en düşük fiyat 36500 vermişlerdi Adana Arpel'de.F/P oranı çok iyi bir araç bence.
  • Bugün Ford Focus Comfort, 4K, benzinli aracı 32.000TL'ya almak için anlaştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seedar

merhaba arkadaşlar
    bugün eşimle birlikte ford, toyota ve opel bayilerini ayrıntılı denebilecek şekilde gezdik. Araçların teknik özelliklerini tek tek burada değerlendirecek değilim. Nacizhane 1-2 saptamada bulunacağım ve bir soru soracağım o kadar... İşte izlenimlerim..
    1) 2011 model, sıfır ve Dizel araçlarla ilgileniyorum. Bu doğrultuda ilk olarak 1.4 Dizel Toyota Auris için Toyota bayilerini gezdik. aracın otomatik olanı için 48.000, düz vitesli olanı için 45.800 TL fiyat biçtiler. Kampanya olmadığını belirtip indirim yapmadılar bu fiyattan. Aracın İç donanımını yakından inceledim. Açıkcası, öyle "golf ile yarışır" dendiği kadar kaliteli bir iç mekan kalitesine sahip değil. Ön konsolu fotoğraflarda çok şık görünüyor; fakat kalitede o kadar başarılı bulmadım. Ayrıca, arabanın iç hacmi enlemesine geniş olsa da, özelikle ön kısımdaki ilginç tasarımı nedenile bir darlık seziliyor.
    2) 2. olarak ford fiesta için bir ford bayisine gittik. Segment larak daha düşük bir araba olduğunu biliyordum; ama yine de fiestalara baktık. Fiyat olarak 1.4 dizel Titanium paket için (indirimli olarak) 34.800 TL dediler. Düz paket için 32.800 (indirimli) fiyat biçildi. Bu (haliyle), Aurise göre daha iyi bir fiyat dedik ve aracı incelemeye başladık...Sanki eski fiestalara göre içi daha da daralmış fiestanın. İç dizayn olarak aslında gayet sportif; kullanılan malzeme ise (kanaatimce) auris kadar olmasa bile ona yakın nitelikte. Ama aracın tavanı çok basık ve yanlardan oldukça dar. Aracın ağırlığı iise Aurise göre daha az, bu nedenle şehir içinde daha az yakıt harcayacağını düşündük; ama yine de içimize sinmedi işte...
    3) SOn olarak Opel Astra Classic 1.3 Dizel için bir Opel Bayiine gittik. Şöyle söyleyeyim, araç gerçekten içimize sindi... Bu aracın 2011 model "0"'nın Konfort paketinin (ki içeriği oldukça dolu bir paket) liste fiyatı olarak 38.600 diyorlar. Ancak pazarlıkla 36.500'e kadar indiler. İç dizayn ve malzeme kalitesi olarak, Auristen daha başarılı bulduk. Ayrıca, 1.3 dizel (her ne kadar araç kilo olarak ağır ve bu durum şehirde onu biraz hantal olarak hareket etmesine neden oluyor ise de) yakıt olarak gayet makul geldi bize.
    Sonuç olarak, Sizin de özellikle fiyat olarak Astra Classic 1.3 Dizel için bu fiyatın nasıl olduğu konusundaki fikirlerinizi merak ediyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Arkadaşım bir de Polo'ya bakın öyle karar verin. Astra güzel araç ancak 1.3motor seçeneğini çekiş gücünü yetersiz bulan arkadaşlarım var, tabi bu sizin arabadan ne kadar performans beklediğinize de alakalı..
    VW bayisine uğramanızı tavsiye ederim.

• quote:

merhaba arkadaşlar

Akadaşım şu bölüme bakabilirsin

Tüm forumlar » [Motorlu Araçlar Dünyası] » Otomobil Genel » Araç tercih-kıyaslama » focus 1.6 dizelmi astra clasic hb 1.3 dizel mi

• arkadaşlar dün ford bayisinden şöyle bir fiyat aldım sizce nasıl
    Yeni Fiesta Titanium 5K 1.4 TDCi + x paket 35500 tl 4000 peşinat 31000 kredi aylık 694 lira 60 ay taksit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz

2011 audi a5 coupe aldim 4 gun once

başlığın amacı kimin ne aldığından ziyade "liste fiyatları-forumdaşların aldığı fiyatlar" mukayesesini yapabilmek...hayırlı olsun ayrıca...peki siz ne kadara aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bortecinenumu

quote:

merhaba arkadaşlar

Akadaşım şu bölüme bakabilirsin

Tüm forumlar » [Motorlu Araçlar Dünyası] » Otomobil Genel » Araç tercih-kıyaslama » focus 1.6 dizelmi astra clasic hb 1.3 dizel mi

Yardımınız için teşekkür ederim. Dün Volkswagen Polo, Peugeot 308, Citroen C3 ve C4, Renault Yeni Megane , Fiat Bravo ve Hatta Mazda 3 araçlarının dizel modelleri için ilgili mağazalara gittik. Onlarla ilgili liste fiyatı, pazarlık fiyatı ve izlenimlerimi de yazabilirim. Dediğiniz başlığa da göz attım. 1.3 astranın çekiş gücünün kuvvetli olmadığı açık. O ağırlığa o motor zaten hafif kalıyor. Ancak, dediğiniz gibi,her şey araçtan beklentiye bakar. Ben, hızlı ve çabuk kaçan araçtan ziyade, konforlu, az yakan ve donanımlı bir araca bakıyorum.
    Ayrıca Polo-Astra kıyaslaması için şu başlığa bakmanızı da tavsiye ederim:
    [Motorlu Araçlar Dünyası] » Otomobil Genel » Araç tercih-kıyaslama » Opel Astra classic 2011 ? polo ? veya dizel bir araç tavsiyesi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seedar -- 1 Ekim 2010; 11:29:52 >

• arkadaşlar megane hb exp. 105 DCİ+konfor paket+sunroof - beyaz renk için 1 ay sonra teslim 40 TL fiyat aldım...
    daha önce aynı arabanın konfor paketsiz ve sunroofsuz modelini 38 TL ye alacaktım aynı yerden, son bir manevrayla 2 TL daha verip konf. pak.+sunroflu sunu ayırttım...
    sizce 40 TL iyimi???
  • aracınız sedan en bos modelimi
    quote:

Orijinalden alıntı: Denizcan_

Bugün Ford Focus Comfort, 4K, benzinli aracı 32.000TL'ya almak için anlaştım.
  • EVET ARKADAŞLAR BUGÜN İTİBARİ İLE 2011 PEUGEOT 308 COMFORT PACK 1.6 HDI 90 HP + EXUCUTİVE PAKET + PARK SENSÖRÜ (HEDİYE) 35.500 TL YE (FİLO İNDİRİMİ İLE) ALMIŞ BULUNMAKTAYIM FORUMDAKİ BİLGİLERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH HERKESE KAZASIZ BELASIZ GÜNLER NASİP ETSİN..
  • quote:

Orijinalden alıntı: texmo

aracınız sedan en bos modelimi
    quote:

Orijinalden alıntı: Denizcan_

Bugün Ford Focus Comfort, 4K, benzinli aracı 32.000TL'ya almak için anlaştım.

Evet, sedan ama boş değil de baz model
  • quote:

Orijinalden alıntı: altun_55

EVET ARKADAŞLAR BUGÜN İTİBARİ İLE 2011 PEUGEOT 308 COMFORT PACK 1.6 HDI 90 HP + EXUCUTİVE PAKET + PARK SENSÖRÜ (HEDİYE) 35.500 TL YE (FİLO İNDİRİMİ İLE) ALMIŞ BULUNMAKTAYIM FORUMDAKİ BİLGİLERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH HERKESE KAZASIZ BELASIZ GÜNLER NASİP ETSİN..

çok iyi fiyata almışsınız.. nerede ise 5000 lira indirim..

bu filo indirimi herkese yapılıyor mu.. bir de kredili mi peşin mi acaba..

kazasız kullanmanız dileği ile..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanuzum

arkadaşlar dün ford bayisinden şöyle bir fiyat aldım sizce nasıl
    Yeni Fiesta Titanium 5K 1.4 TDCi + x paket 35500 tl 4000 peşinat 31000 kredi aylık 694 lira 60 ay taksit

Çalıştığımız bayiden aynı özelliklere sahip araç için(x paket dahil) 35.150TL fiyat aldım. Sizin aldığınız fiyatta gayet makul ve iyi, bayi ile o kadar iş yapmamıza rağmen 350TL fark var, o kadarı da olsun

Almaya karar verdiyseniz fiyata takılmayın diyebilirim, gönül rahatlığıyla..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.