Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ ALANLAR ,SIFIR ARAÇ TEKLİFİ ALANLAR BURAYA (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.569
Cevap
653
Favori
3.264.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: A Hero

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Orijinalden alıntı: hmfz-000

quote:

Orijinalden alıntı: Denizcan_

quote:

skoda octavia 1.6 mpi ambiente +metalik antrasit+zavolli lpg,36700tl,araç bu gün teslim alındı.sizce fiyat nasıl?

Liste fiyatı ne kadardı?

37000 +960 metalik renk=37960.ben 36700 e lpg dahil aldım.

Kendileri mi lpg yi taktılar.. Garantiden çıkmadı değil mi..

Bence çok iyi almışsınız

Konudan uzaklaşmak istemiyorum ama sizce dizel e çok daha fazla para vermek yerine bu şekil bir kombinasyon yapmak daha mı iyi...

• quote:

skoda octavia 1.6 mpi ambiente +metalik antrasit+zavolli lpg,36700tl,araç bu gün teslim alındı.sizce fiyat nasıl?

Hangi bayiden aldınız bu fiyatı?
  • aralıkta szice fiyatlar biraz düşermi şimdikinden???geçen sene pek aralık indirimi olmadı gerçi geçen yıl ötv indirim stokları tüketmişti belki ondan aralık indirimleri olmamıştı...
  • Açanın eline sağlık. Takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: stirkof

quote:

Hangi bayiden aldınız bu fiyatı?

bursa bozkurt oto
  • quote:

Mazda 3 alan var mı?

2010 modellerini touring 37.500 verdiler. 2011 daha alan duymadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madatruk01

quote:

Mazda 3 alan var mı?

2010 modellerini touring 37.500 verdiler. 2011 daha alan duymadım.

Hangi bayii?
  • MITSUBISHI ASX 2011 47.500
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanugur

Açanın eline sağlık. Takipteyim

teşk. ederim.
    ayrıca şunuda belirtmek istiyorum.araç yazan arkadaşlar aldıkları aracın liste fiyatını yazmayı unutmasınlar.çünkü liste fiyatları herzaman degişiyor
    ayrıca paket donanımlarda fiyatı degiştiriyor.bizim buradaki amacımız 1. eldeki gerçek fiyatları ortaya çıkarıp ,araç alacak kişilerin pazarlık gücünü artırmak .araçlar arasında gerçek bir fiyat kıyaslaması yapmak. bugün ve gelecekte kullanmak üzere veri toplamaktır
  • Corolla 1.33 lerden haberi olan var mı?
    Zam koymuşlar mı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: matem@tiqçi

Corolla 1.33 lerden haberi olan var mı?
    Zam koymuşlar mı...

35.900 tl fiyat etiketi var sitede herhangi bir zam yok sanırım
  • Bir ara 33.5000 idi.
    Eyvallah Sako sağol.
  • Ağustosta focus comfort hb A/T metalik renk 33 bin, liste fiyatı metalik boya dahil 34 bin olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acem82

Ağustosta focus comfort hb A/T metalik renk 33 bin, liste fiyatı metalik boya dahil 34 bin olması lazım.

gazetede ilanını gördüm
    focus comfort 1.6 5k 29800 tlye veriyorlar peşin paraya üstelik options aldı altında ödeme planı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

quote:

Orijinalden alıntı: acem82

Ağustosta focus comfort hb A/T metalik renk 33 bin, liste fiyatı metalik boya dahil 34 bin olması lazım.

gazetede ilanını gördüm
    focus comfort 1.6 5k 29800 tlye veriyorlar peşin paraya üstelik options aldı altında ödeme planı var

manuel vites öyle, otamatik vites olduğu için biraz fark var.
  • Yaşasın wolkswagen adamlar arkalarından sovdurmuyor ben gıdıp baskabı marka arac alsaydım pazarlıkla ve aynı bayı aynı aracı bı baskasına bana sattıgından daha ucuz satasaydı kendımı enayı yerıne konulmus hıssederdım ama vw ole diil için rahat kım gıderse gıtsın fıyat sabıt ben bu vw yi sevıyorum .... bence yuksek fıyat aralıgında satılan urunun merkezden fıyatı belırlenmelı ve fıyatlarda ucurum pazarlık olmamalı renaulttu aramıstım aracımı almadan once adamlar telde 1500lıra dustu hele bı gel bıseyler daha yaparız dıyor bukadar ındırım yapabılıyorsan ben senın bindirimin den şüphe ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

Yaşasın wolkswagen adamlar arkalarından sovdurmuyor ben gıdıp baskabı marka arac alsaydım pazarlıkla ve aynı bayı aynı aracı bı baskasına bana sattıgından daha ucuz satasaydı kendımı enayı yerıne konulmus hıssederdım ama vw ole diil için rahat kım gıderse gıtsın fıyat sabıt ben bu vw yi sevıyorum .... bence yuksek fıyat aralıgında satılan urunun merkezden fıyatı belırlenmelı ve fıyatlarda ucurum pazarlık olmamalı renaulttu aramıstım aracımı almadan once adamlar telde 1500lıra dustu hele bı gel bıseyler daha yaparız dıyor bukadar ındırım yapabılıyorsan ben senın bindirimin den şüphe ederim

polo yu 32000 e satarken kendine sövdürmüyor öyle mi.yani ne kadar fiyat yüksek olursa olsun ama yeterki pazarlık yapmasın.
    böyle mantık olursa 32000 polo ya az bile. doguş duy sesimi polo yu 35000 e sat .ama yeerki pazarlık yapma

• Arkadaşım gazete ilanlarının en altındaki minicik yazıları okumadınız galiba.
    O yazılarda plaka+vs 650 tl Yazıyordu.
    Yanlış bilgi vermiyelim lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dareis

quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

Yaşasın wolkswagen adamlar arkalarından sovdurmuyor ben gıdıp baskabı marka arac alsaydım pazarlıkla ve aynı bayı aynı aracı bı baskasına bana sattıgından daha ucuz satasaydı kendımı enayı yerıne konulmus hıssederdım ama vw ole diil için rahat kım gıderse gıtsın fıyat sabıt ben bu vw yi sevıyorum .... bence yuksek fıyat aralıgında satılan urunun merkezden fıyatı belırlenmelı ve fıyatlarda ucurum pazarlık olmamalı renaulttu aramıstım aracımı almadan once adamlar telde 1500lıra dustu hele bı gel bıseyler daha yaparız dıyor bukadar ındırım yapabılıyorsan ben senın bindirimin den şüphe ederim

polo yu 32000 e satarken kendine sövdürmüyor öyle mi.yani ne kadar fiyat yüksek olursa olsun ama yeterki pazarlık yapmasın.
    böyle mantık olursa 32000 polo ya az bile. doguş duy sesimi polo yu 35000 e sat .ama yeerki pazarlık yapma

dostum turksellının gucu turkselın cekım gucu herkes kesesıne gore

• Arkadaşlar hiç ya da çok az peşinat vererek alınabilecek bir araba kampanyası var mı bildiğiniz?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.