2009 Mayıs Symbol Extreme + konfor paket.Kullandığım araba ve donanımı.Daha yeni 16,000 oldu. Öyle hız düşkünü ya da çok yol yapan değilim.Arabayı ailem ve zevk için kullanıyorum. Ancak son günlerde ford focus dikkatimi çekiyor. Benim arabayı satıp üstüne 9-10 bin TL koyunca alabiliyorum. Güzelde kampanya yaptı adamlar da,düşünüyorum. Değer mi?
Bir de hiç kullanmadım bu arabayı,püf noktaları nelerdir,donanım olarak hangisi tercih edilmeli,iyi fiyat,indirim nasıl,nerden alınır.?
Bilen,ilgilenen var mıdır?
quote:
Orijinalden alıntı: mavicili
Bir de hiç kullanmadım bu arabayı,püf noktaları nelerdir,donanım olarak hangisi tercih edilmeli,iyi fiyat,indirim nasıl,nerden alınır.?
Bilen,ilgilenen var mıdır?
Başlığın amacından sapılmasın lütfen.
Sorunuz bu başlığa uymuyor. Forum içerisinde istediğiniz araç konusunda bilgi veren yerler var ve tercihinizi oradaki yorumları aldıktan sonra belirleyip burda fiyat ve bayi konusunda yardım isteyiniz lütfen.
quote:
Orijinalden alıntı: Kalsiyum 17
SKODA YETI - 4*2 - DYNAMIC - 1.2 TSI - DSG
+ arka cam otomatik + gövde rengi aynalar + kapı çıtaları vs.
41.800 tl
+arka park sensörü hediye
belki biraz daha pazarlık yapsak inecekti oldu bitti bu şekilde bir saat içinde gittik aldık geldik oldu.
Alıntıları Göster
Kuzenim 2010 Opel insigia editon modeli + elegance paket = 52.000 aldı. 2011 model şuan satmıyorlar. Katalog fiyatı 60.000 ama indirinmli fiyat 53.200 falan yazıyor Pazarlıkla 52.000 indiler.
Ark. Sipariş verdigimiz bi araca odemeyi nasil yapıyoruz ne kadar kapora vermeliyiz kalan miktarı arac teslim alırken mı yoksa daha onceden mı oduyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: __éSér__
Bu konu yıl sonuna kadar güncel kalmalı.
Alıntıları Göster
2010 teknik gri Opel Corsa 1.3 Essentia Ecoflex 30.500 herşey dahil (sigorta-plaka falan) paspas ilyardım seti park sensörü hediye...Antalya
ama 30.000 e de var...Alanya opel bayisinde (onlar da denizliden getireceklermiş)
quote:
Orijinalden alıntı: brottblatt
2010 teknik gri Opel Corsa 1.3 Essentia Ecoflex 30.500 herşey dahil (sigorta-plaka falan) paspas ilyardım seti park sensörü hediye...Antalya
ama 30.000 e de var...Alanya opel bayisinde (onlar da denizliden getireceklermiş)
Alıntıları Göster
Ford Focus Comfort HB Metalik + Alarm Anahtar Teslim fiyatı 30.500 TL Teslimat: 10 Ekim (Erginler Mersin)
quote:
Orijinalden alıntı: bortecinenumu
Ford Focus Comfort HB Metalik + Alarm Anahtar Teslim fiyatı 30.500 TL Teslimat: 10 Ekim (Erginler Mersin)
Alıntıları Göster
Abim aldı ama yinede yazım.
Scirocco 1.4 TSİ Sportline 160HP Manuel 65.000Tl
quote:
Orijinalden alıntı: NightGuardian
Abim aldı ama yinede yazım.
Scirocco 1.4 TSİ Sportline 160HP Manuel 65.000Tl
Alıntıları Göster
Temmuz sonunda 2011 model Ford focus hb tdci titanium 41500TL'ye almıştım ama şu an pazarlıkla 43.500TL'ye kadar bıraktıklarını duydum.
quote:
Orijinalden alıntı: @immortal
Temmuz sonunda 2011 model Ford focus hb tdci titanium 41500TL'ye almıştım ama şu an pazarlıkla 43.500TL'ye kadar bıraktıklarını duydum.
Alıntıları Göster
Ford Focus 2011 tdci titanyum 45250 bugün alındı.
quote:
Orijinalden alıntı: sharger
Ford Focus 2011 tdci titanyum 45250 bugün alındı.
hayırlı olsun
park sensörü + telefon kiti 43.500 TL (ötv indirimi zamanı) martta sıparıs anca hazıran 8 de alınmıştı...
quote:
Sedan olunca fiyat farkeder mi?
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Mazda 3 alan var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Denizcan_
Mazda 3 alan var mı?
Alıntıları Göster
skoda octavia 1.6 mpi ambiente +metalik antrasit+zavolli lpg,36700tl,araç bu gün teslim alındı.sizce fiyat nasıl?
quote:
Orijinalden alıntı: hmfz-000
skoda octavia 1.6 mpi ambiente +metalik antrasit+zavolli lpg,36700tl,araç bu gün teslim alındı.sizce fiyat nasıl?
Liste fiyatı ne kadardı?
quote:
quote:
Liste fiyatı ne kadardı?
37000 +960 metalik renk=37960.ben 36700 e lpg dahil aldım.
quote:
quote:
quote:
Liste fiyatı ne kadardı?
Kendileri mi lpg yi taktılar.. Garantiden çıkmadı değil mi..
quote:
Orijinalden alıntı: xweser
quote:
quote:
quote:
Liste fiyatı ne kadardı?
Kendileri mi lpg yi taktılar.. Garantiden çıkmadı değil mi..
bayi kendisi taktı,garantiden çıkmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: Anoren
quote:
Orijinalden alıntı: syakincil
quote:
Orijinalden alıntı: hasanmertoglu
quote:
Orijinalden alıntı: syakincil
2010 Suzuki Splash GLS-H otomatik vites(6 havayastığı,arka koyu camlı,sis farlı model).Şubat ayında liste fiyatı 34400TL idi,Bana 30000'e bıraktılar.Park sensörü,paspas hediyesiyle.
o iğrenç arabaya nasıl o parayı verdiniz merak ettim :S
Öncelikle zevkler,renkler konusunu size hatırlatayım.2008 Autoshow'da görmüştüm beğenmiştim.Bence "İĞRENÇ" lafı da biraz ağır kaçmış,neyse Fiyatlar hakkında biraz bilginiz varsa ve takip ediyorsanız,Şubat ayındaki fiyat seviyelerinde 30bin TL'ye tam otomatik,6hava yastıklı,yol bilgisayarlı,sis farlı,benzini ve vergisi düşük bir model söyleyebilirmisiniz?Üç ekleyip beş ekleyip demeyin limitin sonuydu.Ne alacaktım sokaklarda yollarda her üç araçtan biri olan kafamı nereye çevirsem gördüğüm neredeyse herkeste olan 2 hava yastıklı ,yol bilg.vs vs,olmayan Corsa Essantia mı (o bile 33000 idi),Biraz dur kalkta sıkışık trafikte arıza uyarısı verdiği forumun diğer sayfalarında söylenenen Clio BVR mi almalıydım.Yoksa artık üretimden kalkacak içi dışı vasat kalan,benzini içen Getz mi alsaydım?İkinci el demeyin onun bunun kullandığı ve herkeste olan şeylerle işim olmaz.8 aydır kullanıyorum arabamı gayette memnunum,otobanada çıktım 150 yi gördüm fazlasıyla işim olmaz zaten,şehirlerarası yola da gittim yazın zorlanmadan sollamamı da yaptım,Şehiriçinde de diğer arabalar girip giremeyeceğini düşünürken tık diye parkımı yaptım daracık yerlere.İçine gelince arkada insanlar boyun fıtığı olma riski taşımadan rahatça seyahat ettiler.Önerilerini bekliyorum "hasan mertoglu"arkadaşım,ne alsaydım sence?
Devamlı dağ bayır gezen bir milletiz gibi dev gibi jeepleri,benzinimiz ucuz,park yerlerimiz bolmuş gibi büyük motorlu,büyük hacimli araçları alıp tüp takıtırmayı bıraktığımız zaman bayağı bişey değişmiş olacak herhalde ülkemizde.Son olarak "otomobil bir statü göstergesi değildir".
Kia Picanto bir ihtimal? Bayide 21.500 fiyat verdiler.
Picanto ile Splash ayrı sınıflarda.Picanto A,Splash B sınıfı.Motor,donanım ve ebat olarak bayağı farkları var,Güvenlik ise Picanto 3 yıldız,Splash 4 yıldıza sahip.Picanto,ancak Alto ile karşılaştırılabilr.
quote:
Orijinalden alıntı: Fünfzehn
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
bende 2011 pejo 206 plus aldım 21800 comfort ... arkadaşlar araca lpg takılacak atiker en uygun sizece nasıl sorun yaşarmıyım
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Hocam yanlış hatırlamıyorsam 32.000 TL Sedan comfort olması lazım. En uygun fiyat ve hediye veren bunlar ;)
ERGİN Ford Bayii Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No: 269 Yenişehir/ Mersin 324 3271010