Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ ALANLAR ,SIFIR ARAÇ TEKLİFİ ALANLAR BURAYA (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.569
Cevap
653
Favori
3.264.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mavicili

Arkadaşlar hiç ya da çok az peşinat vererek alınabilecek bir araba kampanyası var mı bildiğiniz?

Geçen ay arkadaşıma almıştık, Ford'da 1.500TL peşinatla 35.000TL'lik araba alabiliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gozden84

quote:

Arkadaşlar hiç ya da çok az peşinat vererek alınabilecek bir araba kampanyası var mı bildiğiniz?

Geçen ay arkadaşıma almıştık, Ford'da 1.500TL peşinatla 35.000TL'lik araba alabiliyorsunuz

arkadasım boyle bir kampanya nerde ve nasıl var ben de uzun suredır boyle birsey arıyorum biraz ayrıntıya girermisin bana mutlu haber verdin eğer varsa böyle bişey
  • Mart ayında 2010 fiesta 1.4 tdci titanium + X paket ve siyah renkli 33.000 e alındı. Hediyesi paspas ve park sensörü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanuzum

quote:

Orijinalden alıntı: gozden84

quote:

arkadasım boyle bir kampanya nerde ve nasıl var ben de uzun suredır boyle birsey arıyorum biraz ayrıntıya girermisin bana mutlu haber verdin eğer varsa böyle bişey

Sabit ödemeli kredi
    Kredinin Vade boyunca eşit taksitlerle geri ödenmesidir.

Dilediğiniz bayiden alacağınız Ford marka "0" kilometredeki aracın KDV+ÖTV dahil fiyatının %100'üne, veya Ford bayilerden alacağınız dilediğiniz marka "2. el" taşıtlarda ise 5 yaşa kadar kredi kullanabilirsiniz.
    Sizin için uyguladığımız taşıt kredisi kampanyalarında, uygun vade ve faiz oranlarından yararlanabilirsiniz.

www.fordfinans.com.tr
    Sayfa Bulunamadı | Ford Finans
    http://www.fordfinans.com.tr/kredi.aspx

• Yeni Megane 3 HB otantik 1.5 85 bg dci 35.000 TL ye aldım. hediye olarak trafik seti, yangın söndürücü, paspas ve park sensörü aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stirkof

Yeni Megane 3 HB otantik 1.5 85 bg dci 35.000 TL ye aldım. hediye olarak trafik seti, yangın söndürücü, paspas ve park sensörü aldım.

eğer doğru ise mükemmel fiyat liste fiyatı 38,200-37,200 arası olan bi araçta net 3000 tl indirim almışsınız...ha ngi bayiden ve nereden aldınız??
  • dün peugeot 308 comfort pack HDİ 90hp manuel vit. ex paket köpek balığı grisi 37.500 TL fiyat aldım
    nasıl sizce arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
  • Derler milletimizde para yok aç yatıyo v.s konuya bak milyarlık arabaları alıp satıyolar

Bende 2006 model arabayı nasıl alsam diye düşünüyorum way be
  • quote:

Orijinalden alıntı: altun_55

dün peugeot 308 comfort pack HDİ 90hp manuel vit. ex paket köpek balığı grisi 37.500 TL fiyat aldım

308 HB 5 kapı 1.6 HDi 90 bg Comfort Pack -->40.910 TL

3.410 TL İndirim yapmışlar. Ancak yeterli değil. Forum içerisinde 37.000TL ye alanlar da var. Hatta iyi bir pazarlık ile 36.500TL ye bile alınabilir. Bulunduğunuz ilin dışındaki bayileri soruşturmayı unutmayın.
  • evimizin 2. aracı olarak haftaya teslim olmak üzere; MEGANE III HB EXPRESSİON DCİ 105 HP BEYAZ RENK = 38.000 TL
    oyak indirimi ilede alınsa, erken ödeme ilede alınsa aynı fiyat çıkıyor...sizce nasıl fiyat???
    hem dizel,üstelik 105 liği,hem yeni kasa, hemde orta paket bir araba için bu fiyat değer diye düşünüyorum....
    ama tekrar söylüyorum bu oyak bir işe yaramıyor demekki, adam indirimi liste fiyatından yapıyor oyak üyesi için; araç 42 den 38 e geliyor, yok vatandaş olarak gidiyorsunuz geç teslim kampanyasındaki 40 TL den gene 38 e düşüyorlar...nasıl iş anlamadım valla
  • teşekkür ederim bende diğer bayilere sormayı düşünüyorum zaten onlardanda bi fiyat alcam sizce 110 bg için 2000 TL daha fark vermek mantıklımıdır bu konudaki yorumunuz nedir.

quote:

Orijinalden alıntı: treex

quote:

dün peugeot 308 comfort pack HDİ 90hp manuel vit. ex paket köpek balığı grisi 37.500 TL fiyat aldım

308 HB 5 kapı 1.6 HDi 90 bg Comfort Pack -->40.910 TL

3.410 TL İndirim yapmışlar. Ancak yeterli değil. Forum içerisinde 37.000TL ye alanlar da var. Hatta iyi bir pazarlık ile 36.500TL ye bile alınabilir. Bulunduğunuz ilin dışındaki bayileri soruşturmayı unutmayın.

• quote:

teşekkür ederim bende diğer bayilere sormayı düşünüyorum zaten onlardanda bi fiyat alcam sizce 110 bg için 2000 TL daha fark vermek mantıklımıdır bu konudaki yorumunuz nedir.

Bu konu biraz arabadan beklentileriniz ile alakalı. Eğer ki aracım 0-100km aralığını 12,6sn değilde 11,3sn de, torku 215 değil 240 olsun gibi bir beklentiniz varsa 110 hp size uygun demektir. Bu 2 aracı test ederseniz beklentilerinize uygun olanı daha kolay seçmiş olursunuz.

Bana sorarsanız 90 hp neyime yetmiyor
  • 2011 audi a5 coupe aldim 4 gun once
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibekir

evimizin 2. aracı olarak haftaya teslim olmak üzere; MEGANE III HB EXPRESSİON DCİ 105 HP BEYAZ RENK = 38.000 TL
    oyak indirimi ilede alınsa, erken ödeme ilede alınsa aynı fiyat çıkıyor...sizce nasıl fiyat???
    hem dizel,üstelik 105 liği,hem yeni kasa, hemde orta paket bir araba için bu fiyat değer diye düşünüyorum....
    ama tekrar söylüyorum bu oyak bir işe yaramıyor demekki, adam indirimi liste fiyatından yapıyor oyak üyesi için; araç 42 den 38 e geliyor, yok vatandaş olarak gidiyorsunuz geç teslim kampanyasındaki 40 TL den gene 38 e düşüyorlar...nasıl iş anlamadım valla

yokmu yorum arkadaşlar...fiyat iyimi sizce bu araba için???

• 308 HB 5 kapı 1.6 HDi 90 bg Comfort Pack > 35.500 +cruze controllü bir paket ve metalik boya ile 37.500
    şirket adına alındığından filo indirimli fiyatı.
  • Filo indirimi nedir, çok farkettirirmi diye merak ediyordum. Burdaki aracın aynısına görallar normal alıcı içinden 37.500TL fiyat istemiş. Yani filonun hiçbir anlamı olmuyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treex -- 29 Eylül 2010; 7:30:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: treex

quote:

teşekkür ederim bende diğer bayilere sormayı düşünüyorum zaten onlardanda bi fiyat alcam sizce 110 bg için 2000 TL daha fark vermek mantıklımıdır bu konudaki yorumunuz nedir.

Bu konu biraz arabadan beklentileriniz ile alakalı. Eğer ki aracım 0-100km aralığını 12,6sn değilde 11,3sn de, torku 215 değil 240 olsun gibi bir beklentiniz varsa 110 hp size uygun demektir. Bu 2 aracı test ederseniz beklentilerinize uygun olanı daha kolay seçmiş olursunuz.

Bana sorarsanız 90 hp neyime yetmiyor

Bende öyle düşünüyorum 90 hp idealdir sonuçta yarışlara katılmayı düşünmüyorum, zaten 90 hp test sürüşü yaptım 110 hp otom. vit. olduğundan yapmadım çünkü sonuçta almak istedğim araç man. vit. ama 90 hp beni ikna etti diyebilirim

• quote:

quote:

evimizin 2. aracı olarak haftaya teslim olmak üzere; MEGANE III HB EXPRESSİON DCİ 105 HP BEYAZ RENK = 38.000 TL

yokmu yorum arkadaşlar...fiyat iyimi sizce bu araba için???

Benim fikrim o parayı megane arabasına vermem ben çünkü göral peugeot dan çıkıp yan tarafdaki renaulta uğradım ve girmemle çıkmam bir oldu reklamlarda aracı görünce renault bu sefer meganı bişeye benzetmiş diye düşündüm ama hiçde öyle değilmiş aynı kalitesizlik ve basitlik duruyo açıkcası benim şahsi görüşüm evime 2. araçda alsam o kalitesizlikte bir araba almam.

• 2011 Honda civic premium liste fiyatı 44bintl

ışıklı kapı nikelaj civic yazısı + arka spoiler + görüntülü park sensörü 41400e aldık
  • otomatik golf alan yokmu yaw şu volkswagen indirim yapmıyo sanırım :(
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.