Şimdi Ara

sıfır araç alımlarını ertelesek... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ertelense de ne olacak iyi bir indirim beklemeyin boşuna...
    sadece bayilerin yıllık kotalarına yönelik indirimler olur o da belli miktarda.
  • imzamda da belirttiğim gibi; tepki göstermezsek, -10 yıl 1 gündür olduğu gibi- giren her neyse, yine bize girmeye devam edecek.

iyi akşamlar forum sakinleri,
    iyi uykular türkiyem.
  • hurda indirimi çıkar
  • hangi 10 bin kardeş 90 bin euro luk arabanın 45 bin eurosu ötv+kdv

vergisiz ötv ötv+vergisiz kdv kdv dahil tescil t oplam
    BMW 528i xDrive 42.000 33.600 75.600 13.608 89.208.- 782,00 89.990,00
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

imzamda da belirttiğim gibi; tepki göstermezsek, -10 yıl 1 gündür olduğu gibi- giren her neyse, yine bize girmeye devam edecek.

iyi uykular türkiyem.

Tepki olsa ne değişecek? İndirim yaparlarsa kesin bunun sonuda benzin fiyatları gibi bir kısır döngüye girer, işte o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkwasheree

quote:

imzamda da belirttiğim gibi; tepki göstermezsek, -10 yıl 1 gündür olduğu gibi- giren her neyse, yine bize girmeye devam edecek.

iyi uykular türkiyem.

Tepki olsa ne değişecek? İndirim yaparlarsa kesin bunun sonuda benzin fiyatları gibi bir kısır döngüye girer, işte o zaman

o döngü oluşurken neredeydi acaba akıllar? ben söyleyeyim: kimisi kömürünü tartmakla, kimisi makarnasını pişirmekle meşguldü.

• quote:

quote:

quote:

iyi uykular türkiyem.

o döngü oluşurken neredeydi acaba akıllar? ben söyleyeyim: kimisi kömürünü tartmakla, kimisi makarnasını pişirmekle meşguldü.

O akılların çoğu hala o şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

ÖTV daha da artırılsin, ülkenin kazandığını otomobil alarak dışarıya gönderiyoruz. Uretmiyoruz sürekli alıyoruz.

üretmedik, pek üretecekmiş gibi de durmuyoruz. (bkz: 10 yıl önce dış borç / 10 yıl sonra dış borç: 130milyar $ / 307 milyar $)

neyse,
    iyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

ÖTV daha da artırılsin, ülkenin kazandığını otomobil alarak dışarıya gönderiyoruz. Uretmiyoruz sürekli alıyoruz.

üretmedik, pek üretecekmiş gibi de durmuyoruz. (bkz: 10 yıl önce dış borç / 10 yıl sonra dış borç: 130milyar $ / 307 milyar $)

neyse,
    iyi akşamlar.
  • quote:

O akılların çoğu hala o şekilde

maalesef.

bu arada üstteki mesajım 2 kere yayınlanmış, kusura bakmayın.
  • işte bu
  •  sıfır araç alımlarını ertelesek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcak

sıfır araç alımlarını ertelesek...

• Merak etmeyin KDV artacakmış diye bir haber çıkar herkes zam gelemden laalım diye yine satış rekoru kırarlar. Bu devirden sonra indirim beklemeyin. Hepsi de bi şekilde satıyorlar. Sıraya bile yazıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metemetemete

ötv indirimi gelir mi sizce?
    böyle bir duyumum yok tabi ancak haberlerden takip ettiğim kadarıyla otomobil satışlarında belli oranda da olsa bir düşüş var.
    zaten çok sayıda araç var ve galericilerin elleri de araç dolu.
    30bin tllik aracın 10 bin tlsi vergi yazık günah
    sizi bilmem ama ben bu parayı kazanıncaya kadar canım çıkıyor

üstelik işin komik tarafı bu vergiler dolaylı olarak ikinci ele de yansıyor.
    adam aracı 30 bine aldıysa bir kaç sene sonra 25 bin falan diyecek
    yani öyle bir ikinci elki aracın sıfır maliyetinden daha yüksek
    aba a
    (hesaplarımı kabaca yaptım yanlışlık varsa düzeltiniz)

bak güzel arkadaşım...

başta açtığın konu ile dalga geçtik sandın ama değil...

bu forumda milletin sıfır araba aldığını sanıyorsan yanılırsın.. çünkü forumun %99.5 i 17-18 yaş aralığında... yani bu forumda sıfır araç alan üye sayısı yıllık 50yi geçmez... bakma sen şunu aldım bunu aldım sıfır araç tavsiye konularına hemen hemen hepsi fakedir onların...
    en basitinden golf 7 ana konusunda 50-60 sayfa yazıldı çizildi.. ama emin ol okadar yazıp çizenden ya 1 tanesi ya 2 tanesi gerçekten aracı alacak güçte olanlardır...

umarım ne demek istedğimi anlamışsındır...

bu arada konu ufaktan ufaktan siyasete kaymaya başlamış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 5 Kasım 2012; 8:13:32 >

• zaten o vergilerdeki amaç sıfır araç satışını düşürmek
  • Halkımızın tepki özelliği olmadığı için tüm bunlar oluyor zaten. Tepkiden kastım bağırıp çağırma değil. Her dönem kendi zenginlerini yarattığı için de dengeler korunuyor.Her halk hakettiği şekilde yönetilir diye bir söz var.

Peşin parayla araba alan, ev alan kalmadı galiba. Şimdi krediyle gelen bir bolluk ve fiyatlarda şişkinlik var. Herkes böyle devam etmesini istiyor. Borçla lüks hayat sürüyoruz. Umarım hükümet gitmez de bu düzen bozulmaz. Dengeler pamuk ipliğinde... ama pamuk ithal, yerli kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eng.

Halkımızın tepki özelliği olmadığı için tüm bunlar oluyor zaten. Tepkiden kastım bağırıp çağırma değil. Her dönem kendi zenginlerini yarattığı için de dengeler korunuyor.Her halk hakettiği şekilde yönetilir diye bir söz var.

Peşin parayla araba alan, ev alan kalmadı galiba. Şimdi krediyle gelen bir bolluk ve fiyatlarda şişkinlik var. Herkes böyle devam etmesini istiyor. Borçla lüks hayat sürüyoruz. Umarım hükümet gitmez de bu düzen bozulmaz. Dengeler pamuk ipliğinde... ama pamuk ithal, yerli kalmadı

yoooo ben arabayı peşin para ile aldım... param varsa alırım, yoksa bakarım mantığında bir insanım...
  • kendı arabamızı uretmedıkce ve yerlı malı kullanmadıkca boyle seylerın cok da anlamı olmayacaktır. ınsanların buyuk bolumu bır tepkı vermek ıstese bıle yapacak bır seylerı yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.