Şimdi Ara

ÖZGÜR otomobil sohbet KONUsu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
5
Favori
3.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

araştırmalarıma göre lastiklerden memnun olan yok. dandik lastikler yüzünden kayma çok oluyor sanırım.

• salagil kullanıcısına yanıt

Hocam ona bakmadım cidden eğer ondan ise direkt degistirin 15k için değmez hayati şeyler bunlar, hangi lastikle geliyormuş koreliler kafadan hankook koyabilir,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

hele bi alayım da, değiştiririm :)

Nexen 245 45R 20 KGM Torres EVX Orjinal sahibinden.comda - 1205290441 sanırım lastikler bunlar. memnun olan yok gibi

Evet bayaa başarısız görünüyor, bizim ülkeye gelmez,

• Torresden uzak durun arkadaşlar. Vaktim olunca detaylı anlatırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ALBAY kullanıcısına yanıt

Çekirdeğimi aldım, bekliyorum. anlat bakalım.

Detayına girerim. 1 yedek parça sorunu 2 vadettiği menzili verememesi. Elektrikli için konuşuyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ALBAY kullanıcısına yanıt

Herhangi bir aracın wltp vergisine güvenmiyorum. Kgm baya abartmış tabi. 15 yıllık şoförlüğümde bir araç pert ettim, parça beklemeli bir arızam da olmadı, hep sıfır araç aldım.

Yazdıklarınızı bilerek almak istiyorum zaten. Bu fiyat bandında alınacak elektrikli araçların parça sorunu olmayanını yok. Bizim ülke için genel olarak elektrikli araç erken bence. Benimkisi macera olacak.

• Konuyu şimdi gördüm..Bir şeyi merak ettim..Konunun adının ÖZGÜR otomobil sohbet KONU su olmasının esprisi nedir? Yani başka konularda yapılamayan neleri yapabiliyoruz burada.. Sevmediğimiz markalara dümdüz gitmek serbest mi mesela  ? Öyleyse Vw ve Renault başta dalacağım da  

Edit :Şimdi gördüm kısa süreli hapis cezası almışsın derin DH  operasyon çekti demek ki..Sayılı saat çabuk geçer canını sıkma..şunun şurası 5 saat kalmış oruç açmaya 

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.