araştırmalarıma göre lastiklerden memnun olan yok. dandik lastikler yüzünden kayma çok oluyor sanırım. |
ÖZGÜR otomobil sohbet KONUsu (4. sayfa)
-
-
Hocam ona bakmadım cidden eğer ondan ise direkt degistirin 15k için değmez hayati şeyler bunlar, hangi lastikle geliyormuş koreliler kafadan hankook koyabilir,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hele bi alayım da, değiştiririm :)
Nexen 245 45R 20 KGM Torres EVX Orjinal sahibinden.comda - 1205290441 sanırım lastikler bunlar. memnun olan yok gibi
-
Evet bayaa başarısız görünüyor, bizim ülkeye gelmez,
Torresden uzak durun arkadaşlar. Vaktim olunca detaylı anlatırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çekirdeğimi aldım, bekliyorum. anlat bakalım.
-
Detayına girerim. 1 yedek parça sorunu 2 vadettiği menzili verememesi. Elektrikli için konuşuyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herhangi bir aracın wltp vergisine güvenmiyorum. Kgm baya abartmış tabi. 15 yıllık şoförlüğümde bir araç pert ettim, parça beklemeli bir arızam da olmadı, hep sıfır araç aldım.
Yazdıklarınızı bilerek almak istiyorum zaten. Bu fiyat bandında alınacak elektrikli araçların parça sorunu olmayanını yok. Bizim ülke için genel olarak elektrikli araç erken bence. Benimkisi macera olacak.
Konuyu şimdi gördüm..Bir şeyi merak ettim..Konunun adının ÖZGÜR otomobil sohbet KONU su olmasının esprisi nedir? Yani başka konularda yapılamayan neleri yapabiliyoruz burada.. Sevmediğimiz markalara dümdüz gitmek serbest mi mesela ? Öyleyse Vw ve Renault başta dalacağım da
Edit :Şimdi gördüm kısa süreli hapis cezası almışsın derin DH operasyon çekti demek ki..Sayılı saat çabuk geçer canını sıkma..şunun şurası 5 saat kalmış oruç açmaya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X