Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
2.011
Cevap
181
Favori
142.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anyhill

İStediğiniz şekilde olması halinde sayfada kaymalar oluyor, bu konu üzerinde daha önce çalışılmasına rağmen verimli bir sonuç alınamadı. O yüzden bu şekilde kaldı.

Alıntıları Göster
    Üyesi olduğum yazılımcılara ait bir site var. Biri diğerini enhellediğinde ikisi için de diğeri buhar oluyor tamamen ve güzel çalışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Bu sitenin altyapısı taa türkçe resmi dil olarak kabul edilmediği kadim zamanlara dayanıyor. O yüzden o tür kod satılarını eklemeleri çok zor. Yeni bir altyapıya geçmeleri gerekli, o da en azından aylar sürer. Bu da para kaybı demek.
  • Dövizde ki her artış ötv indirimi olarak geri döner. Taa ki sıfırlanana kadar. Yalnız tecrübe edildiği üzere döviz bazında araç fiyatları düşüyor.

• Araç arayan varsa sıfıra yakın 2.el araçlar var baya uygun kredi oranları mevcut. Kemal TEPRETOĞULLARI Renault bayisi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _RuLazz_ kullanıcısına yanıt
    Güzel bir paylaşım olmuş, teşekkürler. Bu tarz uygun. Faiz Oranı olan yerleri araştırıyoruz biz de. Şu an en uygunu intercity.

• Nissan, Navara Platinum modeline bir seferde 12.000 TL zam yapmış. Ellerindeki "uygun fiyatlı" stoklar bitti galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _RuLazz_

Araç arayan varsa sıfıra yakın 2.el araçlar var baya uygun kredi oranları mevcut. Kemal TEPRETOĞULLARI Renault bayisi

Mais İzmir 2.el kısmında da avantajlı araçlar oluyor.

1000 kilometrede 2017 hb megane dizel Manuel touch 102 bin idi

2018 model 8 binde dizel otomatik touch megane sedan 117 bin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgurmumcu kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Intercity hep flo araçlarını mı satıyor?

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Orayada bakıyorum doğrudur. Onların faiz oranı nasıl bilmiyorum ama Kemal TEPRETOĞULLARI da farklı araç ve modeller var faiz bandı 1.20-1.40 arasında fiyatlar piyasa üstümü değil mi bilmiyorum ama bana uygun geldi biraz. Oradan düzgün bir araç alınabilir.

Filo olan da var, bireysel kiralamada olan araçlar da var. Bir kaç ekspertiz firmasına da sordum, araçlarda herhangi bir sıkıntı çıkmamış bugüne kadar..
    25.000 12 ay 0.99 gördüm sanırım

25 bin TL, 15 ay, 0,99 faiz oranı..
    Gayet iyi.

• Şimdi baktım Egea için kullanılacak kredi miktarı ve oranları. Bence daha uygun oran ve miktar yok.Çok satmasına şaşırmamak lazım.
    SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA  KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.)

Bunlar kampayalı faiz oranları eğer bunu kullanmak istersen liste fiyatından alman gerekiyo arabayı. Biz baz donanım egea aldık bu faizi istersek 10.000 tl daha üstünd fiyat koydu.

Arabanın çok satmasının bu kredilerle alakası yok 1.4 easy ler en ucuz sıfır araçlardı. Biz krediyi 2.39 dan kullandık.

• sarper26 kullanıcısına yanıt
    Bankalar 1.99 dan veriyor. Neden o orandan kullandınız?

Yok arkadaşlar hangi banka 1.99 veriyo. Bir tek ing gördüm o da 1850 findeks falan istiyor. Ayrıca 48 ay kredi lazımdı bireyseller 36 veriyo maksimum. Yani reklamlarda 1.99 var ama reelde öyle bir faiz yok maaesef. Şu an 2.20 2.30 arası

• TEB ve ING veriyor biz ön onay almıştık.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarper26

Yok arkadaşlar hangi banka 1.99 veriyo. Bir tek ing gördüm o da 1850 findeks falan istiyor. Ayrıca 48 ay kredi lazımdı bireyseller 36 veriyo maksimum. Yani reklamlarda 1.99 var ama reelde öyle bir faiz yok maaesef. Şu an 2.20 2.30 arası
    Hocam kuveytturk iyo oranlar veriyor kasko onlardan olmak sarti ile baktinizmi oraya

• cnyttt kullanıcısına yanıt
    Kasko onlardan olduktan sonra benim işime gelmez çünkü ben kaskoyu çok uyguna yaptırıyorum personel olduğum için.

Bu arada kasım sonunda bağlamıştık biz o zamanla şimdi farklı olabilir. Öyle çok banka banka dolaşmadım.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.