Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.) (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.036
Cevap
173
Favori
146.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-40C3726D0

tiggo 7 paramparça

SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA  KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.) SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA  KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• bukimyahu B kullanıcısına yanıt
    Zam filan yok

Hurda teşviki de yok

Elde patladı hurda stoklayanlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    Fan fin fon alınmaz diyoruz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 25 Şubat 2025; 14:7:50 >

TARCANLAR TUNİNG EKSPERTİZ (merkez)youtube
    NİSSAN ARAÇLARDA, SIFIR DAHİ ALSANIZ KAPILARDA SÖK-TAK VARDIR?ÜRETİMDE HER ARACIN KAPILARI SÖKÜLÜR?
    https://www.youtube.com/watch?si=RwOyAboLPvvmMQiI&v=QAXnQb-bNX0&feature=youtu.be

• Evet biliyorum da satarken sıkıntılı. Çamurluk 115 mikron ama kaput 250 mikron çıkınca alıcı-satıcı meydan muharebesi çıkabilir. Dağdan inmiş adama "abi bunlar fabrikasyon, hepsi böyle bunların" diye anlat dur sabaha kadar.

• Bir tarafta 2 ye bölünmesine rağmen 2 kişinin canlı çıktığı chery kazası, diğer tarafta düz duvara vurup 2 kişiyi öldüren torres.

SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA  KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.)

SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA  KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.)

Torrestekiler,emniyet kemeri takmayan cahil vatandaşın sonu . Bunu da belirt bari yazarken işine gelmedi sanırım.

İkiye bölünen cheryden sağ çıkınca,chery başarılı mı oldu şimdi? Tofaş kazaları da var 2 ye bölünüp sağ çıkan??!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40C3726D0 -- 26 Şubat 2025; 10:45:17 >

• Belki chery de daha önceden kazalıydı ve tofaş gibi topladılar. Nerden biliyoruz değil mi?

• Ya ikiye ayrilmis bmw mersedes resimleri de var internette. Kaza nasil oldu adam kac km ile gidiyordu çarptığı sey ne kadar saglamdi bunlari bilmeden bos konusuyorsunuz

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Şu işe bu kadar paranoyak şekilde kafayı takan tek ülke dünya üzerinde Türkiye.. Bu hassasiyeti, neden ben bu kadar uğraşıyorum bir araba almak için diye soegulasaydi böyle dertleri olmayacaktı
    Hep hoş işlerin peşindeyiz..

• Doğan efendi, bunun da videosunu çek de izleyelim. Sadece cherynin altını üstünü, sağını solunu kurcalamaya benzemiyor tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 28 Şubat 2025; 22:5:22 >
  • Bu konu ile ilgili yeni bir konu açılmıştır.

https://forum.donanimhaber.com/sifir-arac-fiyat-performans-oneri-sohbet-konusu--160963938

Buradan devam edelim. Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.