Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.) (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.036
Cevap
173
Favori
146.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1.2 bekleyenler var da ondan dedim :) öyle bir şey mümkün değil..
    Omoda 1690
    Tiggo 7 pro 1790
    Tiggo 8 pro 1990

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 6 binde de v kayışını kopartmazsın be reno.

SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA  KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 2 Şubat 2025; 14:45:19 >
  • T-roc life 1610 arca ankara

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    Bu tür arızalar tüm arabalar da var arkadaşlar.1000 km de dsg arızası olan da var

• Sahibinden.com ilan verdim aracımla ilgili oneri tavsiyeniz varmi nasıl hızlı satabilirim egea 2023 1.4 sedan 30 binde 765 fiyat ahmet can ardıç bakabilirsiniz

• SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA  KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.)

• Mehtumem kullanıcısına yanıt
    Satamazsınız,çünkü 2023 30 bin km lerde 700 tl lere ilanlar var, neden sizinkine 65 tl fazla versinler, 700 tl yazan da araç başında 670 tl lere kadar düşüyorsa ?? Siz de 700 tl ye inin ilanı satılır,bu kadar basit,aynı malın daha ucuzu ilanda iken sizinki neden satılmıyor diye düşünmeye gerek var mı? Hiç mı bakmıyorsunuz muadili olan diğer ilanlara?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40C3726D0 -- 3 Şubat 2025; 21:45:59 >
  • Yok öyle bir ilan hasarsız ve lpg bana gonderirmisin.prins lpg şuan 55 bin taktırmak benim araç benzin&lpg

• 2023 30 bin km

• Bana gonderirmisin

• Mehtumem kullanıcısına yanıt
    Parça parça yazamanıza gerek yok,forum facebooka döndü resmen.

O zaman belirtin başta LPGyi,paketini, güzelce yazın,taksit taksit konuşmayalım.

Lpg varsa garanti dışı aracınız, artı birşey gibi gözükse de kimine göre de 2 yaşında iken garanti kapsamı dışında kalmış bir araç olarak bakacak araca

• Anladım teşekkür ettim burası fikir sormak için uygun bir platform değil yanlış kişilere sordum daha dikkatli olurum insan kalitesini de öğrenmiş oluyorum bu vesileyle

• ALBAY kullanıcısına yanıt

• masterap M kullanıcısına yanıt

Haklısınız, T10X finansman seçeneğiyle mantıklı gelmeye başladı bu durumda bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: acquiles

Cherry yatırımı şubatta açıklanacak gibi duruyor.
    Onu beklemek gerek.
    Byd deki gibi indirim direk ürün fiyatına yansımaz ama 100-200k indirim yansisa, Byd taca çıkar. Çıkmamak için de fiyatı düzenleme yoluna gidebilir..

BYD'nin olması gereken fiyatının üzerinde açıklaması halihazırda tepki yarattı ve seal u dm i bulunabilir duruma geldi hele ki CEO'nun açıklamalarından sonra. Bu yüzden şimdilik vazgeçme kararı aldım ben de.

• blasko77 kullanıcısına yanıt

eh be hocam her elimde hıyar var diyene elinizde tuz koşuyorsunuz.

size ne çözümü sunacaklar ki? en fazla bir soğuk su ısmarlarlar çünkü yapacak bi şey yok.

millet kendini yırttı o donanıma o araç satılmaz diye. kazık diye. hiç mi kulak asmadınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt35 -- 4 Şubat 2025; 11:51:58 >
  • bozkurt35 kullanıcısına yanıt
    😁 hocam ben bu olayı yaşayan arkadaşın dış sesiyim.

Alıntıladım konuyu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.