Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.) (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Kenjuro Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.961
Cevap
176
Favori
138.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BYD fiyatlarının sıfır gümrük vergisi ve %50’lik ÖTV kıyağına rağmen chery’den yüksek olması, Ortadoğu ülkeleri ve muz cumhuriyetlerinde görülen ama resmî rakamlara yansımayan Humus bedelinden kaynaklanıyor olabilir…

Bu durumu sadece BYD veya Türkiye distribütörü ALJ’nin açgözlülüğü ile açıklamak doğru olamaz diye düşünüyorum.

Kaldı ki, BYD gibi pazara yeni giren Çinli bir üretici için pazar payını yükseltmek ve premium veya niş olmayan bir marka olarak sürümden kazanmak daha mantıklı bir strateji gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zylinderkopf -- 25 Ocak 2025; 0:59:53 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• ALBAY kullanıcısına yanıt

Bu skandallar büyüyerek artıyor gibi çünkü hiçbir yaptırımı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Stokta doluya maruz kalmış. Bu tip araçlar farklı markada da tamir edilip sıfır olarak satılıyor burada bir gariplik yok.
    Fakat bu bilginin kullanıcıya bilgi dahilinde indirimli satılması gerek.
    Bir kaç önce farklı bir markadan nakliye hasarlı bir parça değişen ve lokal boyalı fakat bundan sebep ciddi indirimli fırsat aracı ilanına denk gelmiştim.. Doğru olan bu.

Fakat ülkede her satıcı düzgün iş yapmıyor. Özellikle bayi özelinde farklı uygulamalar çok oluyor aynı marka için..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Kaptan nissan qashqai n connecta hakkında yorumun nedir

• aynı fiyata 2. el tonel mi sıfır qq nconnecta mı sizce

• Qq connect 1.7 üstü verilmeyecek bir araç

Üstünü verirseniz tabiki almayız demezler

Vermezseniz kampanya gelir.

Adetli giriş yaptı..

Toplu olarak 10 adet alım yapılacağı bildirilip daha uygun fiyatlar alınabilir.

Bununla ilgili grup kurulabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blasko77 -- 26 Ocak 2025; 12:6:43 >
  • Golf 8 gti miş araç. Bu arabadan sağ çıkmış eleman. Burnum kanamadı diyor. Motor başka bi yere uçmuş. Lütfen yağmurlu havalarda sürat yapmayalım.

SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA  KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.)

• Hırvatların boykot işe yaradı..

SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA  KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.)

• Byd premium imkansız olamaz ucuz yollu premium algisi yaratan marka hedefimiz var dese eywallah. Oda sadece han için geçerli gerisi yaramaz. Malzeme kalitesi çok vasat yani Tesla 10 kat daha premium seal u ya göre. Gidin test sürüşü yapın koltuk kumaşlarını ve kapı plastik malzemelerine bi elinizi sürün. Sonra kaportayi bi tırnakla tıklayın sacın kalınlığını anlayın.. Sonra bide mümkünse sürün çıkıp bide gidip Teslaya bakın farkı anlarsınız..Tesla bile ben premium olcam demiyor gelmiş Byd olacakmış.
    Cherrynin teşvik almış ve bunu fiyata yansıtmak yerine cebe indirmiş hali bunlar. Cherrynin ek vergi öncesi %80 ile sattığı fiyatlara bile verme gereği duymadı adamlar.
    Bu millet keriz nasılsa fabrika parasını onlardan çıkarırız demiş adamlar nasıl köprü ve havayollari sözde yatırım olup parası bizden çıkıyorsa buda aynı ..
    Avrupada millet almadı paşa paşa aracı firmayı çıkarıp indirime girdiler ama bizim millet anlamaz boykotdan 3 kuruş ucuz alcam diye 5 kuruş kazık yer. Alma kardeş 1 sene dayan elindeki aracla ilk aracınsa Tesla al Togg al C4x al Grandland al 408 al bak bakalim adamlar nasıl fiyat kırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vampirelf -- 26 Ocak 2025; 17:30:56 >

çok geçmiş olsun

• blasko77 kullanıcısına yanıt

Nissan da dediginiz gibi sanki kampanya lar devam edecek gibi toplu alimda fiyat en az%5 aşağı inecektir

• Byd,cherry ve tesla büyük hayal kırıklığı yarattı bende.Örneğin tesla da durdurulamayan otomasyondan kaynaklı hata nedeniyle olan yangın.Araç yangın sırasında kendini kilitlediği için şans eseri sadece ön şöför koltuğu aktif Adam kendi çıkıp bagajdan yangın tüpünü alıp bataryaya sıkmak istiyor ama o da ne bagaj kendini kitlemiş ve açılmıyor.Aracı da itfaiye söndürene kdr araç yanıyor.

Isı pompası denen aleti bir türlü yapay zekaya entegre edip bir bataryadaki aşırı ısınmayı ve parça yanıgınını araç tabletinde gösterecek veya haber verecek otomasyona bir türlü geçemediler.Yani bataryayı dışardan hem yangın tüpüyle söndürebilme imkanı olacak hem de ısısı artan batrayayı sistem kapatıp yedek bataryadan aracı yola devam ettirebilme teknolojisini bu adamlar nasıl hala akıl edemediler aklım almıyor bir türlü.Araçta bir kontrol paneli var,ısı ölçer var e bide yedek bataryayı 2 batarya arasında belli bir uzaklıkta alt depo kısmına yakın bir yere entegre etmek var.Şimdi bunu bu adamlar nasıl yapamıyor anlayamıyorum.Muhtemelen bu dediğimi avrupalılar akıl edemeyecek yine çinliler yanan araçlardaki sorunu bulana kdr deneye yanıla ögrenecekler.Ama o zamana daha cok var ve ben elektirkli ve hibrid e kesinlikle dokunmayacağım

Şu düşüncem var citroen c4,picasso,nissan,DS 4,toyota.Bu araçlar dısında bize bir secenek bırakılmıyor.Görüntü o ki elektrik mevzusu cok ince detaylı ve tüm dünyanın üstüne sadece 5 milyon dolar yerine 5 10 milyar dolar harcaması gereken ciddi bir mühendislik işi gerektiriyor ve ucuza kacmak bu işte malesef yürümüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edu_87 -- 29 Ocak 2025; 10:25:51 >

Kimse kusura bakmasın aracı bu hale getirecek kadar hızlı sürdüyse geçmiş olsun dilemem.

ya başkasına vursaydı? ya bana vursaydı?

• Fiyat konusu yine patladı galiba, girebilen var mı?

• edu_87 E kullanıcısına yanıt

Hiçbir araç yangın sırasında kendini kilitlemez, düğme değil kolla kapıyı açarsınız tesla'da sadece. Yani öyle şans eseri koltukta elektrik var falan olmaz,

Pil yangını ise zaten yangın söndürücü ile falan söndürülmez.

Ayrıca bize gelen tesla'ların pilleri alev makinesi ile uğraşsan zor yanar lpf pillerde öyle bir sıkıntı yok,

Zaten neredeyse tüm elektrikli araçlarda araç içi ve pil sıcaklığı 60 dereceyi geçerse fan açar tesla gibi araçlarda 45 dereceyi geçince üstüne birde isterseniz kabin dahil soğutulur ayarı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 29 Ocak 2025; 22:26:50 >
  • Merhaba, BYD Seal u Dmi almayı planlıyorum ama aklıma takılan bir konu var. Aracın fiyatı beklentilerin üzerinde olsa da yine de daha öncesinde 2.200 e alıcı bulduğu için indirimli sayılır bana göre. Bu araç ikinci elde sizce çok değer kaybına uğrar mı bu konu hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Hocam peki o dediğiniz olayı neden togg da yapamıyorlar veya fazla mühendislik ve arge gerektirdiğinden dolayı mı

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.