< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.) (96. sayfa)
-
-
BMW X1 vs MERCEDES GLB fiyatları ikisinin de 3.5m civarında sizin tercihiniz hangisi olurdu ve neden ?
-
İkisi de anlamsız pahalı.. Logoya verilen para.3. 5 ederi araçlar değil kesinlikle.
İlla biri tercih edilecekse x1 derdim glb nin arkası doblo gibi.. Zevkler ve renkler kısmı tabi. Size bağlı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dün sizinle aynı araçtan (2013 0.9 tce manuel icon clio) opel crossland 2024 sıfır araca geçtim. Hacim olarak ve baş mesafesi olarak cliodan daha geniş hissettiriyor bagajı da daha iyi geldi bana. Bence bütçeyi zorlayamıyorsanız bir gidip inceleyin derim galeriler 1080 e bırakıyor şuan.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba hocam, hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah.
Çok güzel denk gelmiş buraya yazmanız o da aklıma gelen araçlardan biriydi, gidip bir inceleyeyim o halde fiyatı da uygun gözüküyor 2024 araç için.
Bu arada hiç Mokka baktınız mı? Mokka-Crossland karşılaştırması nasıl olur acaba.
-
Crosslandin tavanı yüksek ama 6 ileri, mokka daha dar ama 8 ileri, mokkanın yol tutuşu daha iyi, daha teknolojik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEVENİNTEORİ -- 22 Ocak 2025; 9:10:11 >
5-6 yıllık 3008 kullanıcısıyım ve artık premium bir marka araç tercih etmek istiyorum, bu fiyat aralığında daha iyi bir tercih var mı sizce fikirlerinizi almak isterim.
Ek olarak iç tasarım olarak glb, dış olarak x1 hoş duruyor
-
Tasarım kısmı aynen dediğiniz gibi ama glb ve x1 gerçekten marka değeri üstüne kurulmuş modeller.. Logoları çıkarırsak standart bir AB aracından farkları yok eksileri dahi var..
İlla alman olsun diye bir şartınız yoksa DS modellerine bakabilirsiniz. Premium hissi konusunda x1 ve glb ye göre daha iyiler kesinlikle..
3008 den küçük olmasın diyorsanız Ds7 bakabilirsiniz, boyut kuculebilir derseniz Ds4 bakılabilir..
instagramOtomobil Gezgini | Araç İncelemeleri | Güncel Teknolojiler on Instagram: "Sizce Ford Mondeo neden tutmadı ? .......#ford #mondeo #toyota #renault #otomobil #araba #bmw #audi #sedan #premium #sanayi #keşfet #keşfetteyim #keşfetteyiz"https://www.instagram.com/reel/DEzrrjsuvL1/?igsh=ZnEwbXlzYTNtYnJ1
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bütçen müsait ise al arkadaşım, keyfine bak.
Kimdeye sormayın. Herkesin kafası başka başka!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu an c200d var. Ben de bazen iki araçtan birisine geçmeyi düşünüyorum. Eşim x1'e yakın, glb'nin tasarımını sevmiyor. Ben glb seviyorum hem daha iri bir araç hem de mercedes. Son zamanlarda el altından elektrikli ve hibrit x1'leri uyguna vermeleri de beni soğuttu. Makyajlı glb progressive aldı arkadaşım. Multimedyayı iyileştirmişler. Donanımı güzel. İç hacim de çok iyi.
-
Glb'nin iç tasarımı çok hoş ve iç hacim olarak çok iyi, x1'de dış tasarımda çok sportif ve hoş görünüyor. Karar vermek gerçekten çok zor.
X1 ile ilgili paylaşımları, yorumları ben de gördüm. Bu konu canını sıkıyor insanın. X1'de ekstra olarak kol dayama kısmının parçalı olması da hoş durmuyor bana göre bir çok açıdan aslında glb önde ama genç yaşın ve gösterişin büyüsünü kapılıyor insan X1'de en azından benim için öyle :)
-
Cupra leon vz line mi yoksa golf style 1.5 etsi 116 mi karar veremiyoruz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen yıl aynen sizin durumunuzdaydım. TUCSON aracımı yenileyip Premium bir SUV almak istedim ve X1 , XC40 , GLB , Q3 baktım. Fiyat/performans bulduğum için Q3 aldım. Çokta memnunum.
Ama GLB çok araştırdım kullanıcılar çokta memnun değil gibi konuştular. X1 ise çok güzel ve kullanıcıları baya memnundu. XC40 saçma salak bi araçtı çok araştırmaya çalıştım ama pek bişi öğrenemedim. Bence bütçe sorun değilse X1 bu klasmanda alınacak bir araç. Yüzü eski yenilecek ama oturmuş bi kasa düzgün trim olmayan kaliteli Premium olsun derseniz Q3 de olur.
Ama ne olur Fiyat / performans diyip bü dörtlüden başka araç önerenlere aldanmayın sonrasında hep içinizde kalacak. yok cupra yok Lexus yok DS yok Alfa-romeo vs vs vs bu tip araçlar her dönem öenerilir sonrası fıssssssssssssssss.
Premium bizim ülkede bellidir. Mercedes , BMW , AUDİ, VOLVO (Üst düzey premiumlar konumuz değil bizim gibi normal insanlar için)
-
Yorum için teşekkürler, audiye bir türlü ısınamadım nedense. Volvo hiç düşünmedim bile çünkü tasarım olarak beğenmiyorum pek. x1 ve glb ikisini de test edip öyle karar vereceğim sanırım ama x1'e şuan daha yakınım sonucu ne olursa olsun pişman olmayacağımı düşünüyorum.
-
Kullandınız mı bilmiyorum, marka savunmak için de söylemiyorum,
DS7 in konforu ile x1 ve glb konforunu kıyaslamak içi. Bu araçları tecrübe etmemiş olmak gerek..
Lexus da aynı şekilde, bir kullanın sonra konusalim:)
Premium markadır değildir oralara girmiyorum.. Hissiyat ve konfor olarak bakıyorum..
Yoksa Mercedes gla da premium hesapta, evlere şenlik fp olarak..
Derseniz ki marka adı benim için Premium demektir. Ona itirazım yok. Mercedes BMW premium markalardir.. Böyle bir tercih varsa kişinin, ayrı konu..
Piyasa araçlarıdır her zaman alıcısı vardır, statü simgesi olarak görünür vs. araçtan beklentinize göre değişir. Kişinin beklentileri bu yönde ise ona göre tercih yapmalı.
Not: cupra premium sınıfında zaten değil, markanın da böyle bir iddiası yok. Cupra markası vw grubunun sportif görünümlü modeller ürettiği bir markadır bkz cupra ceosu açıklaması.. Kaldı ki cupra ve konfor iki alakasız kavram.son derece konfrosuz (hem darbe sönümleme hem yalıtım anlamında) otomobiller cupralar. Tuning bodykit takılmış VW olarak düşünebilirsiniz ki bazı standart vw modelleri de cupra dan daha konforlu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 22 Ocak 2025; 14:2:34 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Maksimum 1.150 otomatik ne alınabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burada herkesin kendine göre bir fikri var kimi X1 beğenir tasarım olarak kimi GLB gibi bir modeli. Tasarım ve güzellik kavramları görecelidir ve doğru yanıtı bulmak istiyorsanız gidip sizi en çok etkileyen ve aklınızda olan modelleri inceleyeceksiniz. Q3 Sportback tasarım olarak çok güzel mesela ben çok beğenirim ama iş üretim tekniğine geldiğinde aralarında en iyi model GLB.
Bizde BMW ve Mercedes-Benz ile Volvo ve Kia marka araçları kullanıyoruz aile içinde. G30 kasayı geçen hafta sattık yeni W214 siparişi verdik kardeşim için. Bu tercihi yaparken aklımızda hep yeni 5 serisi vardı ve yeni 5 serisinin tasarımını ve içindeki kalite hissini yeni E serisine nazaran daha zayıf bulduk W214 ü detaylı inceleyip test ettikten sonra. Ama bir başkası tam tersini söyleyecektir. Çünkü tasarım ve güzellik beğeni kavramı görecelidir ve saygı göstermek gerekir. Ama aralarındaki mühendislik farkı aracın gerçekten daha iyi olup olmadığını anlatır, yıllardır hepsini kullanmış ve aracıyla bağ kurmayı bilen deneyimli olan bir sürücüye.
Test imkanınız varsa mutlaka test ederek satın almanızı tavsiye ederim. Tavsiye üzerine değil duygularınız üzerine otomobil almaya bakın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 22 Ocak 2025; 16:17:54 >
-
Hocam bnm iş yerinden müdürüm hurda Clio yu galeriye 200bin tl ye okuttu nissan juke aldık ona adama dedim ki abi lüks düşünen alman otosu alır kendi iyiliğini düşünen japon alır ya alman ya japon baska düşünme dedim adam bana güvendi aldı.
Gerçi ben ona X trail gücün yeterse al demiştim ama Juke dan cok memnun kaldığını söyledi bide media player takdırdık ekstra sensörlerle adam bana dua ediyor simdi
Düşünürseniz Pulsar,Juke,X trail bunlar güzeldir kredi sorununuz yoksa tabi yada 300 bin kredi cekme sonrası üstünü tamamlarsaniz olur
-
Pulsar halen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X