< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.) (95. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Dediğiniz gibi tucson prime plus paketi çok iyi fakat pahalı comfort paket ise vites topuzu koymuş tüm cazibesi kaybetmiş araba. aklım tucsonda pime plusda kaldı fakat elimdeki bütçeye göre qq bakacağım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu sabah EZY olarak tescil yapıldı teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S@N@Ne!!! -- 20 Ocak 2025; 10:48:16 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
suv'da pek seçeneğiniz yok.
hyundai bayon ve vw golf seçenekler arasında.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun.
-
Teşekkürler hocam
600 bin tl ile 800 bin tl bir arabaya şuan için ikinci el olarak iyi olan bir araç için diyorum kesinlikle verilir ama bir arabaya 1 milyondan fazla vermek bana acayip israf geliyor üzülüyorum açıkcası piyasanın bu haline
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edu_87 -- 22 Ocak 2025; 16:36:6 > -
Herkese selamlar sıfır araç alma arefesindeyim, ancak mevcutta evimi de degşstirmek istiyorum satılık durumda. Aracı alsam 2 ay sonra evim satılsa aracı satabilir miyim 6 ay 6000 km olayı var mı bireysel kullanıcılara bilen duyan var mı
Bireyselde yok satabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de aynı düşünüyorum hocam. Ama haziranda 1m ve artı 200 sıfır faizle araç aldım sıfır. Bazen diyorum satsam 700lük bi araç alsam kalanı yatırsak bi yere. Bu sefer de şanzımandı trigerdi derken yine masraf. Şu ÖTV belası yok olsa belki satış 4-5e katlanacak. KDV geliri de artacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuXeXeX -- 20 Ocak 2025; 19:3:19 >
Hurda tesvigi için son dönemde sarı sitede bir çok ilan vardı. Alan olmuştur herhalde..
Meclise sunulan taslakta teşvik ten yararlanmak için" son 1 yıldır sahip olmak" şartı eklenmiş.. Son dönemde bu hayal ile üste para verip hurda araç alan varsa 1 bardak soğuk suyunu içebilir :)
Diğer taraftan yerli otomobiller için geçerli olan bu teşvik ile clio, egea, corolla vs ciddi satış yakalar rekorlara hazır olun..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 20 Ocak 2025; 20:7:25 >
Benim emektar skoda favorite gün doğdu:)
Bu arada son 1 yıl sahip olma bilgisini nereden edindiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEVENİNTEORİ -- 20 Ocak 2025; 23:23:44 >
Merhaba, konu hakkında bilgim olmadığı için sormak istedim. Sıfır araç aldık cumartesi teslimat gerçekleşecek. Bugün noter vekaleti sonrası E Devletten plaka ataması yapılmış 06 EZY olarak. Bundan sonra 1-2 gün sonrası harf için değişim mümkün olur mu acaba ücretsiz olarak bilgisi olan arkadaşlar var mı. Teşekkürler.
-
tucson prime plus 2. el olarak baktınız mı peki
-
Genel olarak ikinci ellerin bu aralar pahalı olduğunu düşündüğümden hiç bakmadım
Nasıl yani?Plaka değişimi mı istiyorsunuz?olmaz
Arkadaşlar selam, yakın zamanda aracımı değiştirmeyi düşünüyorum ihtiyaçlarım doğrultusunda öneride bulunabilen olursa çok memnun olurum.
Mevcut aracım; 2013 Manuel 0.9 Tce Clio.
Değiştirme sebebi: Otomatik vitese geçiş gerekliliği ve çocukla birlikte artık araca sığmakta zorlandığımız için daha geniş bir araca geçmek.
Bütçe: Maks 1.200(Nakit), bayiden kredile ile belki 1.300. Bu rakamı 1 lira bile geçemem.
Bütçem dahilinde baktığımda ya ikinci el bir C Hatchback ya da 0 bir B SUV olabilir diye düşünüyorum. İkinci ellerden biraz canım yandı geçmişte o sebeple ya 0'a yakın bir şey bulmam gerek ya da iç hacmi en azından Clio'dan geniş bir B Suv bakmam gerek. 0'a daha yakınım açıkcası, arkadaşın Bayon aracına bindiğimde sanki iç hacmi Clio'dan daha geniş gibi geldi. Önerilerinize ve tavsiyelerinize açığım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: nightblueistBireyselde yok satabilirsiniz.
Eğer bayiden aracı bireysel olarak indirimle alırsanız ve 6 ay / 6000km olmadan satarsanız çoğu bayi indirim tutarını geri almak için bir madde koyuyor.
-
20-30bin km civarında seat leon olabilir. B suvların çoğu cliodan sonra hacim olarak memnun etmeyecektir. Mg zs, suzuki vitara gibi bir tık daha büyük araçlar olabilir.
Geçen ay edition astraları 1350'ye verdiler. Limiti aşıyormuş ama belki değerlendirirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X