Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.) (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.961
Cevap
176
Favori
139.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ikisinin de hakkı maksimum 2 milyon.

3.5'a kazık demek bile diğer kazıklara hakaret olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 22 Ocak 2025; 21:29:6 >
  • edu_87 E kullanıcısına yanıt
    Benim ile alakası yok,başkasına yazdınız sanırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sergenss kullanıcısına yanıt
    Crossland içi çok demode kalıyor hem kadranları hem ön ekranı vites kolu el freni vs. Onun dışında vites mokkada 8 ileri daha pürüzsüz. İç hacim aşağı yukarı benzer. İkisi arasında kesinlikle mokka. Ama güncel fiyatlara göre aradaki farka değer mi emin değilim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fluin17 F kullanıcısına yanıt

Hocam özel mesaja bakma şansınız var mı acaba

• fluin17 F kullanıcısına yanıt

Evet hocam, sanki aradaki farkı göz önüne alınca Crossland ağır basıyor. 1.080'e Crossland var iken Mokka GS'yi şu an 1.500 civarı anca buluyorsunuz (bayi fiyatı galerilere bakmadım).

• leblebi82 L kullanıcısına yanıt

tarih oldu. Nissan kompakt sınıftan çekildi.

• Nissan Qashqai yakıt degerleri nedir

• Sergenss kullanıcısına yanıt

Şöyle bir tavsiyem var egea veya egea cross işini görebilir ama donanım brz fazla olsun istiyorsan opek mokka ilk ve ikinci seriye bakabilirsin.Diğer yandan peugeot 2008 ve 3008.Diğer secenekleri fiyat performans acısından pek tavsiye etmem.Servis konusunda pek sorun cekmezsin.Alman grubu araçları pek önermem

• GLB yi kullandım ve hiç beğenmedim
    Tek seferde kapıları kapanmıyordu garip bir durum var
    Arka koltuklar dim dik duruyor , eğer hafif popo kısmı aşağı alınamıyorsa ki muhtemelen mümkün değil tam olarak ticari araç koltuğu gibi
    Eğim yok , gerçi suv denilen garabetlerin hemen hepsi böyle , bir tek kalın lastiklerinden ötürü terramar hoşuma gitti ona da bakmak lazım

• @anyhill Sayın başkan, konuyu canlandırmak adına tam yetki ve dokunulmazlık talep ediyorum.

Diğer fiyat konusunu birlikte koruyabiliriz.

Boş muhabbet edenleri bu konuya çekeceğim.

Uzaklaştırma almamak için en ufak bir çirkin kelime bile kullanmamaya özen gösteriyorum. Tüm mesajlarım şikayet ediliyor zaten.

Şikayet edilmeyen mesajım yoktur. Tüm mesajlarım şikayet yoluyla incelenmektedir. DH kurallarına yürekten bağlıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 24 Ocak 2025; 11:15:55 >
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

çek hocam burada atış serbest. ayrıca şikayet edilmeyen mesajların da oluyor.  

• Jazz fites kolu nedeniyle önermiyorum

Trump elektrikli arabaların fişini çekti.

Bu vakitten sonra elektrikli alınmaz

• Makyajlı civic alınmaz. Fites topuzu büyük

Kamiq alınmaz. Hem fites topuzu var hem oklava el freni var.
    1.0 ise hiç mi hiç alınmaz

Trump elektrikli araç fişini çekti

• Tüm gümrük vergisi, ek vergi ve distribütörün kendine ait 20 servis açma zorunluluğundan muafız.

Sosyal medyadaki tepkilerin aksine modellerimize çok yoğun ilgi var. Aralıkta 6.500 adetten fazla sattık, 2025'te 50 bin adede ulaşırız.

Fiyat tartışmalarına katılmıyorum, Türkiye şartlarında kendi segmentlerinde en ulaşılabilir fiyatlarla araç satıyoruz.

Çin fiyatları ile hatta bazı Avrupa ülkeleri ile karşılaştırma doğru değil.

3. çeyrekte Sealion 7 modelimizi getireceğiz asıl sürpriz ise mart ayında 7 koltuklu 4 çeker elektrikli yeni Tang gelecek. Ürün gamımımızın en üst SUV modeli olacak.

Atto 2 ise bu yıla yetişmeyebilir. Öncelik bizde değil.

• Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatlarla BYD almayı bırak dükkanlarının önünden geçmem. Paranın büyük kısmı ALJ'ye gidiyor. Boşuna nefes tüketmesin hesap ortada.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

BYD Gn Müdründeki şımarıklığa bak  

bunu diyen kim , nerede demiş ?  

• acquiles A kullanıcısına yanıt

BYD Türkiye Genel Müdürü İsmail Ergun

BYD almamak için bir sebep daha :D

Bir GM olarak bu işten hiç anlamıyor onu anladık..trajikomik bir açıklama..

Türkçesi şuraya getirmiş "TR de iteleyen iteleyene çinliyiz diye mi itiraz ediliyor, size ne kardeşim istediğimiz fiyata satar istediğimiz kadar kar ederiz"...

Diğer taraftan şahsen BYD nin burada araç üreteceğine çok inanamıyorum..o iş yılan hikayesine dönecek diye düşünyüprum. sadece tahminim tabi. göreceğiz..

Yahu şu otomotiv satıcıları arasında en delikanlısı Elon çıktı. Şaka gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 24 Ocak 2025; 14:48:51 >
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.