Şimdi Ara

sıfır araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Toyota Corolla 1.33 Life : 45.400 tl hangisi alınır. ekonomi, 2.el durumu olarak. tercihiniz ne olurdu?

karşılaştırma linki aşağıda...

http://www.arabalar.gen.tr/araba_karsilastirma.php

• ben toledo aldım aynı motor corolla güzel ama sence o fiyatı hak ediyor mu yakıt tüketimine falan bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.el dedin, seatı bitirdin
  • doğru söylüyor ikinci el seatı bitirirsin ama seat o motorla daha yüksek performans sağlar binmek istiyorsan hani uzun yıllar seat ama alıp satmak istersen coralla şöyle bir olay var ki halkımız daha 0 aracı almadan satmayı planlıyor a be bilader sen daha almadın neyin ikinci elini planlıyorsun

• colifact C kullanıcısına yanıt
    sıfır araç alayım bi beş sene bineyim diyorsan seat ve motoru gayet iyidir. Ancak toledonun malzeme kalitesini iyi incelemeni öneririrm. Fazla beklentin yoksa malzeme açısından teknik özellikleri, donanımları, motor performansı ve yakıt tüketimi konusunda korkma. Ancak ikinci el ve malzeme kalitesini düşünüyorsan soru işaretlerinden iki adet yollarım size. Tabi bu arada corollanın malzeme kalitesi hakkında net bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarunHoca -- 19 Ağustos 2013; 9:44:39 >
  • ikinci el dedinmi seatı at çöpe gitsin corolla al geç.
  • corolla 1.33 life çok boş araba yapmışlar ve 45 günde birde zam yapıyorlar. düşüneyim derken zam geliyor:))
  • seat donanım olarak iyi şeyler sunuyor bence corolla alacaksanız biraz daha para verip daha iyisini almak gerek yine de toyota hak ettiğinden çok para istiyor az daha zorlasalar corolla d segmentiyle kapışacak bi de corollanın içini hiç beğenmemişler gerçi toledonun içi güzel dursa da malzeme kalitesi tartışılır sen bi git incele

• quote:

Orijinalden alıntı: colifact

seat donanım olarak iyi şeyler sunuyor bence corolla alacaksanız biraz daha para verip daha iyisini almak gerek yine de toyota hak ettiğinden çok para istiyor az daha zorlasalar corolla d segmentiyle kapışacak bi de corollanın içini hiç beğenmemişler gerçi toledonun içi güzel dursa da malzeme kalitesi tartışılır sen bi git incele

yorumun için çok teşekkürler. corallayı inceledim fakat toledo yu henüz inceleyemedim. toledo segment olarakta b segment olduğu belirtiliyor. donanım olarak çok artıları var. en kısa zamanda inceleyeceğim.
  • TSI motor son 7 yılın uluslararası arenada şampiyonu. gerek performans, gerek tüketim konusunda 1.2 tsi sizi üzmez, style modelde standart donanımları( 6 hava yastığı, cruise control, otomatik klima, yokuş kalkış destek sistemi, soğutmalı torpido, esp vs) yanında opsiyonel olanaklarda da zengin. Ama maalesef plastik malzeme ve özellikle kapı içi kaplamalar insanı rahatsız edecek şekilde kötü malzemeden yapılmış. Keşke opsiyonları arasında en azından kapı içi malzemeyi daha yumuşak malzeme ile değiştirme imkanı sunmuş olsalardı. Ama dediğiniz gibi 1.33 life oldukça boş bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarunHoca -- 19 Ağustos 2013; 11:50:50 >
  • Kimisi ikinci eli düşünme diyor da illaki satılacak rahat satılması önemli.o yüzden corolla

Bu iki araç haricinde aklınız bir başka seçenek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gündüz Alp -- 19 Ağustos 2013; 12:42:05 >
  • bu iki seçenek haricinde aklımda sıfır olarak başka araç yok. sıfırmı 2. elmi tereddütü var şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahcerun

TSI motor son 7 yılın uluslararası arenada şampiyonu. gerek performans, gerek tüketim konusunda 1.2 tsi sizi üzmez, style modelde standart donanımları( 6 hava yastığı, cruise control, otomatik klima, yokuş kalkış destek sistemi, soğutmalı torpido, esp vs) yanında opsiyonel olanaklarda da zengin. Ama maalesef plastik malzeme ve özellikle kapı içi kaplamalar insanı rahatsız edecek şekilde kötü malzemeden yapılmış. Keşke opsiyonları arasında en azından kapı içi malzemeyi daha yumuşak malzeme ile değiştirme imkanı sunmuş olsalardı. Ama dediğiniz gibi 1.33 life oldukça boş bir araç.

toledo 1.2 tsı opsiyonel start stop özelliği sunuluyor. bir kaç bayii aradım ellerinde start stoplu yokmuş 2.5 ay falan zaman veriyorlar. dğer bir özellkmi yakıt olarak ...

• tanery_2 kullanıcısına yanıt
    uzun süre(en az beş yıl) binerim diyorsanız net olarak sıfır.... yoook benim işim belli olmaz sıkılırım veya başka sorun çıkabilir diye öngörebiliyorsanız kesin 2. el. Start-stopun özellikle şehir içi trafikte hele istanbul ankara gibi yoğun trafikte araç kullanıyorsanız iyi ve faydalı bir seçenek olduğunu düşünüyor daha doğrusu umuyorum. Bizzat denemişliğim, kullanmışlığım veya birinci elden kullanandan duymuşluğum yok. Bilen veya kullanan varsa payalaşımlarını bekleriz. İki buçuk ay bekleme işine gelince evet bayiler öyle diyor. Sözde opsiyonlar çok ama beklemek gerekiyor. Bir yerde fabrikadan orijinal takılıb gelmesi iyi ama beklemek de ciddi sıkıntılı iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarunHoca -- 19 Ağustos 2013; 13:24:23 >
  • corolla
  • en az 4-5 yıl binmeyi düşünüyorum. Seat Aygüv ' den şuan aldığım teklifte, beyaz renk bej iç döşeme toledo 1.2 tsı 39.400 TL (trafik sigortası hariç) metalik renke + 900 tl ilave yapıyorlar. toyota plazalar le pazarlık dahi yapamıyorsun tok satıcılar. anlayacağınız:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanery_2 -- 19 Ağustos 2013; 13:29:47 >
  • Hocam ikisi arasından toledo Corolla çok boş bir araç
    fakat 45.000 civarı kampanya ile Mitsubishi Lancer alabilirsin bu ikisinden bir gömlek üstündür.

• quote:

Orijinalden alıntı: xrebelliousx

corolla

corollanın sırf dış görünümüne sebep 1.33 life 45.900 tl vermek içime sinm,iyor . birde 45 günde bir zam böyle bir satış politikası çok ayıp değilmi...
  • Toledo corolla derken !!!... Toledo mu yoksa corolla mı demek istediniz ? Ayrıca 39.400 TL bence kötü fiyat değil. Hele kısa bir süre önceye kadar 42.800 TL den satıldığını düşünürseniz !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarunHoca -- 19 Ağustos 2013; 13:34:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.