Allah beterinden saklasın hocam. Dediğin gibi aslında yarının ne olacağını bilmiyoruz malum İstanbul trafiğinde bir çok şey olabiliyor. Kazasız belasız sürüşler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sıfır araç teslim alma (2. sayfa)
-
-
Tr dekinin parayla alakasi oldugunu dusunmuyorum hocam :) bagaj havuzunda boya vurulmayan yerde israrla boya soran insanlae gordu bu gozler :) estetik gorunus yerine hatasiz boya ariyoruz biz, araba gocmus ama hatasiz 1parmak boya yok :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bagaj havuzu olayı iyiymiş hocam :) millet olarak takıntılı olduk artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: grimerBagaj havuzu olayı iyiymiş hocam :) millet olarak takıntılı olduk artık.
Merak ettim bı ev parası hangi marka aldınız umarım bu arada eviniz vardır kirada oturup ev parası verip araba alinmaz
Başımızı sokabileceğimiz evimiz var hocam çok şükür. Passat business aldım. Zaten şu anda C sınıf ve üzerinde ev parası olmayan araç kalmadı maalesef.
quote:
Orijinalden alıntı: grimerBaşımızı sokabileceğimiz evimiz var hocam çok şükür. Passat business aldım. Zaten şu anda C sınıf ve üzerinde ev parası olmayan araç kalmadı maalesef.
Hayırlı olsun o zaman.Allah kaza bela vermeden kullanın ins
Allah razı olsun hocam.
TüvTürk experlerine gidebilirsiniz .
Ankara'da gezen adam ekspertiz diye bir ekspertiz firması buldum. Bayiye gelip ekspertiz yaptıklarını söylediler. Onlardan destek alacağım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X