Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16360. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 72 Misafir (18 Mobil) - 63 Masaüstü20 Mobil
5 sn
341.936
Cevap
5.842
Favori
58.987.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1182 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #7
Giriş
    15 20 bin verip garantisini 5 seneye çıkarıp gönül rahatlığı ile binersiniz. Veya ek garantiye para vermeyip 50 60 binde trigeri degisirsiniz erkenden. Yine gönül rahatlığı ile binersiniz.

Bunun yerine 300 bin fazla verip golf almak bence mantıklı değil. 1700e ne araçlar var. Ben gidip de o paraya golf life almam. Ateca, Tuscon, grandland, ioniq 6 vs vs birçok seçenek var o paraya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okan10tr O kullanıcısına yanıt

İşlerim iyi gitmedi yoksa bu sene sonu planim 21 astrayi satip yeni astra olarak araci yenilemekti. Babama ait araci da grandland ile yenileriz diyordum.

Yaziniza katiliyorum bu seferki astra gercekten güzel olmuş.

Grandland da araç bakımdayken inceledim bu fiyata cok iyi.

Ben 1.7 lira verip golf almam. Basarim ek garantiyi sevdigim begendigimi alir gecerim. Foruma kalsa 2 tane araba disindakilerin hiç satmamasi lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 23 Kasım 2024; 12:47:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seat arona fr plus mu kia stonic mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bukimyahu B kullanıcısına yanıt
    arona tabiki bence stonic fiyatına göre çok pahalı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sevozgur kullanıcısına yanıt

Hocam sık araç değiştiren bir aile değiliz kaza bela olmadıkca 8-10 yıl binecek arac arıyoruz hacim ve bagaj ihtiyacımız cok yok o yüzden suv çok fazlada cazip gelmiyor golf life 1.6 lara düşse direk alcağımız araç ama düşmezse diye alternatif arıyorum

• Stroma kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun. Araç bol gelecek demişlerdi bugün yarın indirim olmazsa o yalan haber olmuş olur. Bol golf gelse bence indirim yaparlar. 1600 bandında verirler. Yada 250 kredi kampanyası falan başlar o zaman da alabilirsiniz. Son ihtimal 1500 e sıfır ayarında 10 bin km civarı golf ler var. O da düşünülebilir. Fakat yine dediğim gibi bütçeniz dolayısıyla şu an 1540 nakit verip 150 sıfır faiz 12 ay ateca alırsanız çok mantıklı bir hareket olur diye düşünüyorum.

• tayfur3294 kullanıcısına yanıt
    Hangi bayi bu fiyatı verdi hocam.faizsiz kredi kullandırıyorlar mı?

• Merhabalar, son günlerde Ford Tourneo Courier fiyat teklifi alan oldu mu acaba ?

• yeni captur esprite alpine sürdüm önerim olabilir clio yerine mantıklı tercih bence ve opsiyonsuz full paketi bile yeterli donanımı sunuyor bilgi amaçlı sunayım dedim antalyada 1650 bin teklif aldım ay sonuna kadar geçerli liste fiyatı 1695 bin tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 23 Kasım 2024; 14:44:36 >
  • SmuraY S kullanıcısına yanıt

Kredi kampanyası devam ediyor ama araç var mı bilmiyorum

• manyaksx kullanıcısına yanıt
    açıkcası arona antalya başaranda kasım stoğu bitmiş arabalar satılıyor alacaklar acele etsn alan alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 23 Kasım 2024; 14:46:48 >
  • Superb premium için fiyat alan var mı?

• Bugünkü bayi turundan fiyat ve izlenimlerimi aktarayım.

Seat: Bayide hem fazla araba yoktu, hem de içeri giren tek tük insan vardı. 1.775.000 TL'ye Ateca xperience var. Ancak tasarımı çok eskiyen bir araç olduğundan ilgimi çekmedi.

Skoda: Qaroq premium için 2.1 milyon fiyat verdiler. Bakmayın donanımın premium olduğuna araç bomboş.

Kodiaq Sportline için 3.175.000 TL istiyorlar. Biliyorsunuz Yüce Auto her sene Skoda çalışanlarına 8-10 maaş prim veriyor. Bu fiyatlarla bu arabaları satabilen insanlara o kadar prim az bile.

Vw: Bugün forumdan bir arkadaş 360 derece + emergency assist + travel assist elegance passat için Kartal Doğuştan 2.610.000 TL fiyat aldığını söylemişti. Aynı araca Esenyurt Dod 2.810.000 TL fiyat çıkardı. Aradaki 200.000 TL farkın nereden geldiğini sordum. "O fiyat mümkün değil, bir yanlışlık vardır" şeklinde cevap aldım. Elegance Passat gerçekten çok donanımlı bir araç. Ancak tasarımı sebebiyle maalesef radarıma girmeyecek.

Bunun dışında R-Line Tiguan için 2.9 milyon TL istiyorlar. Hatta bir araç satılmıştı. R-Line Tiguan nispeten güzel olsa da, Life Tiguan gerçekten çok boş ve yine tasarım olarak bence önceki kasanın zerafetinden çok uzak. Life paket için de yanılmıyorsam 2,2 mio TL istiyorlar.

Düz vites polo için 1.060.000 TL ve 300.000 TL için 12 ay sıfır faizli kampanya yapmışlar. Belki ilgilenenler vardır diye yazmak istedim.

Kia: Eşimle galeride vakit geçirdiğimiz süre boyunca tenezzül edipte bir kişi yanımıza gelmediği için sadece liste fiyatlarının geçerli olduğunu varsayıyorum. Bu arada yanlış anlaşılma olmasın bayinin içi bomboştu.

Ford: Daha önce de yazmıştım mevcut araçlarımdan birisi 2020 Style Kuga. Aslında hiç aklımda yoktu ama yolumuzun üzerinde olunca buraya uğradık. Bayide Mavi renk St Line-X Kuga vardı ve kendi aracımda beğenmediğim pek çok şeyin bu kasada değiştiğini gördüm. Örneğin yeni Kugalarda AGR onaylı baldır destekli koltuklar gelmiş. Bu baldır desteğinin önemini benim gibi uzun boylular iyi bilir. Bugün baktığım çoğu arabada bu baldır desteğini göremedim. Sadece opellerde ve Vw'in full paketlerinde oluyor (alabileceğim segmentlerden bahsediyorum).

Bunun dışında araçta elektrikli hafızalı koltuk, head-up, dinamik matrix led farlar (viraj içini aydınlatan), akıllı elektrikli bagaj kapağı (ayağınızı tamponun altına getirince açılıp kapanan), 360 derece çevre görüş, panoramik cam tavan, akıllı park asistanı, dur-kalk özellikli acc, B&O ses sistemi, ısıtmalı ön cam-direksiyon ve ısıtmalı ön arka koltukların olduğu kış paketi vardı. Eski Ford müşterisi indirimi ve takas desteği dışında bir de baktığımız araç için ek indirim yaptığını söyleyen satış temsilcisi bayan araca 2.080.000 TL fiyat verdi. Araç aklıma yattı okeyi verecektim. Ancak sonra satış temsilcisi bir hata olduğunu ve indirimli Kuga'da kış paketi olmadığını, kış paketi olan kuga için fiyatı en az 2.215.000 TL'ye düşürebileceğini söyledi.

Biz de düşünmemiz lazım diyerek ayrıldık. Ama 2.080.000 TL için sorun olmasaydı bugün bayiyle el sıkışıyordum.

• ASJV06 A kullanıcısına yanıt

Peugeot 408 e 1560 veren bayi var mı? Hangi bayi acaba

• Bugün arona ıbıza ve clio baktım arona 1240 style, ibiza 1300 fr paket clio ise 1170 dendi seat 250 12 ay sıfır faiz, clio 120 12 ay sıfır faiz çok kararsız kaldım aslında arona dicem ama biraz boş geldi

• emotıon E kullanıcısına yanıt
    Arona fr plus zorlayabilirseniz ona zorlayın. Yoksa boş paket finansal olarak daha mantıklı. Clio çok yakıyor. İbiza da kullanımı daha sert bir araç yüzü de eskidi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dropby23 -- 23 Kasım 2024; 19:21:55 >
  • Focusdan hallice iç dizaynı ve kalitesi ile Kuga almaktan son anda kurtulmuşsunuz. Bu demode ve kalitesiz aracı 2.2 milyondan satmaları ise tamamen komediymiş .

• akenatons kullanıcısına yanıt

Hocam size verilen 2.080,00 TL fiyat Kuga st line -x için verilen fiyat mıydı ? çünkü liste fiyatında titanyumlar o fiyat görünüyor

• emotıon E kullanıcısına yanıt

clio alpine paket mi, iyi fiyat vermişler hangi bayi

• ulaş72 U kullanıcısına yanıt
    Evet st line x için verildi. Ama kış paketsiz versiyon. Sonradan kış paketli için 2.215.000 dediler.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.