Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16361. sayfa)

5 sn
341.135
Cevap
5.827
Favori
58.796.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1176 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #2
Giriş
  • Bugün arona ıbıza ve clio baktım arona 1240 style, ibiza 1300 fr paket clio ise 1170 dendi seat 250 12 ay sıfır faiz, clio 120 12 ay sıfır faiz çok kararsız kaldım aslında arona dicem ama biraz boş geldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emotıon E kullanıcısına yanıt
    Arona fr plus zorlayabilirseniz ona zorlayın. Yoksa boş paket finansal olarak daha mantıklı. Clio çok yakıyor. İbiza da kullanımı daha sert bir araç yüzü de eskidi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dropby23 -- 23 Kasım 2024; 19:21:55 >
  • Focusdan hallice iç dizaynı ve kalitesi ile Kuga almaktan son anda kurtulmuşsunuz. Bu demode ve kalitesiz aracı 2.2 milyondan satmaları ise tamamen komediymiş .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akenatons kullanıcısına yanıt

Hocam size verilen 2.080,00 TL fiyat Kuga st line -x için verilen fiyat mıydı ? çünkü liste fiyatında titanyumlar o fiyat görünüyor

clio alpine paket mi, iyi fiyat vermişler hangi bayi

• ulaş72 U kullanıcısına yanıt
    Evet st line x için verildi. Ama kış paketsiz versiyon. Sonradan kış paketli için 2.215.000 dediler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    990 bin tl peşin verip 250 bin 12 ay sıfır faizle Arona Style oldukça mantıklı.

• pufffin P kullanıcısına yanıt
    Alpin paket balıkesir

• memocan2468 kullanıcısına yanıt
    Finansal olarak çok mantıklı evet ama önde park sensörü, anahtarsız giriş çalıştırma, elektrikli el freni Led far yok bilemedim

Led far var araçta. Ayrıca ön park sensörü ve anahtarsız çalıştırma vs gibi özellikler girdiğinde rakipleri 1350 1400 tl lere çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memocan2468 -- 23 Kasım 2024; 20:7:52 >
  • Merhabalar ibiza fr için 1300 altı fiyat alabilen oldu mu acaba ?

• _trapzone_ kullanıcısına yanıt
    1300 maliyet fiyatıymış bayi öle dedi bugün

• _trapzone_ kullanıcısına yanıt
    1290 kayadibi vermişti.

• edebiyatci82 E kullanıcısına yanıt

29 kasıma kadar devam ediyor Ateca kampanyası, bence bir dahaki ayda devam edecek. Avrupada satılmayan bütün atecaları buraya çekerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz10 -- 23 Kasım 2024; 20:15:51 >

Arona için hangi bayi fiyat verdi acaba? Özel mesaj da atabilirsiniz.

• 1600-2200 arası güzel araç kalmadı galiba. Geçen sene cupra leon - a3 boşları 1530-1540 bandındaydı. Bu seneki fiyatlardan anlıyorum ki en çok vag zamlandı. Bunlar nasıl fiyatlar anlayamıyorum. Bu fiyatlara 1+1 ev alınıyor. Kodiaq prestige 3m diyorlar. Bu kadar mı premium oldu skoda? Bir de 2. Elleri sıfırdan pahalı. Nasıl bir dönemdeyiz Allah aşkına? 15-20 binde bmw 4 , arabadan prestij akıyor , superb prestige ile aynı para.

• deniz10 kullanıcısına yanıt

Satsınlar ne güzel. Alınır alınmaz herkes kendi kararını verir, AB ülkelerinde ortalama 40.000 € civarında satış fiyatı, bu fiyatla tercih edilmemesi normal tabi. Ama ülkemizde %80 ÖTV+ 20 KDV ile yine uyguna veriyorlar.

• < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Güzel

• ChemtraiLs kullanıcısına yanıt

Evdt bu vergiyle uygun fiyatı aslında iki bayide 1680 garanti 2 sene 1 sene uzatma 35 bin liraymış dsg şanzıman sorunu yaşarm mıyım diye kararsız kaldım, aralıkta kampanya yapar mı hyundai kia diye bakacağım artık.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.