< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16363. sayfa)
-
-
Balıkesir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hanıma hatchback ufak otomatik bakıyorum da doğru düzgün pek seçenek yok.
-
Konu dışı ve kişisel tartışma içeren mesajlar silinmiştir.
---------------------------
Açıklanan BYD fiyatlarına ve firmaya dair Eleştirilerin, Teşvik belgesi ve Fabrika konusunun,
Aylık Satış Rakamları, Vergi, PHEV, Vites, Çin, Donanım, kişisel atışma, laf sokma, Sahibinden vs. gibi mevzuların yeri bu konu değildir.
Onlarca kez uyarı yazıldı ama yine de ısrarla kişisel muhabbet ve konu dışı mesajlar ile fiyat bilgisi almak isteyen üyelerin hakkına saygı gösterilmiyor.
Tüm uyarılara rağmen hala konu dışı muhabbete devam eden üyeler konudan uzaklaştırılacaktır.
Lütfen diğer üyelerin bilgi alma hakkına saygılı olunuz...
-----------------------------------
Sahibinden.com İlan Şikayet Konularının,
Kişisel muhabbet ve atışmaların,
PPF, araç, model, motor, sınıf, rodaj vs. kıyaslamalarının,
Petrol - Elektrikli araçlar, Şarj istasyonu problemleri-Maliyeti-Çözümleri vs.
Konut-Kira, yakıt tasarrufu, Faiz-Dolar-Euro-Vergi Sistemi, ÖTV-Gümrük, Borsa muhabbeti, Sigorta
Vavacars, Letgo vs. gibi firmalara 2. el araç Alım-Satım
araç-motor-donanım tavsiye sorularının yeri bu konu değildir.
İyi forumlar,
---------------------------------------------
TOGG fiyat-stok konuları hariç;
Üretim problemleri, fiyat yorumları-sebepleri-tartışmaları, donanım seçenekleri, nasıl satın alınacağı vs. konularının yeri bu konu değildir.
Bölümde çok sayıda TOGG konusu mevcut, ilgili konularda yazıp sorabilirsiniz.
Ayrıca siyasi her türlü tartışma yasaktır.
Konuya giren üyeler, konu başlığında da belirtildiği gibi 0 Araç Fiyat ve Teklif bilgilerini görmek istiyor.
Lütfen diğer üyelerin bilgi alma hakkına saygılı olunuz, tüm uyarılara rağmen konu dışı mesajlar yazmayınız.
Israrla alakasız mevzular ile ilgili mesaj yazmaya, kişisel tartışmaya, laf sokmaya ve konuyu dağıtmaya devam edenler; konudan uzaklaştırılacaktır.
-
İbiza baktım fr paket 1300 dediler cam tavan güzel araç 250 12 ay sıfır faiz var baya dolu araç ona da bakabilirsiniz
Bütçem keşke o kadar olsa. 1000 bütçem var. 300 daha çıkmam çok zor. 2. el bakacağım gibi duruyor.
-
Citroen C4X Shine paket için 1.400.000 TL Kayseri İnciroğlundan fiyat alındı. Siyah tavan opsiyonu olursa fiyat 10.000 TL artıyor. Kaporasını verdim 10 güne aracı teslim alacağım inşallah
-
Oluyordur bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bizde de 1000 bütçe var 250 sıfır faizle ıbıza ya ermeye çalışıyoruz
Alt gruptan araç bulmak zor herkes SUV'cu olmuş. :) Allah yardımcımız olsun.
250 kaç ay ödemesi hocam?
-
Ibıza ve clio dan sonra arona ya baktık manuel el freniyle çok yavan geldi 12 ay taksitle
Clio i20 polo ibiza
Picanto liste fiyatı 1030-1100 arası, 1000 civarına pazarlıkla alınabilir.
Hb den 930 a aldık gelmedi daha.
Çok iyi 😁 boşluğuma geldi kargoyu kim getiriyor
Instagram'da Muğla, Bodrum, Fethiye bayisinin renaultkutay isimli hesabı birkaç gün önce Expression paket için 1015 lira fiyat paylaşmıştı.
Hepsijetxl hocam 😀
Ben bugun doğuş harici tüm vw telefonla aradım hepsi de verecekleri son fiyatları verdiler özellikle ankaradan arıyorum diyorum ki güzel fiyat versin ki gitmeye sebep olsun dedim ama kimse aldığımdan düşük fiyat veremedi
Herkese merhaba. 2023 model skoda elite paket superb araç sahibi olarak bugün ankara da bir peugeot bayine gittim. 408 gt paket aracı inceledim test sürüşü yaptım.
Öncelikle araçlar kampanyalı 1830 peşin, 1895 de 250 bin TL %0 faizle veriyorlar. Aracta sadece koltuk soğutma yokmuş onun dışında full.
Ben superbi aldığımda 408 yeni çıkmıştı ve paran yetmediği için alamayıp skoda superb almistim. Bugün aracimi ikinci elde satıp sifirini üstüne para eklemeden alabiliyorum. Ama araç içeriye inanılmaz motor sesi alıyor. 1.2 3 silindirli motor sanki araca yetmiyor bağırıyor araç. Bir diğer eksisi tavan döşemesi siyah birde arkalar basık klastrofobik bir ortam var. Kararsız kaldım.
408 e geçsem full donanımlı ve 2 yıl garantili bir aracım olacak. Suanki superbin garantisi 8 ay kaldı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi bayiydi hocam acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X