Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17059. sayfa)

17 Kayıtlı Üye (6 Mobil) ve 85 Misafir (34 Mobil) - 62 Masaüstü40 Mobil1 iOS
5 sn
341.185
Cevap
5.827
Favori
58.808.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1176 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #6
Giriş

5 milyona yeni a6 aldık 40 tdı 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Chery mg fabrika açmazsa işleri zor kanka."

Aynen kardeşim sana bu bile fazla.

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu DS 7 ler hiç mi tutulmuyor ? forumda bahseden hiç görmedim. Araç çok güzel görünüyor. Bilmediğim bir şey mi var ? Sıfırları pahalı 2. el fiyatları fena değil sanki

• Denizmert96 D kullanıcısına yanıt

1.6 puretech harici bulaşılmaz.

• by_dj_omar kullanıcısına yanıt
    Ds piyasa aracı değil. Pazar payı da fena değil. Niş bir müşteri kitlesi var bilen tercih ediyor. Al sat aracı değil galerici aracı değil.

Forumda ilgili konulara bakarak detaylı bilgi alabilirsiniz.. Özellikle DS7 oldukça keyifli ve konforlu bir otomobil.. Maalesef son 1.6 saf benzinli artık gelmiyor, aynı motor hibrid olarak geliyor bu da maliyeti yükseltiyor. Uygun olsun diye 1.5 dizel ama o aracı dizel 130hp dizel ünite ile kullanmak keyiften çok ödün veriyor..

• Merhabalar,

Seat Ateca Experience Premium modeli 1830 bin TL'ye inmiş..sizce uygun mudur? 1680'e çok az farklısı çok iyiydi Kasım ayında ama bu model için 1830 biraz yuksek geldi bana...

• Yeni Opel grandland elektrik gs donanım. 3 lü alımlarda filo şeklinde indirim tanımlıyorlarmış. 3 bireysel müşteriye kendi adına verilecekmiş araçlar.
    1800 e.
    Opel Nev Anıl bey paylaştı kampanya bilgisini. Özelden cep numarası atabilirim ilgilenen arkadaşlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gozcupasa -- 5 Şubat 2025; 22:19:15 >
  • Nerdeyse müzeye kalkacak c5a ve ateca için 2milyona yakın para bağlamak bana mantıklı gelmiyor.

• satış temsilcileri bir miktar parayı elden alıyor. bunun temel sebebi nedir?

• AsoBey kullanıcısına yanıt
    Makyajlı kasa anlamında keskin bir değişiklik yok zaten ön farlar dışında c4 hubrid motor gelmiş sanırsam C4x göremedim ama sessiz motorları var keyifli bence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gozcupasa G kullanıcısına yanıt

Aracın liste fiyatı 1804 değil mi zaten?

• IsimsizTurk I kullanıcısına yanıt
    2024 modelse yeni kasa vitrine çıkınca aşağı indirilenler fiyatı

• alperhan52 kullanıcısına yanıt

Daha önce forumda 1890 diye fiyat paylaşılmıştı. Fiyat listesindeki opsiyonlara bakın muhtemelen hepsiji ekliyorlardır fiyata. Onu silmişler kendilerince yöntemle

• edgar1899 kullanıcısına yanıt

polisin öyle bir zorunluluğu olmadığını biliyorum, zihniyetin öyle olmadığına işaret etmek için onu örnek verdim. kamuda da kimsenin takmadığını birinci elden biliyorum.

kurala tek uyan asker.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 5 Şubat 2025; 22:53:49 >
  • Mini Countryman E almayı düşünüyorum, ama kredi kampanyası yok sanırım, ya da kredi kartına 12 taksit.

• sasa2008 S kullanıcısına yanıt
    6 ay sonra kredi kartına 0.99 faizle kk taksitle verirler.

Dediğiniz gibiyse güzel fiyat.

• Opel Arden Otomotiv kullanıcısına yanıt

Merhaba kampanya halen devam ediyor mu? Mesaj attım ama dönüş olmadı.

• Octavia için fiyat alan oldu mu?

Elektrik ben alacağım ciddi düşünüyorum varsa 2 kişi daha ortak danaya girer gibi :D ancak ultimate olmayışı çok büyük sıkıntı gibi geliyor bana elektrikte

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.