bugün 2. eli 2024 life denk gelmişti 1260 -1300 bandına buldum ucuz demiştm ama sıfırı daha mantıklı gibi .kredi vs oluyormu bunda |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17056. sayfa)
-
-
Geçen hafta vardit satışlar düşük geldince ÖTV indirimi ile ellerinde kalanlari verecekler dir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer Ateca Premium için yazan fiyat doğruysa fırsat aracıdır.
Kasım'da 1670'e sattıkları Exp+cam tavan araçlardı.
Premium paketli araçta. Cam tavana da ek olarak.
Exp. pakete ek olarak,
Kablosuz şarj
Elektrikli Bagaj
ACC+şerit takip
Uzun far asistanı
Elektrikli, hafızalı, ısıtmalı nubuk koltuklar
18" jant
ısıtmalı direksiyon
gibi donanımlar var.
Kasa her ne kadar demode olsada içinde 1.5 ecotsi motor+dsg kombinasyonu var zaten.
sıfır faizle 18xx'li rakamlara veriyorlarsa her türlü alınır.
-
çok mantıklı bir fiyat. alan asla pişman olmaz.
-
bu 2 milyona araç kovalayanlar anca olan aracını satıp alabilirler 350 binin 12 aylık faizi dahi 1,99 dan nerdeyse 35 bin bunu memur mu ödesin asgari ücretli mi ! bence bu fiyatlar asırı astronomik firmalar bırak zam yapmayı bence indirim ve 0 faiz vermeliler ...
-
en son 3088 elektrikli nekadardı fiyat alan varsa yazabilirmi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Opel Mokka-e GS Donanım elektrikli siyah renk 1.310 TL antalya'dan alındı ...
-
Bir firma hariç..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kamuda pek takılan bir durum değil. ağırlık ya focus ya superb son zamanlarda. hatta polis bile yerli kullanmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 5 Şubat 2025; 15:58:42 > -
şu ulke de ki batış sebebi ucuza dagıtılan krediler oldu yahu yurtdısında 300 k dan fazla sana ihtiyac kredisi vermezler o da beyanlı .. millet kredi cekip cekip ev araba altın döviz aldı
-
kredi vb şeyler olabilir ama arabaların ucuzlamayacağı kesin.
ha devletimiz derse ötv zaten 1999 dan sonra hayatımıza girdi, yeteri kadar aldık, artık ötv yi kaldırıyoruz. o zaman %80 den kurtulur istediğimiz arabalara bineriz.
güç bela 500k biriktiren biri de sıfır araba alabilir.
bu vergiler varken ucuza araba alamayız. maalesef.
-
500 bini olan ne alacak ağabey sıfır araba olarak gider boş paket egea alır o da yine borçlanacak
-
alt tarafta artık uzun vadeli hedeflerden ümidini kesmiş, gündelik hazlarla varlığını anlamlandırmaya çalışan büyük bir kitle var,
bir de bunları acımasızca kazıklayan küçük bir kesim var.
ilk grup kim niye bu fiyatı veriyor denilen ufak fiyatlı ürün-hizmetlere abanıyor, onları kazıklayan küçük kesim ise bu nasıl alınıyor denilen araçları, evleri alıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 5 Şubat 2025; 16:10:33 > -
25 yasında y da 30 yasında biri zaten hayal bile kurmasın bizim gibi yası 45 lerde olanlar hadi az bucuk bisileri var
-
Makyajlı mı ?
Yarı otonom ve jant opsiyonu var mıydı 2. elinde?
Chr c sınıfının en kaliteli en rafine araçlarından biri. Ve gerçekten sıfır sorun denebilecek bir araç. Coupe tasarımından ötürü herkese hitap etmez. Bekar, çocuksuz veya tek çocuklu ailelere uygun olabilir. Ben eski kasasını 3 sene kullandım çok memnun kalmıştım. Hatta sattığıma pişman olduğum tek araçtır.
Zaten çatır çatır satıyoruz gibi bir tavirlari var, finansman yok diye biliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayyldzmurat -- 5 Şubat 2025; 16:44:50 >
Merhaba
1950tl tucson prime plus
1795tl qq n connecta
2000tl civarları opel grandland gs
Hangisi mantıklı olur satarken fiyatını koruması açısından 1/2 sene içinde?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tucson ve qashqai
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X