Merhaba, Mokka elektrikli için son zamanlarda fiyat alan oldu mu? Yeni kasa yada eski kasa farketmez elinde uygun fiyata kalan bayi var mı bildiğiniz |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17054. sayfa)
-
-
C5 aircrossdan bahsediyorsunuz sanırım şuan için fiyat 1800 civarlarında olup dahada dusermi bilmiyorum ama herkes memnun sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1-2 marka dışında sıfır faiz yok
Nissan X-Trail Platinum 2.250 alindi, kasko+bagaj havuzu ve kaucuk paspaslar hediye. Katilimci tum arkadaslara basarilar diliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilat -- 5 Şubat 2025; 11:54:22 >
Hangi bayi acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kizilat
Nissan X-Trail Platinum 2.250 alindi, kasko+bagaj havuzu ve kaucuk paspaslar hediye. Katilimci tum arkadaslara basarilar diliyorumHangi bayiden aldınız acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktyalp35 -- 5 Şubat 2025; 12:3:4 > -
İzmir aircros c5 shinebold siyah mavi platinyum gri var 1940 dediler cam tavan
-
Hayırlı olsun platinyum premium fiyat aldınızmı hangi bayii
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
otomatik style 1160 istanbul erdemirler, kredi kartı geçiyorlar %32 yıllık faiz ile
-
Hayırlı olsun. Sakıncası yoksa bayi ismi alabilir miyiz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Skoda superb 2805 TL bugün aldığım fiyat
Türkiye'de neredeyse BMW 5 serisi fiyatına satılıyor. 5 serisine de bu araca da bindim. Audi'yi çok severim ama 5 serisi bu araçtan en az 1 gömlek üstün bir araç her şeyiyle. Genişliğinden iç mekan kalitesine kadar. Hani 3 serisi bile bayağı sönük kalıyor 5 serisi yanında ki zaten 5 serisi satışları da bunu gösteriyor. D segment premium olarak 5 serisi gayet iyi satış rakamlarına sahip.
-
Forumun %90 ı yorumdan ibaret iken, bu yoruma neden bu kadar takıldınız anlamadım!
-
5 serisi D segment değil yalnız.
BYD satış bayiileri, genelde mevcutta bir markayı satan şirketin bir köşesine ataçlanmış, derme çatma organizasyonlar gibi bir görüntü verdi bana. Bu iptidai organizasyonlar güzel satışlarda yapıyor lakin müşteri servis ve yedek parça talebi yoğunlaştığında bunlar talebi karşılayabilecekler mi? Bence üzerinde durulması gereken bir konu.
-
çok yüksek çizgiden gittiğini düşünüyorum artık. donanım olarak ne verildi opsiyon var mı ?
-
Hatchback olan icin 2360 gibi bisey soyledi. Arada cok fark yok
D segment premium = A4, S60, BMW 3, Mercedes C
E segment premium = A6, S90, BMW 5, Mercedes E
F segment premium = A8, BMW 7, Mercedes S
-
@powermoon 2100 civarı teklif aldıgını söylemişti sportback için ama, hangi bayi oldugunu öğrenemedik
-
2024 modeli olabilir mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X