Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17052. sayfa)

5 sn
341.943
Cevap
5.844
Favori
58.994.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1181 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #2
Giriş
    bu yeni a5 ölü doğdu derler ya tam o.
    iç kaliteye daha dokunmadan sadece fotoğraftan bakın Allah aşkına. koltuklar desen o bile nappa deri paketi gelmemiş benim a3 deki leatherette koltuklar. koltuk kenarı plastiğin kalitesi kötü duruyor. orta konsol piano black ne abi opel mi alıyoruz. Yeni Direksiyon zaten fecaat. nerde o eski s line direksiyonları. Bi ekranlar güzel ee onu artık reno da yapıyor.
    üstelik önceki kasada benzinli 0-100 5.5 sn olan 2.0 quattro motordan geldiği hale bak. sözün özü BMW iç mekana kalitesinde ne kadar üste koyduysa Audi o kadar geriledi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Ford Kuga fiyat teklifi alan var mi hic? Pek bahsedilmemis burada.. araba hakkinda da pek bilgim yok ama. Donanimlari fena değil gibi en bos paketinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • by_carisma33 kullanıcısına yanıt

3 silindirli, sorunlu ecoboost Motor ve transit benzeri iç tasarım olunca pek konuşulmuyor doğal olarak.

• Arkadaslar byd'de kredi var mi? Bayilerde falan? Ankara icin soruyorum

• bayfeynman B kullanıcısına yanıt

Ne yapacaksın krediyi taksidi? Kendini avrupa ile kıyaslama. Fiyat da kazık taksit de yok sana nasılsa kapıma geleceksin...

• ahoi kullanıcısına yanıt

20 servis açma zorunluluğum bile yok ama yine de satıyorum bu millete.

• Denizmert96 D kullanıcısına yanıt
    C5 shine bokd paket 1750 tl ve kredi kampanyasi olursa fırsat aracı olur benim için. Şuan satilanlar 2024 model mi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • obblomovv O kullanıcısına yanıt

segment ölçü biriminin santimetre cinsine değiştirilmesi bu ayırımı yapabilmenin tek çaresiydi gerçekten.

çözümü kuvvetli ve kalıcı olmuş bencede...

Volkan Sütçüoğlu bu konuda ne düşünüyor o önemli tabii...

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiguanxx -- 5 Şubat 2025; 9:12:38 >
  • C5 aircross shine bold 1850-1880 civarı yakalansa efsane olur bu fiyata mantıklı ama araç yok mart sonunu bulacak sanırım fiyat alan soran oldumu

• Tesla araçlar bitmiş yeni kasa düşük ötv araçlar ne zaman gelecek acaba

• wincheaster W kullanıcısına yanıt

O vakit benim için de olur ki elimde zaten bir C5 Aircross var :) İkinciyi alır koyarım kenara. Bir daha bu fiyata bu konfor gelmez.

• Dogus oto esenyurt a3 sedan 2398
    2025 model yili.

• Denizmert96 D kullanıcısına yanıt

3 yildir bir onceki kasasini kullaniyorum. 2 oglum ve cocuk koltuklari ile birlikte ucuncu kisinin arkaya oturabilmesi en temel tercih nedenimdi. Kullandikca suspansiyonun yumusakligi,konfor, ic ve bagaj genisligi beni cezbetti. ben cok memnunum ve eger firsatim olursa simdiki kasayi dusunmeden tercih ederim. Ancak benim suan arayisim hanim icin evin ikinci araci olacak b sinifi ufak bir arac. sehirler arasi yolda kullanacagim aracim ise C5a. ocak ayinda shine bold icin 1.920 fiyat alanlar olmustu.

• Zam geliyormuş

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 5 Şubat 2025; 10:19:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ALBAY kullanıcısına yanıt

Engelli muafiyeti talebi bunlara yöneldi, haliyle silkecekler

• Bu x1 lerin filo olayı nedir? Ben yeni xdrive25e gelince alayım diye düşünüyordum tiguan r lind 2900 ediyosa hahli hayli eder diye? Ancak 2100lere satılmasını anlamlandıramadım. Alınmaz mı dersiniz 3300 gibi fiyatlara?

• Reyiz kullanıcısına yanıt

trafikte görüdünüz x1 lerin çok büyük kısmı alt dilimden fatura edilenler. bu durumda 3300 verip almak için BMW ye hayrına bağış yapacak kadar çok seviyor olmanız gerek :)

sarı sitede satılanlar da yine bu alt dilimden alınıp fantastik karla satılmak istenenler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 5 Şubat 2025; 10:37:10 >
  • wincheaster W kullanıcısına yanıt
    Hatta 1500’e verseler 0 faizli kredili çok çok fırsat aracı olur değil mi

• ahoi kullanıcısına yanıt
    Hocam bilmeden etmeden cok konusuyorsunuz.. Insallah hayatta kalmakta zorlanmiyorsunuzdur :) fiyatlarin ne seviyede oldugunu, icerde ne dondugunu, fiyatlarin "neden" bu seviyede oldugunu da biliyorum ama sizin gibi yorum yapmiyorum.

Lutfen buradaki sorulari bilginiz var ise cevaplayin yok ise yorumunuzu kendinize saklayin. Iyi forumlar dilerim

• Arif kullanıcısına yanıt
    Benim içinde1250 artı yol parası yeterli

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.