ilerde ki süreci malesef bizimle paylasmıyorlar inşallah gelir diyeyim düz GS bayilerde ya kalmadı yada cok sınırlı sayıda kaldı cünkü |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17098. sayfa)
-
-
hormonlu fabia için fahiş bir fiyat, bu skodalar eskiden fiyat performans ürünüydü ne oldu da böyle kendini orta üst segmente konumladı ya? şu fiyatlara bak sinirim bozuluyor ne zmaan skoda fiyatı paylaşılsa, siz hayırdır audi mi oldunuz
-
Long range model
-
Benim yazımdan nasıl böyle çıkarım yaptınız hayret ediyorum. Elektrik üretimi sağlayan sistemlerinin tümünün çevreye çok zarar verdiğini hatta temiz enerji olarak bilinen Heslerin Reslerin bile çevreye çok zarar verdiğinden bahsettim. Sizse kafanıza göre çıkarım yapmışsınız. Klasik anlamadan çıkarımda bulunmuşsunuz. Zaten bu memleketteki en büyük sorunda bu anlamadan dinlemeden çıkarımda bulunmak.
-
1.5-1.6 milyon arasına ne önerirsiniz SUV olarak?
-
Herkes teslanın juniper modelini bekliyor...
Hayaller %10 ötv ile gelmesi...
Fakat büyük ihtimal %40 ötv ile gelecek...
Zaten %10 ötv ile gelirse burayı yıkarlar....
Yıkarlar demiyorum....
![Hani yıkarlar demiyorum, yıkarlar.](https://i.makeagif.com/media/10-12-2016/zh05v0.gif)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recak -- 11 Şubat 2025; 11:5:45 >
-
Fiyatlar hergun düşüyor deniyor ama geçen gün gittiğim doğuş bayiinde bir düşüş göremedim, aldığım fiyatlar;
Tiguan life 2250
Tiguan elegance 2750
Passat business ( metalik renk+cam taban) 2450
Octovia premium (jant ve matrix far opsiyonlu) 2006
Superb prestige 2698
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen katılıyorum. Volkswagenle aynı fiyata satılıyorlar hatta volkswagenide geçti kimi modellerinde fiyatlar. Skoda seat bunlar alt firmalar daha uygun olması lazım fiyat olarak.
-
TOGG kaç ÖTV ise aynı gelecek ona göre pozisyon alınabilir
-
quote:
Orijinalden alıntı: recakHerkes teslanın juniper modelini bekliyor...
Hayaller %10 ötv ile gelmesi...
Fakat büyük ihtimal %40 ötv ile gelecek...
Zaten %10 ötv ile gelirse burayı yıkarlar....
Yıkarlar demiyorum....
![Hani yıkarlar demiyorum, yıkarlar.](https://i.makeagif.com/media/10-12-2016/zh05v0.gif)
Neden yıkılsın. Çokda kaliteli araçlar değil teslalar. 1900 e minicooper vs satılıyor. Fazladan bir ekran koyup öne arkaya çin işi led koymakla çokmu üst seviye oluyorda fiyat farkı koyacaklar. Yüzde 10 dan gelecektir. Üste vergi diliminden araç satma imkanı yok. Zaten elektrik e devamlı zam geldiğinden tasarruf durumuda kalmıyor yakında gelecek elektrik zamlarıyla daha maliyetlide olabilir. Milletin alma sebebide yüzde 10 vergi dilimi üst vergi dilimlerine girdimi kimse almaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkimore -- 11 Şubat 2025; 11:17:2 >
-
kimler veriyor bu paraları boş araçlara
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İzmir Mais
Austral 1.3 Alpine Çift renk,Cam tavan,elk.bagaj,güvenlik paketli 1873
Teslalar kaliteli değil dedin ve şimdi müdür bey gelecek.
-
Nissan X-Trail bakabilirsiniz
Kim veriyor bilmiyorum ama klasik dogus taktigi devam ediyor. Hep nedense son araclar ve gelecek araclar 2025 olacak fiyatlar artacak söylemi var.
Suv, suv içimiz dışımız suv oldu sıkılmadınız mı yahu :)) başımıza bela ettiniz bu suvları sedan araba göremez olduk.
-
Dünyanın en çok satan otomobiline çöp dedin… herkeste salak zaten alıyor. 1900 liraya aynı paraya Polo satıyorlar. Kibrit kutusu kadar araçla mutluluklar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sonra neden fabrika kapattık kuculmeye gidiyoruz, alla alla niye acaba
Koltuk konfor paketi yoksa yaramazzz
Koltuk yok. İkisi birden gelmiyor dedi st artik doğru yalan bilemedim. Ya koltuk ya güvenlik paketi oluyormus çoğunda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X