< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17096. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Kesinlikle haklısınız yoksa Avrupa da T-Roc tan 15000€ Tiguandan emsal donanımda 8000€ pahalı satılan Tonale'mi alamazdım.
-
Yok hocam 100k civarında ekliyorlar öyle olunca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende c5aircross bakıyorum bütçem sıfıra yetmiyor. 1650 2023 shine bold 40k da birisiyle anlaştım. Shine vs shine bold ; bildiğim kadarıyla krom çıta vs yi geçesek lastik inç 18 den 19 a çıkıyor. Masajlı ön koltuk, koltuk ısıtma standart( shine opsiyonel ekletmeniz lazım) , nappa deri koltuk bildiğim farklar. Siz krediden faydalandınız mı peki var mıydı kampanya yoksa peşin mi aldınız?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Motorundan dolayı evet ama uzun soluklu kullanacaksanız yakıt olarak üzmeyecek tasarruf sağlayacak otomobil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: azreften
Kardeş ne karoq u tasarım 10 yıl öncesi yazık paranıza2.1-2.2 milyon bandında ne önerirsiniz peki?
Ben Stonic’in daha mantıklı bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Her iki araçta da 1.4 MPİ seçmem.
Aklımda 1-2 model daha var, onlara da el atarlarsa sevinirim
Hazır yeri gelmişken fiyat da paylaşayım. Vw troc style 1826 ankara doğuş. Tarracolar dursun bunu alın, d sınıfı varken b sınıfına binin
Shine v2 ile Shine Bold’un farkı nedir? C5a da?
Merhaba scala monte carlo için teklif alan var mı
Isyerimden bir bayan arkadasda r line i 1890 a aldi aklim almiyor bu arabaya bu parayi vermeyi liste fiyatini gosterip cazip oldugunu soylemisler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Grandland yeni kasa değişti diye mi sürekli konuşuluyor fiyatı yüksek değil mi şuan ben mi kaçırıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vardali -- 11 Şubat 2025; 1:34:33 >
Bugün beni de bir Kia bayisi aradı, elegance konfor plus için 2025 modeller yolda geliyor yalnız 2024 e göre 80 bin civarı zamlı 2080 den yardımcı olalım dedi, bundan sonra bulmak artık zor olmaz bence fiyat olarak zamlı alınacaksa acelesi olmayan için yeni kasa beklenebilir 6 aya makyajlı kasa gelince şuan alınan eski kasa olacak
quote:
Orijinalden alıntı: esdres2.1-2.2 milyon bandında ne önerirsiniz peki?
Alıntıları GösterTesla
Mini countryman e
Tucson
Sportage
C5a
Grandland
3008
Tonale
Benzin, hibrit veya elektrikli hangisi uyuyorsa size sec begen al
Şu an 3008 GT nin mevcut donanım özelliklerine bakıldığında, muadilleri daha pahalı kalıyor. Test edip sürüşü size keyif veriyorsa tavsiye olunur. Muadilleri: Kia Sportage Prestige, VW Tiguan R Line, Hyundai Tucson Elite.
Fiyatlar benzer seviyede ise tercih sıralaması;
Tiguan,
Sportage
3008
Tucson
İşte bu sorunun cevabi malesef yok cunku 2 ile 3 milyon arasi araclar tam ortada kaldi demek istedigim iyi donanim ve modeller 3 milyondan basliyo artik ...benimde su an icinde ildugum durum tam olarak bu 2200 butcem var ama malesef d segment kaliteli suv alinamiyo
Kia stonic 1.0 cool plus için teklif alan var mı arkadaslar?
2m üzeri kredi olmadığı için 2024 ile ilgileniyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Grandland soran çok kişi var görüldüğü üzere, sizde uygun fiyatlı ve kredili düz gs kalmadı mı? İlerleyen süreçte gelmeyecek mi ? Teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X